Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Beléptem én is klubba egy kicsivel. Ott tartok, hogy szeretnék átköltözni a régi óráról az újra, de nagyon régen csináltam ilyet, és nem szeretném elrontani. A régi egy Watch, Samu telóm van, elvileg minden telepítve van, ami kell hozzá. Az újat még be sem kapcsoltam, a régiről megcsináltam a Wearable-ben a biztonsági mentést. Mit csináljak, hogy ne rontsam el, mint a múltkor?
Előre is köszönöm, ha valaki leírja, hogy pontosan mit csináljak.
-
aggleány
addikt
válasz
ErwinChico #1219 üzenetére
Én most hoztam el tegnap egy kicsit ingyen, meg még hozzám vágtak egy fülest is, hogy ne maradjon bent. NEM akartam órát venni, csak érdeklődtem. Kiderült, hogy mivel régi előfizető vagyok, nincs hűségem, ellenben időben szoktam fizetni stb. kaphatok egy órát meg egy BT fülest ingyen. Cserébe hűséget vállaltam a meglévő dolgokra. Ezer éve Telekomos vagyok, úgyhogy nem gáz a hűség.
Elég hülyén néztem, amikor azt mondták, hogy nem kell fizetni érte semmit, részletet sem, tiéd, vigyed.
Abban a boltban, ahol én voltam, nem volt 45-ös, pedig azt is megnéztem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE2 44mm, 100%, 12 hónap garanciával
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Szép Apple Watch Ultra 2 49mm TiTanium 97% !! még 3 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged