- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
Illetve további problémám, hogy az alkalmazások nem javítják, ellenőrzik a leírt szavak helyességét. Ez is elég újkeletű, 1-2 hónapja még mind a 3 beállított nyelven tudta, javításokat javasolt. (munkám miatt, 3 nyelven leveleznék, jegyzetelnék) A beállításokban elvileg minden jól be van kapcsolva.
Egyre inkább úgy érzem, hogy aminek eredetileg terveztem a tabletet, laptop replacemnetnek, arra sajnos alkalmatlan. És nem teljesítmény miatt, hanem egyszerűen ilyen apró hibák jönnek elő, időről időre, amiket talán egy-egy frissités javít. Rögtön a megvétel után, 1 hónapra elfelejtette a hivatalos samsung billentyűzet a magyar betüket, és hiába vittem el még személyesen is a supportosokhoz, nem tudták megoldani. Mondom jó, akkor a 50k-s billentyűzet mostantól papirnehezék... Erre jött egy random update és minden helyreállt. A samsung túlárazottságát a softwarek milyensége és support miatt hajlandó voltam megfizetni. A leírt hibákat egy xiaomi tabitól elnézném de ettől.. olyan meh... Pedig hosszútávra terveztem, 5 éves garival vettem, de szerintem karácsony körül levadászok egy asus z13-at ez meg megy apróra. Messze még az androidos pc replacement...
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- ASUS routerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged