Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Hydra SR #117 üzenetére
csak az általános MS-hater demagógiát nyomod.
Sehol nem írtam semmi ilyesmit. Miért nem vagy képes elolvasni és megfelelően értelmezni amit írok? Egyszerűen csak azt furcsáltam, hogy ilyen hatalmas felhajtást csapnak az apró változásoknak is mint ahogy az a konferencián is látszik..
Illetve megemlítettem hogy feltűnő hasonlóságokat mutat a software a mac os x -el.
Ennyit állítottam, és nem többet. Erre te mégis nekemrontasz hogy milyen ms gyűlölő mac mániás vagyok, és hogy képzelem hogy egy pre-beta alapján is következtetéseket vonok le, annak ellenére hogy te is azt teszed, illetve hogy maga a konferencia is azért volt, hogy az emberek képet kapjanak az új windows -ról..Fentiek értelmében teljesen félreértelmezted amit írtam, és az alapján támadsz, ráadásul nem is a leírtakat, hanem személyesen engem kritizálsz, aminek véleményem szerint semmi értelme..
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest