Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Morden24 #167 üzenetére

"De szerinted erre mennyire kíváncsi az átlagember, akinek firefox, IE, Chrome egykutya? Sosem fog rá extension-öket tölteni, beírja hogy index.hu meg iwiw.hu, és üdvözletem. Ez az ember nem akarja, hogy súgóban kelljen keresgélnie, mert szarik rá, ahogyan a kocsijában lévő gyertya gyártója sem érdekli. Legyen "internetgomb", és csókolom.">a jelen helyzetben igazad van, de egy olyan előfeltételezéssel indult a dolog, hogy alapból NINCS webböngésző. ilyen helyzetre vonatkozott, amit írtam. és ha 15 éve nem lenne alapértelmezetten valamelyik a rendszerben, az emberek szokásai is úgy alakultak volna, hogy természetes lenne elsőre letölteni valamelyiket. változtatni nem akarok, szimplán akivel beszélek és meggyőzhető, azt meggyőzöm, bár ezt sem teszem túl nagy intenzitással.

"Ezen emberek többsége, ha nem lenne IE alapban a Windows-ban, akkor kétségbe lenne esve. Vagy az OEM-nek lenne "kötelessége", hogy telepítsen valamit, vagy maga a kuncsaft kérné, hogy a vásárlás helyén ez már legyen megoldva...Na most ha az IE nem lenne a Win-ben, az anyám (aki egy tipikus casual user) akkor sem tudna sem firefoxról, sem Operáról, sem Chrome-ról, mert honnan a tökömből tudna?">pl. az OEM feltelepítené az alternatív böngészőt, és az asztalra kirakna egy Internetböngésző feliratú ikont.

"Más kérdés, hogy a szabványok elterjedésének gátolása nálam sem számít az MS jó pontjai közé, szóval ezzel meg én értek egyet.">de mintha pont az lett, hogy a szabványok DIREKT, célzatos be nem tartása miatt az altarnatívákban rosszak voltak az oldalak, a mezei júzerek meg sírva szaladtak vissza az IE-hez.

Új hozzászólás Aktív témák