- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy95
tag
Szvsz, mint olyan teljesen egyforma a 2 (kb mintha az lenne a kérdés hogy az otp vagy a kh kártya a jobb
).
Curve esetén leginkább az van, hogy egy (virtuális) kártya mögé tudsz bepakolni több kártyát és csomagtól függően plusz kedvezmények vannak, amit egy átlag ember nem biztos, hogy kihasznál, ezért az ingyenes csomag tökéletes.
Revolut esetében meg - ahogy tudom - más extra funkciók vannak.Úgy gondolom, nem tűnne fel a különbség a 2 szolgáltatás között. Nekem curve van, teljesen jól működik.
De itt van egy gyors összehasonlítás [link]
-
Piotor
tag
Nekem ugyanez volt, semmi nem segített csak a gyári visszaállítás. Egy óra alatt megvolt az ujratelepites, még a mentést se tettem vissza. Működött utána egyből az óra. Lehet időt elcseszni próbálkozással, nem fog működni. Nem uszod meg, ha használni szeretnéd a teloval.
-
DrDoktor
senior tag
Mind a telefonon mind az órán gyárira visszaállítás.
Szerintem a telódon valami hulladék app vagy beállítás összeakad.Nekem Az elmúlt hetekben
-Huawei P30 pron-Hibátlan
-Nothing Phone 1.Hibátlan
-Jelenleg Pixel 6 pro hibátlan.
EKG vérnyomás hack minden megy.
Lehet az órád persze BT hibás.
Próbáld ezt kiszűrni a családban egy másik telefonnal.XDA a szerint telepítesz?
APK mirrors watch4 plugin meg wearable app? Engedélyek megadva mindkettőnek minden?
Google play és google services engedélyek megadva és force closolva gyorsító tárhely és sima tárhely ezeknél törölve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest