Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qltsar #12594 üzenetére
szia, wireless adb-n keresztül lehetne megoldani mentés/visszaállítást erre az estre, ha közbe nem volt oprendszer frissítés:
Mentés:
set /p ip=Watch IP:
echo Enter Watch IP %ip%
adb connect %ip%
adb devices
pause
adb backup -f "d:\watch4classic-%date%-backup-file.ab" -apk -shared -all -system
adb kill-serverVisszaállítás:
set /p ip=Watch IP:
echo Enter Watch IP %ip%
adb connect %ip%
adb devices
pause
adb restore "d:\watch4classic-%date%-backup-file.ab"
adb kill-serverA visszaállítás részét nem teszteltem, de a mentés az biztos hogy működik
-
TomPack
őstag
válasz
qltsar #12594 üzenetére
Igen, ez tök nagy szívás!
Nem értem miért nem lehet egyszerre több telefonhoz is csatlakozni az órával.
Most használtam pár hétig egy Amazfit GTR4-est két telefonnal. Mind a kettőre le volt töltve az appja (Zepp), ami folyton szinkronban volt az órával, és akár még napközben is telefont cserélhettem, csak a telefon Bluetooth-ján kellett szétválasztani, és a másikhoz csatlakoztatni, de még a lépéseim megmaradtak az órán, és persze minden számlap stb.
De hogy tovább menjek; a fülesemnél (Redmi Buds 4) még a leválasztásra sincs szükség, mert egyszerre csatlakozik a két telefonomhoz. Az egyikről zenét hallgatok, és ha a másikra hívás jön, csak simán felveszem és ugyanazzal a fülessel telefonálok.
Szóval nem tudom elkézpelni hogy ennek a korlátozásnak hardveres okai lennének.
Na de akkor miért szívatják a júzert?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest