- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
happy555 #46682 üzenetére
Több telefonos topicot olvasgatok folyamatosan. (pl. SE Arc, SGS II) Egy pillanatig nem vitatom az android előnyeit. Viszont nekem pont ez a fajta buherálás nem hiányzik. Nincs már kedvem a sok szöszöléshez, romcserékhez. Pedig SE fan vagyok/voltam és mind a mai napig nézegetem a telóikat. A droid miatt lett mégis Wave II. a befutó. Fájt a szívem egy X10-ért de a fent említett szöszölések baromira nem hiányoztak. Nekem egy olyan teló kellett, ami számomra megfelelő tudású és bekapcsolás után egyből használható. Ezt megkaptam a Wave II-től. Rendszeresen netezek, sokat hallgatok zenét és nézek filmeket. Ezeken kívül sokat fotózok és néha videózok vele. Nem mellékesen, jó TELEFON is egyben. Nagyon szeretem a fizikai híváskezelő gombokat és a jó hangminőséget. Anyaghasználatról ne is beszéljünk a sok full műanyag telót látva. Nem vagyok elvakult és elismerem a hiányosságait is. A droid a sok elérhető alkalmazáson és jobb böngészőn kívül semmi nem nyújtana számomra.
-
TomWexX
addikt
Aktív témák
- Poco X4 Pro - 6/128
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest