- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
Illetve további problémám, hogy az alkalmazások nem javítják, ellenőrzik a leírt szavak helyességét. Ez is elég újkeletű, 1-2 hónapja még mind a 3 beállított nyelven tudta, javításokat javasolt. (munkám miatt, 3 nyelven leveleznék, jegyzetelnék) A beállításokban elvileg minden jól be van kapcsolva.
Egyre inkább úgy érzem, hogy aminek eredetileg terveztem a tabletet, laptop replacemnetnek, arra sajnos alkalmatlan. És nem teljesítmény miatt, hanem egyszerűen ilyen apró hibák jönnek elő, időről időre, amiket talán egy-egy frissités javít. Rögtön a megvétel után, 1 hónapra elfelejtette a hivatalos samsung billentyűzet a magyar betüket, és hiába vittem el még személyesen is a supportosokhoz, nem tudták megoldani. Mondom jó, akkor a 50k-s billentyűzet mostantól papirnehezék... Erre jött egy random update és minden helyreállt. A samsung túlárazottságát a softwarek milyensége és support miatt hajlandó voltam megfizetni. A leírt hibákat egy xiaomi tabitól elnézném de ettől.. olyan meh... Pedig hosszútávra terveztem, 5 éves garival vettem, de szerintem karácsony körül levadászok egy asus z13-at ez meg megy apróra. Messze még az androidos pc replacement...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest