Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok! Pulzusmerő mellkaspántot hogyan tudok csatlakoztatni az órához? Polar H7 lenne az alany. Köszi
-
alcapone386
őstag
Azért csak óvatosan a szerekkel
Van ami opálosra marná a hátlapot
-
Sanya
nagyúr
válasz
vihartigris #1997 üzenetére
azt kár pazarolni
A pálinkának viszonylag magas a víztartalma, ezeknek a szaroknak meg olyan 70% körül. (a magas alkoholtartalom miatt meg el is párolog az összes pillanatok alatt)
-
Sanya
nagyúr
Nekem se ment most. Elővettem a bőrfertőtlenítésre használatos izopropil alkoholos fújót, majd az óra érzékelőcsoportját jól befújta, egy papírzsepivel megtörölgettem. Olyan szép az EKG görbe, hogy csak na. Az enyém sem látszott koszosnak. SZóval elő a büdös parfümösflakonnal, vagy a fabulonszagú arcszesszel és töröld át vele az óra "hátlapját" rendesen. Tocsogjon (alkohol nem korrodál). jelezz vissza majd.
-
SkyTrancer
senior tag
Mondjuk engem minden negatív pozitív komment érdekel, pláne ilyen "esetlegesen" előforduló hiba vagy nevezzük bárminek, mert az ember ilyenkor elgondolkozik, odafigyel stb. Szóval a fórum lényege azt hiszem ez. Mindenki leírja amit gondol / tapasztal.
-
kmarci25
veterán
válasz
Badboys #1993 üzenetére
Fantasztikusan tolod ezeket a hsz-eket!
Bármi téma vetődik fel az órával kapcsolatban, kb mindegyikre tudsz írni valami negatívat, de minimum azt, hogy ha most működik egy funkció, akkor is el fog romlani.
Csatlakozom hozzád: ha neked ez így jó, folytasd csak nyugodtan.U.i.: Oké, ha téged nem érdekel, de azért azt engedd már meg, hogy leírjam, amiről úgy gonmdolom, hogy mást talán érdekelhet.
-
Tibson
tag
válasz
Badboys #1983 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
Kipróbáltam amit írtál. Ha nem teszem rá az ujjam a felső gombra, akkor az első alkalom kivételével (akkor 1-es értéket mutatott) 7-8 mérés alkalmával is 9-es érték jött ki. Ha ráteszem az ujjam a gombra, akkor minden alkalommal 0 volt. Érintés nélkül is 0-2 között kellene lennie?
@Sanya: Az óra alja ránézésre tiszta, vigyázok rá. Gondolom a hátlap közepére gondolsz. Azt a részt nem szoktam külön takarítgatni. Leginkább csak azokat a hajlatokat takarítom ahol megmarad a por.
@kmarci25: Még a könnyem is kicsordulna, ha elsőre sikerülne a mérés
-
alcapone386
őstag
Részemről azóta kapok jó méréseket, amióta a csuklómon próbáltam ki a késélezésem eredményét. Leborotváltam a szőrt, akkor jöttem rá, hogy jobban "lát" így a szenzor. Ha ez oldotta meg, ha nem, azóta havi egyszer az óra környékén kap egy "gyérítést" az óra helye
-
kmarci25
veterán
Nem tudom nálatok miért ilyen. Semmi igazgatás, csak odatettem az ujjam. A videó közben még mozogtam is, az látszik is a mért adatokban.
-
Badboys
őstag
Nézd meg a szenzorok hibátlanok e? L-O 0 át kell mutatnia. A 0 fölött szenzor hiba van. Ne higgy nekik. Ellenőrizd magad. Tapasztalataim szerint ritka egy tetű banda az egész samu vonal.
Az órán tárcsázóba írd be:
1. *#0*#
2. Megjelenik egy menü, A kék "testmode" feliratot nyomd meg 7x. Semmi sem jelez vissza
3. de megjelenik a 2test menü, ezt használd.
4. Nézd meg az L-O értéket érintés nélkül és érintéssel is (mintha ekg-t mérnél)
0-2 között ok, ha felette van akkor elvileg a szenzor rosszul mér. Az "5" a leírások szerint a hibás szenzort jelenti... -
Tibson
tag
Sziasztok!
Az normális, hogy az EKG mérés nagyon nehezen megy? Konkrétan mérésnél csak sűrű függőleges vonalakat rajzol és kb. 20-25 perc mire értékelhető mérést produkál. Próbálkoztam már újraindítással, gyári beállítások visszaállításával is, de nem segített. Nemrég láttam egy almás ismerősöm óráján nála a mérés milyen simán megy. Pedig, ha valaki, akkor én nagyon nem vagyok apple fan, de el kell ismerjem ez nála sokkal jobban működött. A Samsung Experience Store-ban az egyik srác azt mondta, hogy nála sem működik 1-2 hónapja normálisan a mérés, szerinte majd jön egy szoftverfrissítés amivel javítják, ő is megnézette, de nem találtak hibát az órában, de ha nagyon zavar leadhatom és megvizsgálják. Érdemes beadni? Másnak volt már ilyen gondja? -
jojojo
senior tag
Tudom, hogy én vagyok béna
de segítenétek beállítani a Galaxy Watch 3-ra a érintéses fizetést.
Köszönöm előre is
-
GuruZone
őstag
érzésre nevetséges lett az üzemidő...
Holnap megnézem figyelmesebben.
acél / eSIM
-
gyuri2008
veterán
Ellenben a telefonon lévő shelt applikációban nem találom.
-
gyuri2008
veterán
A Samsung health monitor honnan lehet letölteni?
megvan.
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1971 üzenetére
Igen ezt megtaláltam. Arra gondoltam, hogy kb 30-60mp ig nem reagálok akkor kér segítséget. Sajnos ez így is nagyon érzékeny ezt csak hatványozni lehet. Inkább a kevésbé érzékenység jönne jól. Ne akkor riasszon, ha repül az ágyra. Mert megfeledkezek és repül.
-
Badboys
őstag
-
kmarci25
veterán
Nem kötekedésképpen írtam (na jó, egy kicsit azért is
), de furcsálltam. Egyébként szerintem a funkció hasznos, én pl. futáskor, túrázáskor vagy más egyéni sportnál el tudom képzelni, hogy úgy esik valaki, hogy nem tud mozdulni, ilyenkor nagyon jó lehet egy ilyen funkció.
A többiben igazad van, az alváskövetés csapnivaló, nem is használom éjszaka. -
axlfsi
veterán
válasz
kmarci25 #1964 üzenetére
Felreertheto voltam. En is 46 vagyok es meg talan nem szamitok idosnek...
Inkabb ugy kellett volna fogalmaznom, hogy nem kifejezetten idoseknek szant termekrol van szo (mert egyebkent van ilyen ora is a piacon).
A celkozonseg koreiben talan annyira nem relevans az, hogy elesunk es riasztani kellene ... persze, barmikor, barkivel, barmi megtortenhet - en ezt ertem. Viszont akkor sem tudom elkepzelni, hogy a 85 eves nagyim csuklojara feltegyem, aki egyebkent meg mindig nem jellemzo, hogy elesne (igen, tudom; sosem tudni elore).
Mindegy, nem eletszeru, hogy egy ilyen feature legyen az ekessege egy oranak.Merne inkabb tokeletesen az alvasidot vagy lenne jobb az akkuideje, sport- es egyeb tevekenysegek analizalasaba hoztak volna ujitasokat, ... akarmi mas, de ez a falling detector es 2 ev utan meg mindig erre jon patch, mikozben trivialis (melyalvas) funkcioja hasznalhatatlan
...hat ettol nem fogok hasra esni. Igazabol mar nincsenek elvarasaim es nem is lepodok meg semmin, elfogadtam olyannak, amilyen... csak ugye tema volt es
ujjongva tapsolunkfulig ero mosollyal koszontjuk amikor jon egy patch, ... pedig patasztvakitas csak (de mar ismetlem magamat). -
vihartigris
őstag
válasz
SkyTrancer #1966 üzenetére
Nekem érintésre azonnal reagál.
-
SkyTrancer
senior tag
Arra van valami megoldás, hogy a képernyő ébresztése módokat, kicsit testre lehessen szabni ? Én pl nem szeretem ha mozdulattal felvillan az óra, mert idegesít, hogy nem is akarom megnézni az időt, de kézmozdulatra folyamatosan villog. Viszont olyan opció nincs, hogy ezt pl intervallumban meg lehessen adni, hogy mettől meddig csinálja ? Mondjuk reggel 8-16 ig oké, utána már ne villogjon.
Képernyő ébresztése érintéssel, amit használok így, de ott meg furcsa, hogy háromszor kell koppintatni, hogy feléledjen a képernyő. Ez így normális ? kicsit olyan mintha azonnal nem reagálna, várni kell...
Másnál is így van ez ? -
axlfsi
veterán
válasz
Badboys #1962 üzenetére
Ez engem is bosszant... mar vagy 3-4 alkalommal is elofordult, hogy zuhanyzas alkalmaval, amikor a mosdo szelere szepen leraktam, azt gondolta, hogy elestem es elkezdett riasztani (amit raadasul nem is igazan tudsz megszakitani). Persze, elismerem, vannak elethelyzetek, amikor talan hasznos lehet ... de pont egy ilyen featuret, egy amugy fitaloknak szant (legalabbis nem celzottan idosebb genercaionak) oraba tenni
... hat nemtom.
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1958 üzenetére
Sehol sem találom az esés érzékelés időzítését sem. Arról volt szó, hogy idő intervallumot lehet állítani. Az viszont nagyon jó lenne.
-
SkyTrancer
senior tag
Beszereztem végül egy Watch3-at teljesen rendben van, viszont gyári bőr szíj ami van az barna
Eleinte azt hittem hogy nem lesz kényelmes viszont annyira az, hogy igazából észre sem veszem és így tulajdonképp zuhanyzás közben nincs rajtam, ezek kívül egész nap.
Gondolkoztam másik szíj vásárlásán, de a szilikont még nem próbáltam, viszont ez a gyári fekete bőr 15 ezer. Kicsit sokallom
nézegettem pl ilyet ( Aligator Watch 22 mm ) 5990 a zöld ufós boltban
Használ valaki ilyet ? Vagy mit ajánlanátok mint alternatíva ?
Igazából ez a barna is szép, tetszik, de nem minden esetben jó, emiatt kéne egy fekete is -
Gubu0101
veterán
válasz
Azt se tudom mi volt a regi
Nem gyarit hasznalok,mindig szedek ke valamilyet,valahonnan
-
vihartigris
őstag
válasz
-
-
Badboys
őstag
A tegnapi Samu healt frissítést használja már valaki? Azt olvastam, hogy a pulzusmérés nem működik és megszüntették az alap fekete hátteret az appban?
-
axlfsi
veterán
válasz
kaisers #1947 üzenetére
Persze, semmi... a changelog is kb parasztvakitas, nesze semmi, fogd meg jol... jobban "erzekeli, ha elesel", naptarat szinkelhetsz egy evet meg ilyen bullshitek. Az, hogy normalisan merje az alvast, ami alap(!!!) funkcioja, a mai napig szar...
Jovor en koltozok is a Samusagrol... jo messzire! -
kaisers
aktív tag
Konkrétan nálam semmi változás nem tapasztalható a jobb merülés és még rosszabb alvás figyelésen kívül. Ugyanazon szokásokkal mint eddig.
Bár csodát nem vártam... -
Gubu0101
veterán
válasz
Markizmark #1942 üzenetére
-
-
Markizmark
addikt
Megjött a frissítés az LTE órákra is, EUK2.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok.
Használja valaki Apple telefonnal?
Ha igen, akkor van valami kirívó probléma vele. Pl értesítések. Értesítések nem jönnek meg...stb.
Köszönöm a választ. -
ZZQWER63
csendes tag
Köszönöm
-
Maxxy10
addikt
válasz
alcapone386 #1933 üzenetére
Tudnék mesélni
-
Maxxy10
addikt
válasz
alcapone386 #1931 üzenetére
Stabilabb, jó pár óra megfordult nálam emiatt.
-
hito
nagyúr
válasz
Maxxy10 #1929 üzenetére
Azért ez érdekes. Úgy rémlett, hogy alkalmazásonként is lehet törölni a data-t és a cache-t legalább a Watch4-en, de még ott sem lehet. Megnéztem a Ticwatch Pro 3-amnál és ott lehet, onnan rémlett a dolog. Durva, hogy se Tizen-en, de Watch4 WearOS-én se lehet, viszont a Ticwatch 3 Pro-n - amin szintén WearOS van - gond nélkül lehet
-
ZZQWER63
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet újra kalibrálni a vérnyomásmérőt?Elrontottam a kalibrálást és rosszul mér. -
GuruZone
őstag
Szujó Zolit követem instán.
Reggel feltöltött egy fotót és megjelenítette az óra!Viberen kívül láttatok már hasonlót?
-
imis
senior tag
Ezzel kapcsolatban tudtok valami megoldást:
nagyon zavaró, hogy amikor ránézek az órára akkor 1 pillanatra még a régi időt mutatja.
Hogyan tudom beállítani, hogy ne tévesszen meg?
-
bcl
senior tag
válasz
GuruZone #1904 üzenetére
Érdekes, egyszerűen nem gondoltam, hogy a viszonylag új szabványok között is ekkora a különbség. Végül is a főverzió egyezik
Bár érdekes, hogy - legalábbis a GSMArena szerint - a GW3 5.0-s BT-t tud.
Na mindegy, örülök, hogy így alakult, kicsit szebb lett a világ.Ma a második nap délutánja, és 21%-on van még mindig, ami eddig sosem jött össze. Bár az is igaz, hogy tegnap nem biciklivel mentem munkába, azaz 2x~15 perc GPS használattal kevesebb volt. Ma viszont volt egy szűk óra automatikusan detektált, majd kézire átváltott séta.
-
válasz
alcapone386 #1919 üzenetére
naponta 1x kell feloldani illetve ha közben levennéd, akkor utána természetesen ismét. néha előfordul ha túl lazán hordod, hogy kéri megint mert úgy érzékeli levetted, de ez ritka.
fizetés előtt nem kell külön feloldani vagy bármit beírni, az előző hsz-ban írtak szerint működik itt is: ha gyorsgombra van téve 2 katt és mehet is.
szerk: benéztem a topicot, bocs, 4-esre igaz ez, többit nem tudom így off -
Gubu0101
veterán
válasz
alcapone386 #1919 üzenetére
Mondjuk apple watchal egyszerubb,csak dupla gombnyomas kell es lehet is fizetni.
-
Maxxy10
addikt
válasz
alcapone386 #1917 üzenetére
Négy számjegyű pin kód. Kb két másodperc beírni
-
alcapone386
őstag
Órás fizetésnél amúgy hogy működik a fizetés?
Értem én ez alatt, hogy mobilnál feloldott telefonnal lehet fizetni, de a feloldáshoz biztonságos funkció kell. Ujjlenyomat, vagy jelszó. Ez eddig oke. Óránál ugye ujjlenyonat nincs, pin kódot tuti nem kezdenék el pötyögni. Akkor milyen biztonsági mód van az okosórán? Vagy okosóránál nincs szükség kijelző védelemre, elég ha bekapcsolt a kijelző? -
imis
senior tag
nagyon zavaró, hogy amikor ránézek az órára akkor 1 pillanatra még a régi időt mutatja.
Hogyan tudom beállítani, hogy ne tévesszen meg? -
Gubu0101
veterán
válasz
Badboys #1914 üzenetére
Gmail nekem jon rendesen.En meg minden nap telefonnal fizetek,de igy,hogy maszkozas van mar miota a face id meg nem szereti,feszt jelkodoozni kell,emiatt kenyelmesebb lenne az ora.Itt kint nemetben,asszem 1 honap volt,hogy nem kellett maszk a boltokban.
Pedig siman oda lehet rakni a kezet fizetesnel,csavargatas nelkul,csak hat…. -
Badboys
őstag
válasz
Gubu0101 #1913 üzenetére
Többnyire a Gmaillel vannak gondok. Hívás, SMS nincs probléma. Face meg társai szutykokat messzire kerülöm. A fizetés sem annyira hiányzik mert nem röhögtetném magam ahogy kitekert kézzel szenvednék. Pont a napokban előttem fizetett a tyúk órával csak röhögni tudtam a manőveren igaz a pénztáros is vigyorgott rajta. Azért nehezen, de összehozta. Viszont vannak olyan szituációk amikor jól jönne nem tagadom. Nálam az egyedül a strand.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Badboys #1912 üzenetére
Nem tudom milyen ertesitesekkel lehet baj.Nekem a lenyegesek mind megjonnek.Email,face,messenger,hivas,sms.Ekgnak mondjuk semmi ertelmet nem latom,viszont a vernyomas aranylag pontos.Nekem ami nagyon hianyzik az az oraval fizetes.Ezert tetszik,meg hasznalom az iphonet,ott akar melyik bank kartyajat tarsitom egybol tudok fizetni,ezert is huzok egyre jobban az apple orak fele,jovore tervben is van az ora csere.
-
Badboys
őstag
válasz
borcsella #1911 üzenetére
Pl. nagyban függ, hogy melyik nemhez tartozol. Aztán mik az elsődleges elvárások. Amit adtál 3 elvárást nos egyik sem 100% os csupán egy saccolás. Elsődlegesen a Garminok között keresgélnék, de az erősen pénztárca függő. Amiben mindenképp jobbak az akksi használat nem kell naponta netán 2 naponta töltögetni. Fentebb írtam a hüvelyt akksiban az jó viszont a zártság nekem nem ok. Nem tudom mennyire tolerálja a samu telefont. Úgy, hogy használtam több félét úgy azt mondom, hogy ez csak pénzkidobás egy divat hullám. Egyébként a telefonod samu úgy ott keresgélnék. Amennyiben nem fontos az újdonság akkor SGW3 vagy SGW Active2 Az árak eléggé szórtak. Ezekből újat már nem vennék. Akkor inkább az SGW4 a maga kiforratlanságával. A Garmin használható samu telefonnal is. A Vérnyomás és EKG akkor a samu vonal, de ezek is csak saccolnak. Az értesítések eléggé bizonytalanok. Van amivel semmi gond van ami hát..? A Garminok közt is vannak amik mérik az EKG t de ahhoz + tartozék szükséges. Így a kettő már nem olcsó. Amennyiben a samu vonalon maradsz akkor amennyiben használtat veszel mindenképp olyant amihez van garancia, de ne 1-2 hónapos. Szerintem olvass bele mindegyik fórumába aztán döntesz. Amennyiben most kellene vennem nem venném egyiket sem. Föltettem ide a telefont és az órát is eladni ez a véleményemet tükrözi. Kihangsúlyozom, hogy ez csupán az én véleményem. Eladási szándékom viszont nem azt jelzi, hogy mindenképpen eladnám bagóért.
-
Badboys
őstag
Huaweit nem vennék mivel a gugli betartott neki hála érte. Van valami harmony rendszere elkerülném mert teljesen zárt. SGW3 at meg azért ill. tizen rendszert nem mert ezt meg a samu kukázta. Elérhető félig rossz megoldás, de akkor már az SGW4. Majd kiforrja a gyerek betegségeit.
-
SkyTrancer
senior tag
-
Sanya
nagyúr
válasz
SkyTrancer #1906 üzenetére
semmilyen más órám nincs, így nem tudom, neked milyet kellene venned.
Elvileg ezt a tizen rendszerű órát már nem igazán frissítik, kisebb hibajavításokat kap, elérhető rá néhány alkalmazás. Persze ez nem egy adroid rendszer, ahol 12 milliárd app áll rendelkezésre, melyből 20 kivételével mindegyik kuka, vagy reklámozós nyavalya: ez egy óra.
Mit kell tudjon?
számomra az órámnak, ha már okos, okosabb, mint egy ötödikes, akkor tudnia kell:
- mutassa az időt.
- legyen kb 3-4 nap üzemideje ( ezt nálam, ha nincs sport tartja is)
- meg tudja keresni a telefonomat, ha elhagyom, ha nem viszem magammal a telómat, akkor rezegjen.
- rezegjen, ha van bejövő hívásom, tudjak róla hívást indítani
- fusson rajta az outlook, hogy a 4db aktívan használt 2db magán, 2db munkahelyi emailcímemen el tudjam olvasni a bejövő levelek elejét, (tudjam ebből, hogy fontos/nem fontos)
- jelenjen meg rajta a naptáram, reggel értesítsen, hogy mi a mai programom.
- jelenjen meg rajta a bejövő üzenetek, és tudjak válaszolni, ha muszáj akkor előre megírt 1-2 szavas üzenetekkel, pl nem érek rá, stb (ne kelljen elővenni a telefon)
- mérjen vérnyomást, pulzust, aktivitást, amikor kell
- jól nézzen ki, mégis egy óra, nem egy okosparperec.Nekem ezeket tudja. Nincs rajta mobilfizetés, mert ami van rajta, az arra alkalmatlan (zamzung pay)
-
SkyTrancer
senior tag
Sziasztok!
Okosóra vásárlás előtt állok, de nem igazán tudok dönteni.
Amire szükségem volna 44m körüli méret, kisebb annyira nem tetszik.
Nézegettem a watch 3-at de nem tudom kell e nekem a 4 ?
Üzemidő nem annyira problémás ha kevés, mert itthonról dolgozom, mindig van töltő a közelben, viszont ha megyek valahova hívást tudjak fogadni indítani stb.
Lényeg hogy jól nézzen ki, és testreszabható legyen.
Emiatt is néztem a 3-as vezriót
Sport funkciókat annyira nem fogom használni, max stressz, meg az alap dolgokat
Nézegettem huawei-t is azok is szépek watch gt2 pro 3 stb, de ott meg a samsung telefonnal tudtommal annyira nem működik minden funckó, viszont használtan meg sokkal olcsóbbMit javasoltok ?
-
kaisers
aktív tag
válasz
vihartigris #1896 üzenetére
Én erre most kaptam meg a frissítést
-
GuruZone
őstag
bizony ez a BT szabványok közötti különbség!
Az 5.0-át 2016 júliusában mutatták be,
míg a mostani telódban lévő 5.2-őt 2020. januárban.Gondolj bele hogy a BT4.0 LE azaz Low Energy már 2009 óta létezik. Ma már természetes, hogy az órával folyamatos LE kapcsolat van, mellette meg zénélünk mint az állat; van aki egyszerre két BT hangeszközön.
Én is az 5.2-vel nyomom és hát sosem volt ilyen jó hatótávom az tuti. Fenthagyom a telefont (első emelet), lemegyek a ház elé az autóhoz/autóba, simán jönnek az értesítések az órára. Légvonalban biztos van 30 méter.
Fejlődik a világ. 😎
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Kis érdekesség. Két hete váltottam telefont (N10+ -> Fold3), és azt vettem észre, hogy az óra
- sokkal tovább bírja
- és messzebbről beszélget a telefonnal (igaz, itt nem annyira markáns, de azért észrevehető a különbség)A felhasználási szokásaim abszolút nem változtak (a 10 napos karantént kivéve
, de szerencsére már a héten kb visszatért minden a rendes kerékvágásba), tehát a fogyasztás, meg a BT hatótáv növekedéséből arra következtetek, hogy valahogy a Fold 3-mal hatékonyabban beszélgetnek.
A Watch 3 előtt Stratos 2 volt, ott fel se merült, hogy a lakásban szakadozik a telefonnal a kapcsolat, majd a W3-nál értek a (kellemetlen) meglepetések. Ezen a téren sokkal jobb lett a helyzet.
Az üzemidő tekintetében a váltás előtt 100%-nál írt olyan 28-30 órát, ami kb igaz is volt, estére olyan 40% körülre ment le. Lefekvés előtt feltöltöttem, de éjszaka repülő módban van, majd napközben a szokásos. Most 60%-nál van este, és MÉG 30 órát ír.Mondjuk most, hogy ezt írom, jut eszembe, hogy az újrapárosításnál volt egy visszaállítás (ezt mondjuk nem egészen értem, miért jó így...) - lehet, hogy azért javult az üzemidő ennyire drasztikusan? Az óra 5 hónapos, újan vettem.
őőő... konklúzió, csattanó nincs, csak kiírtam magamból
Talán annyi, hogy mit tippeltek, lehet az órának különböző üzemideje különböző telefonokkal? Valaki váltott már telefont? Tapasztalt ilyet? És a BT? Az is érdekes, a hatótáv növekedése. -
Inclitus_pv
tag
Megérkezett a frissítés
45mm, Bluetooth változat, hivatalos magyarországi.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Béta iOS-t használók topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest