Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Na pár héttel a második születésnapja előtt úgy tűnik megadta magát az enyém
Kinyitva használtam, becsuktam, erre fekete képernyő, se kép se hang. Kinyitva se.
Kiniytva be lehet kapcsolni, de ha elkezdem becsukni, akkor már félúton elmegy a kép és kikapcsol.
Becsukva bekapcsolni se lehet.Zsanéron van pár régebben szerzett apró sérülés, szóval nem tudom garis szervizben mire számíthatok.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
winben
aktív tag
Egy kis pozitívum így a hétnek a végére.
A másfél éves telóm már kb 2-3 hónapja nem nyílt ki teljesen. Ez odáig eszkalálódott, hogy kb 150-160 fokban lehetett már csak kinyitni és már nem is érzékelte, hogy teljesen ki van nyitva, csakhogy félig.
Bementem a Telekomba (ott vettem), hogy ilyenkor most mi van, lehet-e gariztatni, vagy biztosítás... whatever. A 10-15 évvel korábbi énemre hasonlító geek srác mondja, hogy ez gari, cuccoljak le róla, gyári visszaállítás és vigyem be hétfőn.Bevittem múlt hét hétfőn, alaposan körbenézték, hogy van-e rajta külső sérülés, majd becsomagolták, lepapírozták és azt mondták kb 2 hét.
Tegnapelőtt (azaz szerdán) jön az sms, hogy a készülék elhagyta a szervizt.
Tegnap, csütörtökön jön az MPL sms, hogy úton a csomag. Megjött aznap, reszkető kézzel nyitom ki, hogy vajon javították-e.A kamera és az alaplap kivételével kb mindent cseréltek a papír szerint (meg ránézésre is). Külső képernyőt is.
A TMX-nél járt elvileg, de a Telekom Logisztikai Központ volt a csomag feladója.
[ Szerkesztve ]
-
lbence
aktív tag
Most volt időm alaposabban átnézni a telefont, nemcsak a külső keret teljesen új, hanem a hinge is, és a belső kijelző körüli fekete keret is, pedig a hinge felső részén - ahol nem védte az UAG tok - volt pár körömhegynyi karc. Szóval tényleg +++ volt a garanciális ügyintézés.
-
lbence
aktív tag
válasz motown5l #1492 üzenetére
Engem is utolért a fólialeválás a belsőkijelzőn, nagyjából 1 év 2 hónappal a vásárlást követően. Telefonon jeleztem a Samsungnak a hibát, küldtek egy futárt, elvitte a telefont múlt hétten kedden, és ma már vissza is kaptam a javított készüléket. Fólia lecserélve és a kulső burkolatok is, ha jól látom.
Elég pozitív tapasztalat volt.[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
válasz A. Crowley #1483 üzenetére
Azert mert nem sokan vásároltak ezt a készüléket. Többet én se veszek Foldot ..
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
válasz A. Crowley #1483 üzenetére
Az a baj hogy a 3. garanciális javításig nem lehet eljutni, sokszor az elsőt is meg akarják tagadni.
-
-
Exelsior
senior tag
Több mint két éves és a fenti beszorult szalag és a megszorult zsanéron kivül ami már jó sincs baja. Vennék mást de már csak akkor ha meghal a kezemben vagy jó ajánlatot kapok másikra.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Ace owner
addikt
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Megjott a telefonom..Nem kapcsoltam még be.de cserélték front screent, Akkumulátort,És Screenprotectort.De 3n úgy látom, hogy komplett házat is cserélték megint.Mivel körbe fóliás lett a telefon haz,de még a belső screen keretén is rajta van a fólia.es máshogy nyílik q telefen
[kép][ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Na kész a telefonom. Küldik nekem vissza Kíváncsi vagyok,hogy cserélték e megint kijelzot és akkut benne vagy csak vissza rakták a régit.a fólia közepén már meg volt repedve. Remélem kicserélték azt is
-
Ármester
válasz A. Crowley #1469 üzenetére
Valószínűleg nem lesz gond a gariba adással
Ma tűnt fel hogy a külső kijelzőn nem működik a fénymérő/közelség érzékelő szenzorpáros sem.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz A. Crowley #1467 üzenetére
Szervizzel magával nekem sincs gondom, csak az, hogy a TMX-hez megy.
Flip3-at küldtem be ott, egy nagyon apró zsanéron lévő karc miatt dobták vissza gariról. Tesóm bevitte oktogonszervizhez, ott szó nélkül átvették gariba.
Akik ott vannak, ők amúgy rendesek voltak nagyon
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Köszi szépen.
Hétvégén még rápróbálok egy visszaállításnak, hátha, de ha nem javul, akkor viszem majd vissza
MM garival van tapasztalat? Hova érdemes vinni? Győrben van egy Samsung szerviz (Ők TMX-hez küldik ), meg ugye MM.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Kezdek én is ettől tartani
Van még, MM-os vásárlás
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Valakinek volt olyan gondja, hogy egyszercsak kiírja a telefon, hogy system folyamat vagy Rendszer UI nem válaszol?
Ezután két opció van. Ha épp használom és bezárom, akkor megy tovább minden, de ha a külső kijelző aktív és kinyitom, akkor a belső sötét marad, csak akkor működik ha simán kinyitom a telefont és a belsőt kezdem használniHa ez olyankor jön be, amikor nem használom, akkor van hogy percekig sötét a kijelző, aztán a végkifejlett végül ugyanaz lesz ha feléled
Újraindítás után minden fasza újra, csak ezt mostmár napi 1x minimum eljátsza a telefonPár dolgot próbáltam, wipe cache, ui app cache törlés, telefon beállítások visszaállítása, egyik se hatott. Volt teljes gyári visszaállítás, az se. Igaz smart switch-el mentek is vissza az adatok. Érdemes olyan gyári visszaállítás, hogy nem másolok vissza semmit, hanem manuálisan állítom be újra, hátha valami összeakad?
OneUI 6.1 van rajta.
-
motown5l
senior tag
M ár a szervizbe van [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Hikvision
senior tag
Sziasztok!
Fold4 kb 10 hónap után egyik pillanatról a másikra nem nyílt ki, szokásos fólia darab kifigyelt a zsanérnál, azt kihúztam, utána jött egy kis kefe darab is aztán végleg beállt a zsanér. Oktogon szerviz ilyenkor javítja vagy ad egy felújítottat?20 éve a PH-n.
-
blueye
veterán
Akik egész éjjel töltik tartják a max 80%-ot. Én igen, de nem töltöm egész éjjel.
-
A. Crowley
tag
Szintén IKEA éjjel, nappal kábel vagy autó, attól függ.
-
Locutus
veterán
Én is ikeáson használom, sosem melegszik fel. Lassan is tölt, de az éjjelre tök mindegy.
Viszont az autóban lévő töltőpadon rendesen meleg lesz, annak be is szüntettem a használatát a nyáron.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
WiZARD
addikt
válasz motown5l #1446 üzenetére
nem adnak cseretelefont, de lehet ingyen bérelni
(kell venni valamit és 14 napon belül visszaküldeni)Nekem most 2 éves a fold4, szinte csak wireless töltöm.
Minden éjjel 5 wattos ikeas töltőn van, reggelre feltölti. Nappal meg ha autóban ülök akkor az autó töltőjén, ott kicsit azért melegszik, de nem vészes.
(+ nagyon ritkán ha gyorsan kell akkor kábel de ilyenkor a gyorstöltéstől még jobban melegszik.)[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
motown5l
senior tag
válasz Beantech #1435 üzenetére
Koszonom a valaszodat.Olyan padom van,amire az buds 2 pro-t ,watch 5 prot es a telefont is ra teszem.de hanyagolni fogom most mar..
elso hiba ami volt a vasarlasnal,mielott be kapcsoltam volna,ra akartam tenni egy olyan tokot a telefonra ami a kijelzot is vedi.termeszetesen,ossze karcolta a kijelzot.be se volt meg kapcsolva.Masnap jott a futar,hozta helyette a masik keszuleket.
ra par honapra,le rantottam a ruhaval,es ki repult a lakasbol a betonra esett.megrepedtt a hatulja es serult a zsaner sarka.de maradtt ugy.
Ra par honapra,el kezdett szarakodni a zsaner.kertem ra szervizt.ki jottek erte es el vittek.
szervizbol fel hivtak telefonon,hogy csak akkor tudjak javitani,ha ki fizetek 70 fontot a hatso boritasra,mert meg van repedve,es mikor szednek szet,akkor tuti ossze torne.
ki fizettem,es par nam mulva hoztak a telefont.akkut is csereltek benne.egyedul a panel maradtt a regi.
Erre most meg a wi fi es a bluetooth romlott el.Most kertem ra szerviz igenylest.
El fogadtak.
Holnap jon a futar a keszulekert es viszi a szervizbe....
Ilyenkor mit csinalnak rajta?kartyat cserelik es jonapot?[ Szerkesztve ]
-
Beantech
tag
válasz motown5l #1433 üzenetére
Nem tudom van-e köze hozzá a vezetéknélküli töltésnek, de 99%-ban én is mindig vezetéknélkül töltöttem. Viszont kb. 2 évig töltöttem vezetéknélkül a telefont és elsőnek azért került gariba mert beázott a telefon egyik alkalommal amikor átmostam a zsanért, akkor cserélték az egész házat mindenestül és utána rá a cserélt házban halt meg a wifi kb. 2 hónap után. (Akkor szintén vezetéknélkül töltöttem.)
-
motown5l
senior tag
Valószínű hardveres oka van.mivela Bluetooth se megy. A wi fi és a Bluetooth szerintem egy modulon van. Csináltam gyári vusszaallitast az se segített. A mobil net az működik. Wi fi és Bluetooth halott.
..én vezetek nélkül töltöm általában a készüléket.
Lehet hogy az se tesz neki jót. Mivel jobban melegíti a telefont, és tovább is tölt mint ha konnektorba dugnam. Esetleg ha valaminek volt ilyen probléma,mint Beantech is írta, érdekelne hogy ők mivel töltötték a készüléket. A zsanernak se tesz jót szerintem a vezeték nélküli töltés. A Zsaneron van egy fólia,ami el válhat róla ha melegedik. Szerintem.. vagy szárítja a ragasztás meg a zsirt ami a zsaneron van. De lehet hogy hulyeseget beszélek. Ezt csak én gondolom így....
Hát sajnálom,.mert a készülék patent állapotban van.Folias még az oldala is..[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
válasz Beantech #1430 üzenetére
Szia.,,Sziasztok!
Bluetooth se megy. Ma próbáltam azt is.kukfoldon élek. Így a javítás itt lesz .
Már egyszer volt szervizbe,akkor a Zsanett miatt volt. Cserélték mindent, egyedül a panel maradtt a régi.
2023 januárjában vettem a készüléket. Halvány gőzöm nincs, hogy hány év a garancia rá. -
Beantech
tag
-
bcl
senior tag
válasz Exelsior #1428 üzenetére
Félreérthettél:
Tele a net ezzel a problémával, hogy update után elszáll a wifi/bt. Részemről egyébként simán el tudom képzelni, hogy a rádió fw-t, ha nem is lecseréli, de belepiszkál.
Viszont azt írtam, hogy lehet hardveres oka is, értsd: függetlenül a fenti, sajnos viszonylag gyakran előforduló sw bugtól, más okból meghalt a hw. Pl a két felet összekötő szalagkábel is döglődhet, tényleg nem tudom, nem értek hozzá.
Éppen a lentebb linkelt fórumon írják sokan, hogy a reset sem segített, gyakorlatilag senkinek, aki próbálta. -
Exelsior
senior tag
Nem gondolnám hogy ha frissítés előtt működik és, frissítés után nem működik az valami hardveres. Nyilván lehet róla szó de kétlem hogy újra is flasheli a biztonsági frissítés a radio firmware-ket. Ez inkább szoftveres hiba. Lentebb linkelt fórum segíthet de egy gyári visszaállitás segíthet. Kár hogy a frissítés jegyzéket a samsungnak pocsék és nem tudjuk mit frissít amikor kijön egy Óta update. Szerintem egy hard reset ezt megoldja.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy nem kapcsolódik a wi fi.semilyen hálózatot nem lát. Valaki járt már így?
-
blueye
veterán
válasz -=Starwing=- #1420 üzenetére
Sajnálom, el kellett volna kezdeni, privátban tudtam volna segíteni.
-
-=Starwing=-
tag
Lejárat előtt 1 héttel jelentkezett a probléma, és ráadásul van 1 fél centis, hajszálnál vékonyabb karc a zsanéron... úgy gondoltam nem kezdek bele a tortúrába.... Emiatt a "szörnyű " sérülés miatt 100% hogy elutasították volna a javítást. (Ahogy rengetegen így járnak).
Köszi hogy tetszett a videó"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
Ármester
Igen, azt már megtaláltam, csak ez helyben lett volna, mondom hátha van vele tapasztalat, amiatt kérdeztem.
De ránézek arra is.A Flip3-on korábban volt egy típusú matt fóliám, azt szerettem nagyon, rendeltem abból a Fold-ra is, de ilyen szép szivárványos "pixeles" lett tőle a kép
Szóval azt elengedtem.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
blueye
veterán
válasz -=Starwing=- #1417 üzenetére
Nem volt már garanciád?
Amúgy jó videó -
-=Starwing=-
tag
válasz Exelsior #1408 üzenetére
Számomra a zsanér tisztító belső kefecsík-rögzítő ragasztó csíknak tűnik.
A zsanér mintkét oldalán belül, van egy egy kábé 1 mm széles kefe csík, ami a külső szennyeződést hivatott meggátolni hogy bejusson a zsanér mechanikájába és nagyon sok tulajdonosnak ez leválik bent a gyári felületről. Elképzelhető a nyári meleg miatt, vagy egyszerűen csak egy idő után már nem ragad annyira sajnos. Többek között én is így jártam és a telefon egyre kevésbé akart teljesen síkra kinyílni. A neten keringenek mindenféle megoldások hogy mivel lehet kiszedni a zsanérból ezt a ragasztó csíkot illetve a kefét ami egy idő után ráadásul darabokra morzsolódik szét odabent. Papírral ne próbálkozz, mert beszakad! Én is készítettem egy rövid videót a tapasztalataimról illetve hogy számomra mi lett a megoldás: [link]"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
Ármester
Sziasztok!
Kis kitérő után beruháztam egy Fold4-re én is.
Eddig szimpi a telefon, viszont a fólia elég hamar le is vált sajnos. Ezzel van esetleg valakinek tapasztalata? [link]
Ez holnap meglehetne, de lehet kihasználom az egyszeri ingyenes fóliacserét, ha az jobban megéri.Másik kérdés: Van olyan bevált tok ami a zsanért is védi? Van egy gyári S-pen/kitámasztós tokom, ez tök jó amúgy, nem is lesz annyira bumfordi tőle, csak pont a zsanért nem védi.
-
blueye
veterán
Vettem egy Samsung Galaxy Z Fold4 Clear Edge cover transparent (EF-QF936CTEGWW) tokot. Kicsit lötyög nyitva a bal felső sarkán a telefonnak. Van ilyen valakinek, normális ez így?
-
blueye
veterán
Ha vkit érdekel:
Méltányossági benyújtva: 07.25.
Méltányossági visszajelzés: 07.29
Javítás befejezése: 08.08Kaptam egy nagyon furcsa hívást péntek délután: rendkívül udvarias férfi ismeretlen számról a Samsung nevében hívott, érdklődött a javításról , megköszönte hogy segíthetett, le voltam döbbenve az Oktogon szerviz után. Nektek volt ilyen?
-
Exelsior
senior tag
válasz A. Crowley #1411 üzenetére
Sziasztok,
Igen az lesz valszeg akitől vettem nem figyelte és begyűrte. Csak most jött ki.
Mély vízben szét nyitva sokadgyára kipucolódott. Ragasztó is jött ki belőle.
Most már szinte teljesen kinyílik. Sőt hangtalanul finomabban nyílik és csukódik.
Rendesen levert a viz mert még nem terveztem lecserélni.[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Sziasztok. 2 éves készülék lassan eddig hibátlanul nyílt semmi baja nem volt. Pár hónapja 90 fokig nyílt. Nem rég meg lett takarítva csap víz alatt a készülék akkor meg szépen nyílt. Ma vonaton ezt tapasztaltam. Félúton már meg rekedt. Mondtam oké szépen lassan nyitogatom hátha jó lesz hát jó lett de örülök ha 60fokig kinyilik és kiköpött egy ragasztó szalagot magából a készülék. Na itt rendesen levert a, víz és, most kemény 70fokban nyílik. Szerintetek ez most mi? Én nem tettem fóliát a zsanérra max az előző tulaj. Lehet benyelte neki? Érdemes kimosni csap alatt a zsanért? Ragasztó feleség jön ki belőle amit kb nem is értek. Most nyitogatom és pucolom ami kijön belőle. Csatolok képet mi jött ki a zsanérből.
-
Locutus
veterán
Na ezt majd megnézem, köszi. Amazonon is van, de ott valamiért 50 eurót kérnek ugyanezekért...
Más: Azt vettem észre, hogy ha kinyitás után leteszem az asztalra magam elé, sokszor újra kikapcsolja a képernyőt. Mintha a kamera eltakarása okozná. Máskor meg nem. Ezt valami funkció csinálja esetleg a százmillióból, mit kéne kikapcsolnom?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
WiZARD
addikt
válasz Locutus #1402 üzenetére
Aliexpress, mert a pitaka csak mintást csinált ami nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest