Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
norbest #12934 üzenetére
Aham. Ok.
A lényeg, hogy az andorid-nál nem fog a memória gondot okozni. Inkább ahogy a kolléga is írta, a processzor izzad.
A Pulseba egy régebbi architektúrájú, és órajelban is gyengébb vas ül. De az is tény, hogy a Spica saját háztáji 800-as a sem egy erőmű. De egy hangyányit erősebb.
A 2.1-vel meg mindkét készülék jól használható, ha nem tömik tele minden szeméttel. -
r.zozo
tag
válasz
norbest #12269 üzenetére
Bar ott tartanank mar!
Ami van2.2 az meg nagyon kezdetleges a blogon olvastam. Nem jo meg a zene wifi gprs. ... es egy csomo minden viszont mar ebben is mukodik a sdcardos mutatvany es a hangbeallitasai is sokkal reszletesebbek lesznek, atalakult a phanteon is.
azt hiszem csak ennyi volt leirva ott rola :-( szoval egyenlore meg nem hiszem hogy a spica jonne egy hamar
Ennek ellenere fo az optimizmus:-) -
szente
addikt
válasz
norbest #12269 üzenetére
miért már az is van?
<---mármint,használható nagyjából bugmentes,a mindennapokban teljesen használható verzió?
próbáltam vissza olvasni,de itt már annyi mindent írtatok,hogy elvesztem az információ áradatban.láttam,hogy irkáltatok a 2.2ről,de úgy jött le,hogy ez csak de jó lenne,ha lenne fázisban van még...
szóval az érdekel,hogy melyik a legújabb android verzió rá,ami teljesen használható és azt hogyan kell feltenni.konkrét rom típust is írhattok.
zoleee24:köszi,már megyek is okulni!
-
-
adamho
tag
válasz
norbest #9673 üzenetére
Ma regisztráltam a samsungnál, és feltettem a kérdést, hogy mikor lesz hivatalos 2.1-es frissítés.
A válasz: "Jelenelg hivatalos információval az android rendszer frissítéséről Magyarországon a Samsung GT I5700-es mobiltelefon esetében nem rendelkezünk."
Szerintem vicces. Ha ők nem, akkor ki tudjon erről? -
Katsu
aktív tag
válasz
norbest #9651 üzenetére
Sziasztok,
Ismét feltenném a kérdésemet, hátha valaki nem látta és tudna segíteni. Szóval, honnan tudom, hogy a telefonom mikor használja ténylegesen a 3g-t? Vagy az csak mobil netnél számít? Telefonáláskor nem? Én azt hittem, hogyha teheti a telefon, akkor azonnal kiírja, hogy 3g és úgy marad.
Pesten lakom, szerintem van lefedettség.
A másik, esetleg ismer valaki olyan programot, amivel wifin keresztül tudom irányítani a telefont? Mint mondjuk egy rdp vagy hasonló.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv: Katsu
-
Skynet258
veterán
válasz
norbest #2299 üzenetére
Igo-ban nem segítek, mert warez, alapelveket ismerhetnéd...
Adatkábel: húzd le a telefonon az információs sávot, csatold a kártyát, és ennyi.
A PC studio nem ismeri a telefont, így az nem fog működni.
De valóban le lett már írva ez is párszor, javaslom én is a visszaolvasást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Politika
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GTA V
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- BestBuy topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4180
- Nothing CMF Phone 1 (8/128) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro (256GB, 92%) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- Apple iPhone 15 (128GB, 100% 20ciklus) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- Samsung Galaxy Z Flip6 (12/256) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- iPhone X / 256GB / Space Grey / Független
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo Thinkpad L380 Intel Core i3-8130 (hibás)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest