- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
lumpy95 #11706 üzenetére
Igen , az akku . Ez sarkalatos kérdés ezeknél . Ahogy nézem semmit nem javukt az üzemidő . Jó jó , sok mindentő függ tudom. 😊 Igazán Én nem nyúzom , szinte csak az értesítések és lépés számláló , ami dominnáns .
Nem tudtam egy videóból sem és képekből sem megállapítan a desing változást , ha van ilyen . Kézbe sajnos még nem fogtam . De muszáj lesz . Úgy tűnik , hogy ez picit " sarkosabb " a kijelzőnél
És a másik feltűnő , hogy ránézve az árakra , csodálkozom , hogy az Activ 2 drágább . Ez mitől lehet ?
Tehát mindenképpen előre lépés volt számodra ?
Tudom a hardweres és szoftweres ugrás az elég nagy , főleg tárelyileg . Az uj platform kiforrot már ? A Tizen egész jó volt .
Hogy ne " szemeteljük be a Topikot , esetkeg privátban írhatnék egykét dolog miatt ? Ha nem zavarlak . 😊
Köszönöm ezt is !
Ahogy értelmezem , Nálad pozitív a tapasztalat . Előte lépés mindenképpen . -
deka10
senior tag
válasz
lumpy95 #6364 üzenetére
A nekem is van multisim és multisimes esim is. A multisim az eredeti sim-ed másik fizikai változata, az esim pedig egy nem fizikai sim amit a kívánt eszközbe (amelyik rendelkezik ilyen hardverrel rendelkezik) tudja a szolgáltató aktiválni. A multisimes esim az eredeti sim-ed másik nem fizikai változata aminek ugyanaz a száma mint az eredetinek, tehát ha azt szeretnéd, hogy a saját számodat jelezze ki a hívott félnél akkor a multisim esim-et kell kérned a szolgáltatótól. A Telkom-nál van multisim ha jól tudom korlátozva van a száma mennyit vezetsz, de ha jól emlékszem hármat lehet, a meglévőn felül.
-
barack2244
tag
válasz
lumpy95 #6207 üzenetére
Nagyon.
Futni telefon nélkül esimmel. Elérhető maradok, közben megy az online spotify.
Vagy akkor ha nincs kedvem magammal vinni semmit, így jó időben.
Amúgy biztos már olvastad, hogy nem szereti a térerő hiányt, azt el kell fogadni.Mobilhálózatoknál "mindig kikapcsolva"-ra kell tenni ha nem használod, hogy ne fogyasszon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest