Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tigerclaw #41 üzenetére
Csakhogy szerintem a kettő abszolút nem ellenfelei egymásnak. A PS4-et nem vágod zsebre és telefonálsz, fényképezel stb.
Azon kéne agyilag túljutni, hogy az S6 önmagában egy csúcskategóriás telefon, ami a kategóriáján belül abszolút normális árban van. Ez a VR csak egy kiegészítő, ami +40e ft ért egész normális VR élményt nyújt azok számára akik amúgy is rendelkeznek egy S6-al.De mutatok egy másik szemszöget: Van S6 edge-m mert kellett egy telefont és ezt találtam megvenni. Ha én itthon ki akarom próbálni a VR-t mert kíváncsi vagyok rá és érdekel ez az irány.. akkor +40e Ft-ért veszem ezt, vagy 110e ért veszek egy Oculus Rift-et. Mind a kettő gyerekcipőben jár, a Samsungnak jobb a képe, viszont kevesebb mindenre használható. cserébe 70e Ft-al olcsóbb!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung nagyon komolyan veszi azt az elhatározását, hogy szinte mindenki számára elérhetővé teszi a VR-t, a csúcskategóriás mobiljaikhoz készült szemüveg egyáltalán nem drága.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest