Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz pityulee™ #60 üzenetére
nekem T9-em volt, ott úgy nézett ki a dolog, hogy egyrészt BT-on keresztül összekapcsolva lehetett tárcsázni is, ennek tényleg nincs sok értelme. ami viszont sztem ötletes, az az, hogy ha P2-n zenehallgatsz és közben csörög a telód, alapból lehet hogy nem is hallanád meg, de ha össze van kötve, a P2 is veszi a csörgést, behallatszik a zenédbe, P2-vel fel tudod venni, a mikorfonjába belebeszélsz, a fülesben hallod a másik felet.
-
rumos14
nagyúr
válasz #78734080 #21 üzenetére
mikor kapod vissza a régi nickedet?
2 pda-val abszolút pozitív tapasztalataim voltak, gyönyörűen szóltak, semmi háttérzaj, cincogás, szóval nemtom milyen hangcsip volt bennük, de az eredmény meggyőző volt. viszont a samu i600 telóm hangzása már nem annyira százas, mondjuk ott füles átalakítót vagyok kénytelen használni. -
rumos14
nagyúr
ehh, a hsz második részére nem is reagáltam, szóval az iéletérzéshez az is hozzátartozik, mi több, elengedhetetlen része, hogy a szabvány ifülhallgatót használod, mert ez alapján tudja mindneki, hogy mit is lapul a zsinór másik végén. ha pedig elromlik, 10k-ért veszel egy pótot az andrásin
-
rumos14
nagyúr
a samu T9-ből kiindulva: létezik MTP fw amivel nem látszik rendes meghajtóként, csak ugye az XP felismeri mint külső média eszköz vagy mi a tököm. UMS fw-rel meg szépen látod mint X:, külön drájv. zene felmásoláshoz MTP fw mellett sem muszály a külön progi, Intézővel simán át lehet rángatni.
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
a P2 a nano ellenfele?
bennem van a hiba, tudom, de nem sok értelmét látom egy ilyen lejátszónak. és most nem annak megyek neki, hogy videót nézni ekkora képernyőn nem lehet, mert lehet, én is szoktam. viszont egy pda, lehet hogy drágább, de sokkal több mindenre, sokkal szabadabban használható. a P2 egy pda-hoz képest csak dizájnban több, szebb a menüje, már akinek ez tetszik, és valamelyest kisebb. az, hogy a videót konvertálni kell, már eleve elvenné a kedvemet az egésztől.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest