Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
Illetve további problémám, hogy az alkalmazások nem javítják, ellenőrzik a leírt szavak helyességét. Ez is elég újkeletű, 1-2 hónapja még mind a 3 beállított nyelven tudta, javításokat javasolt. (munkám miatt, 3 nyelven leveleznék, jegyzetelnék) A beállításokban elvileg minden jól be van kapcsolva.
Egyre inkább úgy érzem, hogy aminek eredetileg terveztem a tabletet, laptop replacemnetnek, arra sajnos alkalmatlan. És nem teljesítmény miatt, hanem egyszerűen ilyen apró hibák jönnek elő, időről időre, amiket talán egy-egy frissités javít. Rögtön a megvétel után, 1 hónapra elfelejtette a hivatalos samsung billentyűzet a magyar betüket, és hiába vittem el még személyesen is a supportosokhoz, nem tudták megoldani. Mondom jó, akkor a 50k-s billentyűzet mostantól papirnehezék... Erre jött egy random update és minden helyreállt. A samsung túlárazottságát a softwarek milyensége és support miatt hajlandó voltam megfizetni. A leírt hibákat egy xiaomi tabitól elnézném de ettől.. olyan meh... Pedig hosszútávra terveztem, 5 éves garival vettem, de szerintem karácsony körül levadászok egy asus z13-at ez meg megy apróra. Messze még az androidos pc replacement...
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest