- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobinHD
tag
Akk ezek szerint a Samsung RF511 fogjátok tesztelni vagy már teszt alatt van? Mikorra várható a teszt közzététele? Csak mert én is ezen a notin töröm a fejem, s minden oké vele csak még a melegedését nem tom, h mennyire meleg netezés/játék stb közben :S
-
Theodolit
tag
Mikorra várhatjuk a tesztet?
-
Lechero1st
tag
Látom a többség azért a játékos verziót szavazta
nem is értem miért?
-
Atocha
senior tag
Őszintén szólva?... egyiket sem! Hatalmasat csalódtam a samsung notikban.
-
andras87
tag
Egyértelmű hogy mindenki a gamer notit választotta...
-
htibi20
csendes tag
Szerintem a RV509-S01 -est szemezek 1-el
-
maláj
addikt
így ahogy vannak egymás után mindet
-
Tikakukac
titán
Mivel csak Atom(lassú) procis netbookok vannak, így mehet valami bika gép, ott legalább a számok nagyobbak
-
Teszteljetek vmit GTX560m-el. Kíváncsi vagyok mennyit hozott a 460m-hez képes...
-
chabeee
aktív tag
notebook vásárlás előtt állok és már nézegettem ezt a kettőt: RV511 / RF511 , ezért nekem pont kapóra jönne, de a többit is szívesen elolvasnám
-
PPatrik
aktív tag
Nekem egy RF511-esem van, kb 2 hónapja és teljesen meg vagyok elégedve és tényleg egy játékos gép, a need for speed shift 2-őt szaggatás nélkül viszi.
-
Kronos3000
senior tag
Egy N210-m van lassan egy éve,maximálisan elégedett vagyok,kiváncsi vagyok a fejlődésre...
-
Kronos3000
senior tag
Egy N210-m van lassan egy éve,maximálisan elégedett vagyok,kiváncsi vagyok a fejlődésre...
-
gygabor
csendes tag
RV509-S01, az i3-as verzió.
Csak azért mert egy hónapja már nekem is ilyen van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kutya topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest