Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Matrac az kókusz matrac, 2db 90x200-as, és JYSK-ben vettem összesen 47e-ért.
Az ágykeret ráccsal, mindennel kereken 20e Ft volt, asztalos vágta ki a faanyagot, a terveket én vittem neki,én csavaroztam össze otthon. Olyan masszívra terveztem amennyire csak lehet, nyikorgás-recsegés kizárva!
Így mindennel együtt 67e volt plusz kb ezer Ft a csavar hozzá. -
mexicanraven
senior tag
90-ért akkora ágyat kapsz egy normál maszeknál, hogy csuda!
Anyukám ágya 60k volt, 180x200-as, rugós, kompletten, egyből használható, fenyőből, ágyneműtartóval, jó minőségű, jó felépítés.
Ettől szoktak lenni olcsóbbak is, faipari vállalkozóknál, én utoljára az IKEA-t hagynám ha bútórról és nem extra igényekről van szó. (speciális matrac, ami jó a gerincnek, de mocskos drága) -
-
Alexios
veterán
Ma mentem el mellette, csak nem tudtam lefényképezni, de mindjárt úgy is megyek el itthonról akkor majd megoldom, de elvileg san diego néven fut, ágyráccsal, matraccal, így is van írva, hogy a szett ára 89900ft.
-
-
Kloden
senior tag
válasz
mexicanraven #9 üzenetére
+1.
Én is most csináltattam, csak annyit mondok megéri a fáradtságot.
-
-
Akos96
senior tag
-
-
Valószínű igen, de a KIKA honlapját néztem, 85k-ért láttam kárpitos franciaágyat, de az csak 140x200as volt. Én úgy emlékszem, hogy 180x200, ágyráccsal és matraccal, de ez kissé hihetetlen, ezért lennék kíváncsi a hirdetésre. Sajnos mostanában nem járok arrafelé...
-
Alexios
veterán
nem a kika az? én ugyan pesti vagyok, de itt ők hirdetnek ennyiért jelenleg franciaágyat, többször is láttam a hirdetést
-
mexicanraven
senior tag
Én ide fordulnék segítségért, nagyobb a valószínűsége, hogy tudnak valamit!
-
UP, hogy megjelenjen, fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest