- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Legalább van egy olcsó mosógépem.
Amúgy természetesen több számmal is próbáltam, sima mp3 minőséggel, jobb minőségű flac verzióval is, de mindenhol ugyan ezt produkálta.
Én is csak imádkozom érte, hogy ne kelljen megint semmit se garanciáztatni, amúgy igen, néha pont a legváratlanabb helyek a legkorrektebbek, esetedbe a Tesco, én régebbi esetemben pedig a Samsung szakszervizbe csalódtam pozitívan, látszott rajtuk, hogy pozitívan állnak a dologhoz és hamar rendben hozták a készülékemet, az a szervizelés két napot vett igénybe.
-
CptAdamica
veterán
Köszönöm srácok a biztatásokat.
Másik gépen nem próbáltam, de amikor a hangfal lejátszóján próbáltam, akkor nem volt a gépre kötve, próbáltam úgy is, hogy csak a mélynyomó szólt, akkor még jobban kijött ez a fülsértő zaj. Egy hangfelvételt csináltam a rezonálásról, ezt a felvételt a boltnak is elküldtem, de válasz nem érkezett rá. Dropboxos oldalamról letölthetitek, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Most már én is figyelni fogok a nyolc munkanapos szabályra, sajnos nekem karácsonykor nehezebb volt erre koncentrálni. Meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest