- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
válasz
Beantech #1435 üzenetére
Koszonom a valaszodat.Olyan padom van,amire az buds 2 pro-t ,watch 5 prot es a telefont is ra teszem.de hanyagolni fogom most mar..
elso hiba ami volt a vasarlasnal,mielott be kapcsoltam volna,ra akartam tenni egy olyan tokot a telefonra ami a kijelzot is vedi.termeszetesen,ossze karcolta a kijelzot.be se volt meg kapcsolva.Masnap jott a futar,hozta helyette a masik keszuleket.
ra par honapra,le rantottam a ruhaval,es ki repult a lakasbol a betonra esett.megrepedtt a hatulja es serult a zsaner sarka.de maradtt ugy.
Ra par honapra,el kezdett szarakodni a zsaner.kertem ra szervizt.ki jottek erte es el vittek.
szervizbol fel hivtak telefonon,hogy csak akkor tudjak javitani,ha ki fizetek 70 fontot a hatso boritasra,mert meg van repedve,es mikor szednek szet,akkor tuti ossze torne.
ki fizettem,es par nam mulva hoztak a telefont.akkut is csereltek benne.egyedul a panel maradtt a regi.
Erre most meg a wi fi es a bluetooth romlott el.Most kertem ra szerviz igenylest.
El fogadtak.
Holnap jon a futar a keszulekert es viszi a szervizbe....
Ilyenkor mit csinalnak rajta?kartyat cserelik es jonapot?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Negyedik generációjánál tart a világ legnépszerűbb hajlítható kijelzős okostelefon-szériája, ám a lendület mostanra alábbhagyott és a gyártó elég kényelmesen üldögél a trónon.
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest