Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vihartigris
őstag
Korábban volt szó az EKG mérésnél, hogy időnként nehezen mér.
Tegnap elég száraz volt a kezem, így elég nehezen indult a mérés.
Kitaláltam, hogy egy hangyányit megnyálaztam az ujjam amivel az órát kell megérinteni a méréshez, és szembetűnő pozitív változás következett be a mérésnél.
Most írok a Samsungnak, hogy jó pénzért megvehetik a technikámat -
kmarci25
veterán
Auto szünet be van kapcsolva? Mikor elindítod az órán az edzést, elkezd visszaszámolni, a képernyő alján van egy kis fogaskerék. A beállításokban meg tudod nézni, hogy aktív-e. Elvileg érzékelnie kéne, hogy már nem gyalogolsz. Egyébként bármilyen edzés alatt, ha a felső gombot megnyomod automatikusan szünetelteti a mérést.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Az miért van, hogy ha "gyaloglás edzést" indítok (vagy hogy is hívják, gyaloglás alatt leokézom hogy mérjen) majd beülök az autóba, nem veszi észre az ostoba és fél percenként sorolja hogy egy kilométert mennyi idő alatt tettem meg és mennyi volt a pulzusom, ráadásul mivel fogom a kormányt és az utat nézem, lelőni sem tudom, az óra meg egyfolytában csak dumál. Ennek így kell működni? Gyalogolhatok százhússzal is, nem zavarja?
-
kmarci25
veterán
válasz
$atirka #2094 üzenetére
Edzést indítottál és az edzés alatt folyamatosan ugyanazt a mozgást végezted. Oké, hogy padon nincs GPS-en alapuló mérés, de itt sem azt vitattuk, hogy séta közben megközelítőleg jól mér, hanem azt, hogy ha épp nem gyalogolsz/futsz/tútázol stb., akkor tévesen lépésnek érzékel más mozdulatot. Egyébként a Te esetedben 3%-os az eltérés, ami ilyen távnál jól mutat, de ha már 10 km-ről, vagy 20 km-ről van szó, akkor nem kevés eltérés.
Plusz nézd meg a többi adatot is: ha jól látom a pad 3 km/h-ra volt állítva, az óra ehhez képest bőven fölémért (átlag 4,3 km/h). (A kalóriát nem írom, mert az megint totál becslés, ahány gyártó annyiféle adat.)"Szóval ez nagyon nem saccra megy..."
Az óra mozgását rögzíti a giroszkóp és a kapott adatok alapján számolja a meghatározott mozgást lépésnek. Azért ez nem egy egzakt mérés. -
$atirka
őstag
válasz
kmarci25 #2090 üzenetére
Ne mond már, pont tegnap írtam be, hogy 3,8km-t mért az óra, a futópad meg 3,9-et. Érted, futópadon! GPS nem játszik ilyenkor, csak a mozgásra hagyatkozott, főleg úgy, hogy néha nyomkodtam a telefonom is az órás kezemmel is.
Ez igazából gyaloglás volt, hegymenet magasságra állítva.
Szóval ez nagyon nem saccra megy... -
kmarci25
veterán
-
KisBundi
őstag
válasz
vihartigris #2089 üzenetére
Alvajárás?
kmarci25
Igen, kis olvasgatás után már rájöttem, hogy nem tökéletes egyik sem. -
kmarci25
veterán
válasz
kmarci25 #2087 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Minden csuklós lépésszám mérő így működik. A huawei karkötői még sokkal durvábban fölémérnek a valós adatoknak. Amit ezek az eszközök mutatnak, az csak saccra alkalmas. Ha edzést indítasz, akkor GPS adatok is vannak, úgy már sokkal pontosabb, és igazából az hasznosabb adat, még ha nem is egész napos, mint az, hogy hány lépést tettem meg egy nap.
-
KisBundi
őstag
Nektek a lépésszámláló hogy mér? Nekem kicsit mint ha sokat mérne. Megyek pár méter és van hogy 100 lépéssel is megugrik a számláló. Lehet a kézmozgást nem tudja pontosan felismerni mindig?
-
$atirka
őstag
Azért az frankó, hogy futópadon 3,9km-t mutatott a megtett távra, az óra meg 3,8-at.
Jól gondolom, hogy az elfogadható "tévedés", igaz? -
alcapone386
őstag
Illetve talán watch 3 jobb üzemidőben az oprendszer miatt. Támogatásban, frissítésben meg watch 4
-
bigkokas
tag
Jó reggelt mindenkinek..
Lenne egy gyors kérdésem..watch vásárlása előtt vagyok és nem tudom eldönteni,hogy wach 3 classic 45 vagy wach 4 44 legyen..
Mivel tud többet a 4 es?? A külső éa a op rendszer különbségeket kivéve?? Köszönöm a gyors válaszokat.. -
Sanya
nagyúr
csak pár napig, utána keresni fogja a samsung telefonodat, mint liszenszellenőrzés (hiszen csak csamcsung telefonnal működik)
Olyan tehetsz, hogy sokszor csatlakozik a telefonodhoz, de méréskor nem
Olyat nem tehetsz, hogy bekalibrálod telefonnal, majd a telefont elhajintod és csak az órát használod 28 napig és vérnyomást, EKG-t mérsz. -
sony68
csendes tag
Sziasztok! Galaxy watch 3 órán a vérnyomás mérés működik kikapcsolt bluetooth esetén is? Kalibrálást már elvégeztem.
-
KisBundi
őstag
Van valami más időjárás program az órára? Sajnos a közelébe sincs a valós értéknek az órán megjelenő érték.
-
Badboys
őstag
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést az óra szíjjak miatt. Elkelt egyben.
Még egyszer további sok szerencsét az órához mindenkinek. SGW4 lett az utód némi hezitálás után. Először nem akartam venni másikat, de a megszokás. Sziasztok. -
kmarci25
veterán
válasz
kaisers #2062 üzenetére
Alkalmazásadatok között:
- automatikus indítás engedélyezése
- akkumulátorkímélő: nincs korlátozás.
Elinítod az alkalmazást, majd a menügombra koppintva, amikor látod a futó alkalmazásokat a Galaxy Wearable-re hosszan koppintasz, és a felugró ikonok közül a lakatot választod. -
egerj
tag
Sziasztok!
Vettem használtan egy Watch3 órát. meg vagyok elégedve vele, tetszik. Egy dolog van amit nem értek. Néha - a mai nap eddig még nem - megszakad a kapcsolat a telefonnal. Ha a telefonon a Wearable alakalmazást elindítom, akkor simán felveszi a kapcsolatot.
Nektek is van ilyen?
Más: ha a GPS folyamatosan be van kapcsolva, akkor a hely pozíciót visszamenőlegesen le lehet kérni egy fájlba? Nekem ez azért kellene, mert jelenleg a Goggle maps ban tárolom, hogy mikor hol voltam. Ezt gondolom kiváltani...
Kösz: Jenő
-
Badboys
őstag
válasz
vihartigris #2053 üzenetére
Másfél évig volt meg augusztus óta 3 szor cserélték a hátlapot most ment volna negyedszer. Besokaltam. Az utód? Hát nem tudom lehet semmi ezek még játékszerek. Ez előtt meg Huawei Watch2. Az is végül kukában landolt folyamatos hibák miatt.
-
Badboys
őstag
További sok szerencsét azoknak akiknek megbántottam a zsenge lelkét. Sok szerencsét azoknak akik elboldogulnak ezzel a szerkezettel ahogy magára hagyta a samu. Sajnos vagy nem, de bele untam a 2 havonta történő javíttatásokba.
Mai napon vissza kaptam a vételi árát maradéktalanul.Ui: Akit esetleg érdekel maradt 3 db vadonat új szíj 1 silicon 2 fekete fém gyors stiftesek. privátban .
-
KisBundi
őstag
Az miért van, hogy kikapcsoltam, vagyis kézire állitottam mindegyik érzékelést az órán, de ennek ellenére többször láttam, hogy a led alul villogott vagy világított, azaz valamilyen érzékelési folyamat ment a hátterben?
-
pook20
aktív tag
-
vihartigris
őstag
válasz
kisdobos0111 #2042 üzenetére
Én most mértem véroxigént, vérnyomást, EKG-t.
Mindent mért. -
Gubu0101
veterán
válasz
kisdobos0111 #2039 üzenetére
Nekem mukodik normalisan.A lenyeg,hogy tiszta legyen az erzekelo,szorosan rakd fol a csuklodra es probalj mozdulatlan lenni.Akkor ugral ossze vissza,ha valami nem stimmel a leirtak kozul.
-
kisdobos0111
aktív tag
Mostanában nem mértem EKG - t de most egyszerűen nem méri meg. Csak hosszú le fel vonalak ugrálnak. Régen semmi gond nem volt vele. Másnál jól működik?
-
KisBundi
őstag
Arra van megoldás, hogy ha leengedem a karom egyből ne kapcsoljon ki a kijelző? Tehát ha valaki másnak akarom mondjuk megmutatni az időt, akkor ne a sötétséget lássa. Nem AOD!
-
KisBundi
őstag
válasz
szukjozsef #2033 üzenetére
A 46m változat a leírások szerint pont annyival tudna nálad többet amivel kihúznád a 2 napot.
Sokat olvasgatva úgy gondolom a nagyobbik modell akár 1 nappal is tovább húzhatja. 42mm 247mAh akku vs 46mm 361mAh akku
-
szukjozsef
csendes tag
A 45 mm-es változat mennyire birná nálam akkuidőben?Volt már egyszer egy galaxy watch 42-mm a tulajdonomban és reggel a töltőröl levéve estére már csak 40%-on volt az akksi ami azt jelentette hogy már a második napot nem birta volna ki teljesen .A felhasználás a következő lenne : minden szenzor off,csak az üzenetek jönnek 20-30 naponta,világitás maxon,kézemelésre ébredjen a kijelző,1-2 hivas naponta.A mindennapos töltés miatt váltottam le a 42 mm-est és váltottam honormagic watch 2re ami üzemidőben álom viszont az üzenetkezelése elég butácska.Ha ez az óra kibirná a tényleges 48-50 óra üzemidőt akkor elgondolkoznék a váltáson mert a munkámból kifolyólag van hogy 2 nap után lenne időm tölteni az órát.
-
$atirka
őstag
Sziasztok!
Nemrég váltottam Active 2-ről, leginkább a dizájn miatt.
Próbáltam ugyanúgy beállítani a W3-at, mint az elődjét.
Még nem 100%, de úgy látom ugyanúgy fogyaszt, keservesen, de jó esetben elmegy ez is 48 órát, max fényerőn AoD on, full GPS, full monitorozással, és ezzel alszom. Ha sok az értesítés és nézegetem is, akkor ez nem jön össze. Így inkább reggeli tisztálkodásnál feldobom fél/egy órára, így minden nap kitart. Hétvégén meg belefér a 100% töltés is. Szerintem így kímélem az aksit is...
Jah és csilivili fényes 100 funkciós előlappal... -
axlfsi
veterán
válasz
Levente07 #2025 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy csináljátok!
Itt a stopperóra ment a háttérben kb másfél órát, egyébként egyáltalán nem nyomkodom, nem jelez hangosan, csak rezgéssel (de nem sokat), állandó szívritmus és alvás monitor az persze megy, mert kell... és így, 1n17ó után már 6%-on
(amikor néha ránézek, akkor is a fényerő 2-esen van csak és a legrövidebb idő alatt kapcsol ki, úgy van beállítva).
... és igazából nagyon nem volt más új korában sem.
Ja, a számlap is egy végtelenül egyszerű, sötét valami. -
KisBundi
őstag
Sziasztok! Aki 1 éve használja már kb az mit tapasztal üzemidő szinten? Az akku bírja úgy mint az elején? Az LTE változat tudja hozni a sima üzemidejét, ha nem használjuk az eSIM-et?
-
VGYke
addikt
válasz
vihartigris #2017 üzenetére
Nekem sem voltak, letöltöttem.
kmarci25: köszönöm, örökké tanul az ember, ez a 2 kopp eddig kimaradt... Viszont a klasszukusnak verhetem a közepét, az nem változik. Egyébként nincs vele baj, csak vihartigris társunknak olyan szép kék.
-
kmarci25
veterán
Kettő kopp a számlap közepére és változik a színe. Itt nem ez a helyzet? A klasszikussal egyébként nem tudom mi a baj, szerintem az olyan mint a képen. Óra fényerőssége, környezeti fények, sok minden beleszámít, amiért árnyalatban más színűnek tűnhet, sőt két ember sem ugyanúgy látja a színeket.
-
VGYke
addikt
válasz
vihartigris #2015 üzenetére
Nos, akkor ez már megint egy nagy rejtvény. Nálam az általad bemutatott számlap, kb. olyan mint a fotón. De vannak olyan számlapok, amik tök másak.
Telefonon nézve, az óraszámlapok:
Órán a megjelenés:
AZEERAE
AL-02
Klasszikus:
Bocs a nagy képekért.
Mi lehet a magyarázat arra, hogy egyes számlapok nem úgy néznek ki az órán mint a képen és másként néz ki egyik és másként egy másik órán?
vihartigris: nálad az első 2 számlap hogyan néz ki? Nekem R840 az óra. -
VGYke
addikt
válasz
SkyTrancer #1961 üzenetére
-
VGYke
addikt
válasz
vihartigris #1959 üzenetére
Ennek a óraszámlapnak mi a neve?
-
goop
őstag
-
goop
őstag
Beszereztem én is egy lte 45mm változatot a régi watch helyett, beüzemeltem a samsung payt is, tökéletes az óra, meg vagyok elégedve.
-
Tibson
tag
Jól lefújtam alkoholos kézfertőtlenítővel. Nem mondom, hogy egyből elsőre, de 3-4 perc után sikerült a mérés
Köszi a tippet! Így belegondolva lehet ezt a fertőtlenítést gyakrabban is megtehetném, mert elég aktív életet élek (heti 4x kondi, minden nap biciklizés, nyáron sok séta és futás). Nappal átfújom újra, hátha tovább javul az eredmény. Ha ismét nem fog működni, akkor csinálok róla egy videót és megmutatom itt a fórumon. Remélem, ha szoftveres probléma, akkor később azért még javítanak rajta. Bár lehet már inkább a watch 4-el foglalkoznak.
Megcsináltam újra a tesztet 4 alkalommal érintéssel és 4 alkalommal érintés nélkül. Most érintés nélkül minden alkalommal 1 lett az eredmény, érintéssel pedig 0, pedig eskü nem volt koszos ránézésre az alja
-
axlfsi
veterán
válasz
SkyTrancer #2004 üzenetére
koppra pontosan ugyanezeket az értékeket kaptam én is ...jelentsen ez bármit is!
Azaz
- érintéssel: 0
- érintés nélkül: 9 -
SkyTrancer
senior tag
válasz
Badboys #1983 üzenetére
KÍváncsiságból megnéztem már én is ezt a menüt, én nem vettem észre renndeleneset szép egyenletes a mérés mindenhol, változik is minden mérésnél, van hogy kicsit magasabb, vagy sokkal mikor szaladgálok, de itt az érték amit említettél nekem nem hogy 0-2 de nem is 5 hanem 9
Akkor ez régen kuka vagy mi ez, mit jelent ? -
dionaea
őstag
Kezdődik. Ez volt a s20 fe topicban is.
-
Badboys
őstag
válasz
kmarci25 #1994 üzenetére
Nos úgy végszóra és pontot a végére. Van olyan aki kiad egy ilyen csili vili sz@rér x összeget ezért elvárja, hogy tegye a dolgát, nos én ehhez a csoporthoz tartozom. Ki állok az igazamér. Te viszont csak azért vetted, hogy te legyél a faluban a valaki, hogy menőzzél nos te ehhez a csoporthoz tartozol. Amennyiben sz@r az a cucc az sem gond, de rajtad kívül heted hét országban csak neked van. Részemről ennyi és befejeztem. Elnézést, hogy megbántottam zsenge lelked, hogy le írtam ide miként lehet a hibát megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- PS Plus előfizetések
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest