- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibson
tag
Sziasztok!
Én is watch 3 tulaj lettem
Eddig nagyon bejön az óra (Gear S -t váltott, szóval elég nagy a különbség
) de lenne néhány kérdésem. Mennyire sérülékeny vagy kopik a tekerőgyűrű? Érdemes rá védő tokot venni vagy felesleges? Hogy lehet beállítani, hogy ha értesítés jön, akkor ne csak rezegjen az óra, hanem fel is villanjon az értesítés szövege?
-
axlfsi
veterán
válasz
Parallaxis #396 üzenetére
Hat pont, hogy nem, sajnos nekem nem. Ettol azert picit konkretabb, meresekkel alatamasztott tenyekre lettem volna kivancsi. Na, de majd kutatgatok a temaban, csak eddig nem nagyon volt idom es azert kerdeztem ra, mert gondoltam, ezek mar szamokkal alatamasztott tenykent kezelendo infok...
Ha csak az "amerikai nep" mondja, hogy az AW jobb, akkor az nekem irrelevansPersze, ettol meg akar lehet igaz is, csak azt mondom, hogy ennyivel en nem erem be, ettol konrketabb tenyekre lennek kivancsi (tuti vannak, csak fel kell kutatni).
Koszi azert!
-
kmarci25
veterán
válasz
Parallaxis #396 üzenetére
Egész pontosan azt, hogy az USA-ban erősebb az Apple lobbija.
-
Badboys
őstag
Amit tapasztaltam. Amíg jó volt az idő napi 20 km t kerékpároztam 2 naponta töltöttem. 30 % nál tettem töltőre. November eleje óta nem kerékpározok. Most csak gyalog járok napi 6-10 km . így 3-4 naponta töltöm, általában 50 % nál teszem töltőre. Napi 3-4 vérnyomás mérés, EKG, folyamatos pulzus, véroxigén mérés Szinkronizálás a Healt appal. Ennyit tudtam segíteni, ha ez segítség. Igazán konkrét választ csak akkor tudtam volna adni, ha most is kerékpároznék. Abban az esetben lenne összehasonlítási alap. Szvsz. nőtt az akku ideje. Talán más is le írja tapasztalatát. Egy tapasztalat nem tapasztalat.
-
axlfsi
veterán
Valahol, talan egy kommentben, azt olvastam, hogy az AW5 komolyabb EKG meresre, kiertekelesre kepes, mint a Watch 3. Ez vajon igaz lehet?
Ez az "AW5 reklam" hasonlo ervenyu lehet egy Watch 3 tekinteteben is, ha a meresi pontossagot es a kiertekelest nezzuk? (magyaran, a Watch 3 is kepes eszlelni es jelezni, ha valamivel baj van?).Koszi az infot!
-
netcore
tag
a régió váltás óta nem frissül az óra, valahonnan lehet letölteni friss fw-t?
-
Nekem ugyan csak Watch Active-om van, de úgy rémlik, hogy csak úgy sikerült csatlakoztatni, hogy BT-n csatlakozott az óra a telefonhoz, a telefont meg USB kábellel csatlakoztattam a PC-hez.
mod:
közben rájöttem, hogy a Galaxy Watch Studio telepítési könyvtárában van egy Tizen/Tools könyvtár, ott meg egy apk. Azt kell telepíteni a telefonon, amihez csatlakoztatva van az óra. Ezt el kell indítani a telefonon, a telefont meg USB-n kell a PC-hez csatlakoztatni (lehet, hogy BT-n is működik), bár elvileg egy hálózaton is elég lenne lenniük, de úgy nem ment nálam. -
-
EAndrew
aktív tag
Aki feltette az új frissítést (R840XXU1BTK1) az mit tapasztalt az akku használattal, jobban vagy kevésbé merül, vagy esetleg ilyen szempontból nincs változás.
@axlfsi
Jó választás, csak arra kell figyelni hogy hogyan teszed majd töltőre a fém szíjjal, mert ehhez már nem bölcső van hanem egy mágneses korong és kész, ha ezt használod akkor közé (szíj és óra közé) tudod tenni, még egy bölcsőbe is tudod tenni, de mondjuk egy töltő padra vagy telefonra már nem tudod tenni. -
EAndrew
aktív tag
válasz
kmarci25 #380 üzenetére
Igazad van, ezt az apróbbetűs részt kifelejtettem! Sorry!
Apropó valaki próbálta már a galaxy watch studio-t az órával? Valamiért én nem bírom csatlakoztatni az órát a studio-hoz, így saját számlapokat sem tudok rátenni, csak store-ból (nem mintha ott nem lenne sok, na de azért mégis).
Próbáltam wifin és bt-n keresztül is (fejlesztői mód mindenhol aktív volt), és mégsem. -
EAndrew
aktív tag
Szia,
Én válaszoltam az S3 fórumban is, de szerintem azért van különbség a 2 óra között. Igen, talán nem annyi mint amit az ember elvárhatna, de azért van. Az hogy megéri-e az nehéz kérdés mert mindenki maga tudja hogy mik az igények, keretek.
Ahogy a másik fórumon is írtam, nekem 2 hét után nagyon bejövő az óra és egy frontiert váltott. Az akku nálam kb 5 napot bír, ebben van néha EKG, vérnyomásmérő, 10 percenként pulzus és értesítések a felkapott közösségi és kommunikációs csatornákról.
Az óratest 45mm és nem 46 mint a frontieren, és laposabb is lett, de szerintem nem észrevehető, sőt így elegánsabb is, persze ez egyéni hogy kinek mi jön be. Egyébként én rögtön az elején tettem rá egy lünetta védő gyűrűt, azzal még markánsabb lett. A kisebb ház méret mellett a kijelző nagyobb és szerintem ezért lett még jobban "óra".Ja igen, igaz is meg nem is. Nem lehet hivatalosan, de két egyszerű lépéssel fent van az EKG és a vérnyomásmérő is. Nem kell hozzá semmit varázsolni, csak elfogadni hogy ehhez az a program angol nyelvű lesz.
Ennyi, ha még kérdésed van és tudok rá válaszolni akkor kérdezz nyugodtan.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy nehez elfogulatlansag miatt erre valaszolni, de megkockaztatom, hogy erdekelne a velemenyetek (sot!
).
EZT a sztorit elolvasva, TI ajanlanatok a Watch 3-at (Gear S3, tobbszoros kijelzoproblemak utan?).
Igaz, hogy meg EU-ban nem elerheto a SpO2, EKG es vernyomasmeres az oraval?
Koszonom elore is!
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Egy furcsa kérdés.
Amennyiben esimes az öra és van beérkező hívásom akkor van arra mód hogy egy rácsatlakozott telefont használjak headsetként?Vagyis nem headsetet használok a beszélgetés lebonyolülításához hanem a nálam lévő telefonnal ami egy teljesen másik előfizetéssel rendelkezik.
( Multisim nem jó ) -
Anulu79
addikt
válasz
eladogeppc #372 üzenetére
Nálam ki van kapcsolva az "érzékelő". Tehát nem mér pulzust meg hasonlókat. Csak az óra funkciót használom meg persze az értesítéseket. Íhy mindem harmadik nap töltöm az órát általában.
-
kmarci25
veterán
válasz
eladogeppc #374 üzenetére
Én ugyanezen agyaltam jó sokáig, de már eldöntöttem, hogy a 3-as lesz. Nekem külsőre sokkal jobban tetszik.
-
NeeKee
tag
válasz
eladogeppc #372 üzenetére
helló,
41mm-s óra: ha épp "lusta" napot tartok, nem edzem, kevés értesítés jön és nem nyomkodom az órát, éjszakára kikapcsolom, nekem 2 teljes napot kibír. BT és automata wifin van, sűrű pulzusméréssel. Ha edzem is, akkor kb másfél napot bír. (éjszaka kikapcsolva van) -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Mennyit bír kevés nyúzással az akku ? Érdemes ezt megvenni, vagy felesleges és megéri a Watch Active 2 is ? -
kisgyerek21
csendes tag
válasz
kisgyerek21 #370 üzenetére
Sikerült valszeg türelmetlen voltam és nem vártam meg amíg települ, de azért nem úgy ment mint a videón.
-
kisgyerek21
csendes tag
Sziasztok!
Akinek sikerült a Youtube videó alapján a telepítés az segítsen pls. Samsung Health telepítése után azt írja No compatible watch found, pedig természeten él a kapcsolat, ráadásul Samsung S10. Biztos bénázok csak nem tudom mit.
Köszönöm! -
crane75
senior tag
Sziasztok, pontosan honnan tudom letölteni a file - t a vérnyomásmérőhöz és az EKG - hoz? Frontier S3-at megéri erre az órára váltani? Előre is köszönöm a segítséget 🙂
-
anytime
őstag
Sziasztok!
1. Megírnátok nekem, hogy honnan szedjem le a Samsung Health Monitor programot?
2. Jól gondolom, hogy ezt a telefonra kell letöltenem, telepítenem és úgy jelenik meg az órán?Köszönöm szépen!
-
EAndrew
aktív tag
válasz
kisgyerek21 #363 üzenetére
@kisgyerek21 és Badboys
Köszi nektek a választ. Igazából azért kérdeztem, mert egy valami van ami nem tetszik az órában, az a töltő. Ezt eléggé lebutították. Keresek valamit helyette és szemeztem vele (na meg a Samsung duo pad-del). -
EAndrew
aktív tag
Nem vette valaki véletlenül úgy az órát hogy még kapott vezeték nélküli power bank-ot hozzá?
@dionaea
Én is egy frontiert cseréltem, de egyenlőre nem bántam meg, az s10 mellett pedig az EKG funkciót is ki tudom használni hála a korábban említett videónak. -
dionaea
őstag
válasz
kmarci25 #359 üzenetére
Igen ezt teljesen adom. Csak hát őszintén az elmúlt 3-4 évben nagy változás nem történet a samsung okos órái között . Samsung is beszívta meg azok is akik Samsung eszközt akarnak használni. En most akarom lecserélni a Frontiert Samsung eszközre de nehez ügy, úgy hogy a frontier után nem érzem fejlődést w3 próbálgatása utan.
-
kmarci25
veterán
A dél-koreai bevezetés idén augusztusban történt, pedig az hazai terep. Ott az Apple idén novemberben kapta meg az engedélyt. Az, hogy valamit elismerjenek orvosi eszközként rettenetesen bonyolult eljárás lehet, főkeg, mert le kell védeni magukat a későbbi perek miatt. Az a fura inkább, hogy az egyes országok szabályozása ilyen mértékben különbözik egymástól. Plusz szerintem az EU egészségügyi részlege most ezt a témát félretehette, pont a járvány miatt, vannak fontosabb dolgok is.
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Valaki használ samsung duo pad töltőt a watch 3-al? Vagy úgy általánosságban?
-
kmarci25
veterán
válasz
Inclitus_pv #353 üzenetére
Szerintem meg annyira sóhivatal az EU, hogy ennyire lassú és nehézkes az engedélyeztetés.
-
Inclitus_pv
tag
Látva a GWA2-vel és GW3-mal kapcsolatos igérgetéseket és azt, hogy azok mellett semmi nem történik, szerintem a Samsung feladta azt, hogy hivatalosan engedélyeztetesse az EKG/vérnyomásmérő funkciókat Európában és kb. megtűri, hogy Samsung telókkal "szürke" módon elérhetőek legyenek. Elég kiábrándító és méltatlan hozzáállás a termék egyébként kiváló minőségét (és árát) tekintve.
-
kmarci25
veterán
Van akinek sikerült nem Samsung telefonhoz társított órára EKG-t és vérnyomás mérést telepítenie?
-
EAndrew
aktív tag
válasz
Inclitus_pv #347 üzenetére
Láma kérdés de akkor a Samsung health alkalmazast is lehet hagyni frissíteni? -
ToomyC
aktív tag
Frissült az óra, vérnyomás mérés maradt.
-
KYZRR
őstag
Sziasztok!
Hétfői nappal boldog tulaja lettem egy SGW 3 45mm-nek.
Két kérdésem lenne, BTU CSC átállítás, hogy menjen a Samsung Pay megoldható valahogy?
Illetve a másik az a szokásos ECG lenne. -
Inclitus_pv
tag
Sajnos, amit a Samsung és a tesztek azért nem hangsúlyoznak ki, hogy előfordulnak komolyabb kompatibilitási gondok nem Samsung telókkal. Nekem Nokia 7 Plus-szal párosítva pl. nem lehetett válaszolni az értesítésekre, míg mondjuk egy Redmi Note 9 Pro-val simán. Sok-sok egyeztetés után a Nokia és a Samsung ügyfélszolgálatával (leginkább a Nokiaéval, mert a Samsung nagyon nem volt készséges), sajnos az egyetlen megoldás az volt, hogy lecseréljem a 2.5 éves Nokiámat, amivel semmi gondom nem volt. Lehet, hogy a stock droiddal volt a baj, mert fórumos beszélgetésekből kiderült, hogy újabb telókkal is volt hasonló gond. Most egy Galaxy S10-em van (amit a 2.5 éves Nokia 2-3 napos üzemidejével szemben naponta töltögetni kell hasonló rendszersebesség mellet - nem játszok a telón). Ezzel persze nincsenek gondok, van kameravezérlő, sms app és a vérnyomásmérő/ EKG appok is mennek rendesen. Szerintem ha van lehetőség, érdemes kipróbálni az órát nem Samsung telefonokkal, mert sok kellemetlenség adódhat.
-
kuk@c
tag
válasz
sirály69 #331 üzenetére
Én felraktam PC-ről az ECG-t, megy rendesen. P30 telóm van, az óra át is küldi a méréseket. Sajnos a vérnyomásmérésre még nincs megoldás.
A Samsung telefonnal való telepítés, aztán másikkal való használat felejtős, mivel új telóra való csatlakozáskor resetel az óra. (kipróbáltam
)
@
-
szuleg
csendes tag
A fenti videó alapján telepítettem a kettő apk-át, de sajnos a vérnyomás mérés nem működik /ekg igen/ mert nem kompatibilis.
Már telepítés során kiírja az vérnyomás mérés ikon alatt.
Törlés után ugyanaz a probléma.
Valamilyen ötlet? -
NeeKee
tag
válasz
kmarci25 #335 üzenetére
Nem tudom, mi a menete a nem samsung telóra való telepítésnek, én samsung telóval azt látom, ecg mérés végeztével azonnal megjelenik az eredmény a telefonon, Samsung Health Monitor applikációban. Ha ezt a progit egyszerű feltenni nem samu telóra, akkor akár működhet is az, amit gondoltál
ha megvan az óra és sikerült kivitelezni a tervedet, írd meg az eredményt, kíváncsi vagyok
-
kmarci25
veterán
Hmmm... Igazából a vérnyomás mérés érdekel jobban, azt úgyis minden reggel mérem, úgyhogy a kalibráció nem érdekes. (Napközbeni mérés érdekelne...) Úgy gondolnám, hogy ha már az órán fennvan az applikáció, ami ECG-t mér, akkor az átküldés már független a párosított telótól. Na, mindegy, majd kipróbálom...
-
NeeKee
tag
válasz
kmarci25 #332 üzenetére
Szerintem a program feltétele működni fog a kölcsön telefonnal, bár akkor először a samsung telóhoz párosítod az órát, utána meg azt elfelejteted és parosítod a saját telóhoz? A baj az, hogy ecg mérés után az eredményt a telefonra küldi, azt órán nem is tudom megnézni, csak mérni, így félő, ez a kölcsöntelós dolog emiatt nem jó ötlet. A vérnyomás megy teló nélkül is, annak eredményét mutatja az óra, csak azt meg havonta kalibrálni kell felkaros vérnyomásmérővel. A watch active 2 fórumban volt leírás nem samsung telefonnal való mókoláshoz, bár írják, hosszabb a folyamat és bonyibb, mint samsung telóval.
-
kmarci25
veterán
Még csak tervezem az órát, egy 3 és egy active2 a terv (2 külön személynek
). Mindkettőnknek nem Samsung telefonunk van, de valószínűleg tudunk szerezni egyet egy délelőttre. Azzal működésre tudnánk bírni a vérnyomásmérést és az ECG-t?
-
sirály69
őstag
válasz
Klipszes75 #330 üzenetére
Nem tudok arról, hogy sikerült volna...
-
Klipszes75
újonc
Sziasztok, valakinek sikerült w3 ra, nem samsung telefonnal működésre bírni az EKG t? Köszönöm
-
mumuss
aktív tag
Na, első pár nap tapasztalata: akksi 48-52 órát bír nálam. 10 percenként mér pulzust, ekg, vérnyomás, stb napi 1-2x használva.
Eddig elégedett vagyok.
Ja, és naponta kb 300 értesítés felvillanó kijelzővel -
mumuss
aktív tag
Sziasztok
Tegnap óta én is beléptem, egy Bluetooth-os verzióval. Eddig minden jó, ekg és vérnyomásmérő működik 😉 -
lucky07
aktív tag
Sziasztok
Ezelőtt az óra előtt is egy galaxy watch - om volt és azon megcsináltam a régió váltást a PAY miatt.
Most is találtam egy videót rá az lenne a kérdésem hogyha utána vissza tudom állítani a mostani régióra? -
gyuri2008
veterán
Tudja már hivatalosan az ekg?
-
edeis76
újonc
válasz
Parallaxis #73 üzenetére
Szia,
Ezt az appot honnan lehet telepíteni a telefonra?
Köszi
-
válasz
Inclitus_pv #316 üzenetére
Igen, ez az esim. A másik a multisim amiről írtál is.
-
Inclitus_pv
tag
Olyat tud az LTE valtozat, hogy a mobil, amivel ossze van kotve X elofizetessel fut, de az órahoz is tartozik egy kulon elofizetes masik szammal, eSIM-mel? Igy amikor nincs bluetooth kapcsolat, a "sajat" halozatan van, sajat szamarol indit/fogad hivasokat? Az az eset, amikor 1 elofizetesen osztozik a telo es az ora MultiSIM-en keresztül vilagos. Ott, ha nincs bluetooth a bejovo hivas egyszerre fut be a telora es az orara is.
-
Badboys
őstag
Lecseréltem a HTC t mert nem minden működött együtt az SGW 3 mal. Még a Huawei korszakban meg vettem a WatchMaker teljes alkalmazást. A telefon SG A71 lett azon szépen működött az említett program úgy, hogy kellett venni hozzá pluszban egy samsung alkalmazást . Ez így működött is. Viszont a telefon gyári hibás volt eldobálta a wifit. Tegnap kicserélték 72 órásban. Elkezdetem újra a belakást. Az órát is újra telepítettem a wearon keresztül. Mondom akkor véletlen se zavarjon be bár mi is. Amikor végeztem a dolgokkal akkor mondom fölteszem a szokott watch facémat, A meglepetés akkor jött végig csináltam a szokásos procedúrát. A wtchmaker ki írta, hogy invalid watch face. Bármit is akartam föltenni mindenre ezt írja. Akkor ez most, hogyan van? Az előző A 71 el működött az újjal meg nem? Már azt fontolgatom, hogy nyomni kellene egy HR t a telefonon. Viszont baromira nincs hozzá humorom, hogy pár nap alatt 2 telefont is be kellett laknom. + az órát is.
-
szokelaszlo
tag
Szasztok.
Infóra lenne szükségem!
Ma elhoztam a szervizből az órát.(Galaxy Wach 46mm)
Azt mondta a az átvételkor az alkalmazott illetve a munkalapon is fel van tüntetve mit cseréltek az órán.
Hátlap ,főpanel ,csavarok.
Az hogy létezik hogy minden adat megegyezik a korábban leadott órával?
IMEI,Sorozatszám, szoftververzió ,knox szám wifi MAC address, Bluetooth sorozatszám.
Szerintem ezeknek az adatoknak alaplap csere után egészen másnak kéne lennie.
Alá tudjadja esetleg támasztani valamelyikőtök ezt a gyanumat hogy jól gondolom?
Köszönöm -
MLA
aktív tag
Sziasztok. Anno beállítottam, hogy jelezzen a telefon ha az óra nem elérhető. Most szerettem volna kikapcsolni ezt az opciót, de egyszerűen nem találom. Tudna valaki segíteni? /Telefon: Samu Note10/
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Ma kaptam meg az órát nos lenne elsőre 2 kérdésem,hol lehet újraindítani az órát?megoldódott
ha leveszem az órát a állandó pulzus mérés miért ragad be az utolsó adatnál miért nem -"- van helyette vagyis semmi? -
Badboys
őstag
válasz
Inclitus_pv #303 üzenetére
Ez meg a tipikus magyar gondolkodás hozzá állás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest