- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
rutyika68 #34120 üzenetére
Édes mindegy egy ilyen buliban senki nem fog nekiállni recoveriben turkálni főleg nem merülő akkuval. Vagy ha mégis annak gratulálok. De mint mondtam nem összeomlásról volt szó csak megmakacsolta magát így nem is értem, hogy jött szóba a mentés. Most is azt a rendszert használom anélkül, hogy bármit is csináltam volna vele. Látod a gond az, hogy többnyire te is csak flashelgetted egyiket a másik után és nem pedig használtál egy adott rendszert hónapokig. Persze ha főzőcskézel meg témákkal babrálsz akkor az nélkülözhetetlen és ezzel nincs is semmi gond. És ezzel kapcsolatosan külön köszönöm is a fáradozásaidat és a jövőben is ha vennél spicát és folytatnád a hobbidat.
Mondjuk az enyémet és akkor mindenki jól járna.
De a végszót kimondtad te magad "Ha volna egy tökéletes telóm" Köszönöm.A spica bizony nem az és soha nem is lesz de ezt már sokan leírták. Persze vannak pillanatok mikor az ember meg van győződve az ellenkezőjéről.
Na de nem akarok tovább offolni ez a téma már sokszor át lett rágva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest