Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
válasz
ADAM1337 #250 üzenetére
Utólag így belegondolva én is az 512-t választottam volna. De ezzel is max 4 évre tervezek vagy 5.
2évente fixen beégett a kijelző a note 8 nál. (Amoled)
Akku is szerintem 2 évente cserés.
Erree már 3 év gari van, így talán 5 évere tudom kitolni a használatát a telefonnak úgy hogy nem költök a szervízre.
De ki tudja, lehet tovább szervizelem és megmarad 5 év után is.Az biztos hogy a Fold és Flipnek van értelme. Note 8 után azt mondom ez a két telefon amire érdemes lecserélnem.
Bár ha a gyári tok marad akkor előbb törik össze. :/
Találtam egy tokot de 32 ezer, és csak külföldön kapható....ez mindenhol védi.... (kivéve bekapcs gomb (olvasó miatt) és a hangszóró gombok.)
Spigen armor pro a neve. -
Something_
őstag
válasz
ADAM1337 #250 üzenetére
Én a Huawei watch 3 pro-t fogom eladni a hétvégén, nagyon szép, de nagyon buta óra watch 3 után. Watch4 lesz az utód, jól sikerült? Nincsenek nagy elvárásaim, ha valaki ír (messenger, viber, Skype, gyári email alkalmazás) akkor lássam ki írt és az első pár sort, illetve meg tudjam nézni ha akarom a teljes üzenetet. Továbbá ha lehet beállítási hiváselutasítási üzeneteket az maga lenne a gyönyör.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő