Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Üdv srácok!
Jelenleg Note 20 Ultra tulaj vagyok, ma nagy kíváncsisággal vártam a S23 bejelentését és bekerültem a csalódottak közé. A Note-omnak keresném az utódját és a Fold az ami talán méltó trónörökös lehetne.
A Note-ommal vannak dolgok, mellyel nem vagyok kibékülve - ilyen valamennyire az akkuidő (igaz, 2+ éves, lehet amúgy is cserés az akksi) és a kegyetlen nagy mértékű melegedés.
Egy szó mint száz - lenne néhány kérdésem hozzátok, akik már használják a fold-ot egy ideje:
* Nagyon prioros nálam a multitasking, nagyon bírom, hogy a Note-on lebegő ablakokat használhatok, de van egy korlát: max 5 alkalmazás lehet nyitva (nem a képernyőn, kis méretben ikonnal!) lebegő módban, ha megnyitom a hatodikat az elsőt bezárja.
A Fold ezügyben hogy viselkedik?* Akkumulátor látom, hogy 4400 mAh, de gyakorlatban mennyire harmatos? Elviekben kevésbé éhes proci van benne, mint a Note-omban. Ha csak készenlétben van kibírja estig?
* Visszafelé töltés gyakorlatban? A Note-ot töltőre dugom, majd bekapcsolom a "Vezetéknélküli energiamegosztás"-t és tölti az órámat ha a hátára teszem. Pontosabban töltené, mert a Watch4 Classic állandóan arra panaszkodik, hogy túl vastag a tok, vagy nem tettem rá pontosan (pedig ilyenkor leveszem róla a tokot és mégis)
* Autós vezetéknélküli töltőn használja valaki? Egyáltalán: beférnek ezek a vastagságuk miatt az autós dokkolókba?
Érdemes az autó saját dokkolóját cserélni azért, hogy kinyitott állapotban is elhelyezhető legyen, vagy hülyeség?
* Van, aki telekomosan vásárolta? Van szoftveresen bármi hátrányt jelentő mókolás (módosított szoftver, későn érkező biztonsági frissítések) ha ott veszem meg ezt a modellt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest