- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
"Persze, az NX Mini a „kötelező körökön” kívül leginkább a közösségi hálóban élőket célozza meg: egyrészt a 180 fokban felhajtható, így az önarcképelésre remekül alkalmas kijelzővel, másrészt a fejlett vezeték nélküli szolgáltatásaival, amiben a Samsung, mint okostelefon-gyártó amúgy is hazai vizeken evez."
Drogtól kilúgozott agyú, mindenre ráérő aranyifjak játéka.Jaj... Izé, miket nem írok. A fotózási ismeretek hiányát a Samsung szép színes sallangokkal takarja el. -
Fryskitt
addikt
Háááát. A GM1 is kicsinek tűnt a kezemben, ez gondolom, még inkább. Nekem a GX7 jött be, legalábbis ami a méretet illeti. Mondjuk nem drága. De a Samu nem elég nagy név itt, hogy bevezessen egy új rendszert. Szerintem sem igazán játszik a Nikon 1 mellett. Mondjuk a microSD szerintem nem gond... lassan az lesz a szabvány, nem értem a fanyalgást. Inkább a szoftveres módválasztó... na az inkább gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest