Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
válasz Beantech #1435 üzenetére
Koszonom a valaszodat.Olyan padom van,amire az buds 2 pro-t ,watch 5 prot es a telefont is ra teszem.de hanyagolni fogom most mar..
elso hiba ami volt a vasarlasnal,mielott be kapcsoltam volna,ra akartam tenni egy olyan tokot a telefonra ami a kijelzot is vedi.termeszetesen,ossze karcolta a kijelzot.be se volt meg kapcsolva.Masnap jott a futar,hozta helyette a masik keszuleket.
ra par honapra,le rantottam a ruhaval,es ki repult a lakasbol a betonra esett.megrepedtt a hatulja es serult a zsaner sarka.de maradtt ugy.
Ra par honapra,el kezdett szarakodni a zsaner.kertem ra szervizt.ki jottek erte es el vittek.
szervizbol fel hivtak telefonon,hogy csak akkor tudjak javitani,ha ki fizetek 70 fontot a hatso boritasra,mert meg van repedve,es mikor szednek szet,akkor tuti ossze torne.
ki fizettem,es par nam mulva hoztak a telefont.akkut is csereltek benne.egyedul a panel maradtt a regi.
Erre most meg a wi fi es a bluetooth romlott el.Most kertem ra szerviz igenylest.
El fogadtak.
Holnap jon a futar a keszulekert es viszi a szervizbe....
Ilyenkor mit csinalnak rajta?kartyat cserelik es jonapot?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest