Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajonett
tag
Üdv
Egy ideje én is beléptem a klubba, egy T800at vettem uk ebayrol (manufacturer refurbished, argos mint seller), egy Lenovo s6000-et váltott amit imádtam de most kellett az extra élmény.
Eddig nagyon bejön, bár a samu bloatja elég zavaró, tiltottam is mindet amit lehet (nem rootolok, ahhoz kuka vagyok).Az alábbiakkal laktam be eddig:
Launcher : Nova prime, Umbra és 7null ikon pakkokkal, szalad mint állat
Video : Mx player aio codec pakkal, eddig mindent vitt
Zene : Poweramp, van egy komoly agybadugós fülesem (Trinity Delta) meg egy még jobb bluetooth hangszoróm (Denon Envaya mini), brutál jól szól mindkettővel
Böngésző : Exsoul browser, amit ugyan már egy jóideje nem updatelnek de nekem még mindig a legkényelmesebb.
Van még pár szokásos app (quickpic, vlc, fb+mesenger, stb) de semmi extra, meg felraktam egy fb-kal szinkronizált calendar widgetet, meg egy Transparent clock & weather widgete, szoval nem nyirtam ki még nagyonA kijelzővel tököltem még egy ideig mire rájöttem hogy tulképp nekem a basic mód tökéletes, az amoled cinema módban valahogy zavart a túl sötét kontraszt a filmeken.
Az akut próbálom kímélni ahogy tudom, a kijelzö mindig olyan 50% alatt van, a wifi pedig le van aumomatizálva Macrodroiddal hogy off kijelző meg video player indulása esetén kapcsoljon le.. standby modban eddig nagyon jól alszik, az átlag screen on timeom még változó, úgy kb 6-8 óra között mozog.
Sok hozzászólást olvastam tokokkal kapcsolatban, hogy őszinte legyek nekem a gyári book cover nem jött be, viszont a Leicke Manna ultraslim az nagyon nagyon brutálkirály:
http://www.leicke.eu/en/products/MN60127
kb azt kapod amit a képen látsz, nagyon minőségi cucc.Szóval eddig nagyon elégedett vagyok a tabbal, még ismerkedek meg próbálom szokni hogy nem nyers droid (a lenovon viszonylag az volt, meg a telóim is mind moto-k votak/lesznek) de vaszleg pár évre le vagyok tudva mert a multimédialményt azt nehéz lesz überelni egy darabig szvsz.
Minden jót
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Tab S család nagyobbik tagja döbbenetesen szép kijelzővel, erős hardverrel és légies kivitelben érkezik. Nem olcsó, de a csúcsmodellek ritkán azok.
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest