Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Ehhez a témához kicsit visszakanyarodva. Nem rég realizalodott bennem hogy mivel rootolva lett a készülékem semmi garancia nincs rá így felkerestem az előző tulaj akitől vettem a telefont. Rendkívül segítőkész volt és valószínű hogy nem ő csinálta hanem az első tulaj akitől ő vette. Természetesen felkerestuk ot is mossa kezeit azt sem tudja mi az kicsit össze vissza is beszél tuti hogy nála került rá a root.
A kérdésem igazából az hogy vissza lehet-e nyomozni bármilyen módon hogy mikor került rá ez a szoftver mert az tökéletesen megmutatna kinél tippelt a knox.
Oktogon samsungban azt sem tudták hogy mi az a root úgyhogy a hivatalos utat elengedtem inkább.
Van itt a fórumon valaki aki ért ehhez vagy jobban járok xda fórumon?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest