Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Mert a jobb felső sarokban nem lagzik az egér hónapok óta? Nekem csinálta. Meg nem volt néha robbanás effekt BC2-ben, windowson belül meg minimális tuning hatására vagy az idle órajel szűnt meg, vagy HD videónál sem váltott fel róla. De sebaj, Display Portnál ugyanazt a hibát csinálta, amit előtte az 5770 fél évig: játék közben random feldobta, hogy a win7 kevesli az erőforrást az aero-hoz, kapcsolja le? Persze a "nem és jegyezd meg vazze" nem volt értelmezhető számára, következő alkalommal valószínűleg feldobta... persze a harc közepén.
Persze tuti csak nálam csinálja, meg user error, csak ebben az a gáz, hogy nem azonos hardvereket használtam az utóbbi években, konkrétan csak a ramom ugyanaz vagy három éve, azon kívül minimum három komplett alaplap-cpu-vga cserén vagyok túl.
És nem, nem mondom azt, hogy nVidia-nál nincs bug. Hogyne volna. De most nem arról van szó

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- DJI Osmo Pocket 3
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest