Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Sziasztok !
Youtube alkalmazasban hogy lehetne elocsalni az automatukus forditasokhoz a magyar nyelvet ? Nincs benne a listaban....
I love latte-avokado !
-
sirály69
őstag
Ott nem találok ilyen opciót/kapcsolót.
Szerver Hosting Debrecenben
-
sirály69
őstag
-
kchris78
veterán
Android 13-at megkapja ugye? állítólag jobb tablet támogatás lesz már...
-
-
SlayerSub
tag
Nem kötekedni szeretnék, de mittől lehet jobb egy androidos eszköz? A windows-os tabik ugyan úgy tudnak tollal funkciónálni, illetve win 11-ben már az android appok is mennek. (amennyire én tudom)
Mert, hogy én inkább arra gondoltam, hogy android vs windows. A tablet koncepció nekem is kell, tollal alárini pl fontos nekem.[ Szerkesztve ]
-
G_krisz
tag
válasz SlayerSub #685 üzenetére
Én is laptop replacement-nek vettem, de egyenlőre hordom ezt is azt is. Sajnosa szoftveren bukik meg egyedül. De vhol érthető, hiszen elég nagy piaci szegmensen osztozkodnak a laptop gyártók ( pénz beszél) és csak most fog felfutni az androidos tabletek piaca. Nem lesz a közeljövőben ez alternatíva sajnos. Csak, ismétlem csak korlátozottan.
OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
SlayerSub
tag
Illetve további problémám, hogy az alkalmazások nem javítják, ellenőrzik a leírt szavak helyességét. Ez is elég újkeletű, 1-2 hónapja még mind a 3 beállított nyelven tudta, javításokat javasolt. (munkám miatt, 3 nyelven leveleznék, jegyzetelnék) A beállításokban elvileg minden jól be van kapcsolva.
Egyre inkább úgy érzem, hogy aminek eredetileg terveztem a tabletet, laptop replacemnetnek, arra sajnos alkalmatlan. És nem teljesítmény miatt, hanem egyszerűen ilyen apró hibák jönnek elő, időről időre, amiket talán egy-egy frissités javít. Rögtön a megvétel után, 1 hónapra elfelejtette a hivatalos samsung billentyűzet a magyar betüket, és hiába vittem el még személyesen is a supportosokhoz, nem tudták megoldani. Mondom jó, akkor a 50k-s billentyűzet mostantól papirnehezék... Erre jött egy random update és minden helyreállt. A samsung túlárazottságát a softwarek milyensége és support miatt hajlandó voltam megfizetni. A leírt hibákat egy xiaomi tabitól elnézném de ettől.. olyan meh... Pedig hosszútávra terveztem, 5 éves garival vettem, de szerintem karácsony körül levadászok egy asus z13-at ez meg megy apróra. Messze még az androidos pc replacement...
-
SlayerSub
tag
Bocsi ha volt fórumban, de rákerestem és nem találtam.
Betudom állítani extra usb hub nélkül, hogy a rácsatlakoztatott külső monitor ne mirrongolja a képernyőt, hanem kiterjetész legyen?
Nem találtam erre opciót. Köszi -
vodrosjozsi
őstag
Köszi, hogy szóltál.
Le is szedtem, de nem sok érdemi dolog van.
M1, én inkább azt a szoftvert várom amiben a magát a rendszert módosítják a tablethez. Röhej, hogy a Samsungnak kell az alkalmazásokat erőltetni a tablet méreteihez, miközben ez a google sara. Legalább hamarosan megérkezik az is.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
sirály69
őstag
Másnak is úgy működik a rendszer, hogy ki van kapcsolva az automatikus frissítés, de a tab nem foglalkozik vele? Bekapcsolom a wifit és mindent frissíteni kezd.... Kilép az alkalmazásból minden előjel nélkül.
[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
Rebelf
aktív tag
Ez a gyári Samsung töltő kell a tablet 45w gyorstöltéséhez? [link]
-
Rebelf
aktív tag
S8 családból van már innen vkinek készüléke? Ha jól néztem,nincs még neki normális saját topicja. Talán mert annyira új még?
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
4.1 megjött már vkinek? Milyen?
-
i8910HD
csendes tag
válasz vodrosjozsi #673 üzenetére
Nekem is sima s7-esem van. Van hozzá gyári keyboard coverem, átfestett, magyarosított billentyűzettel. Így az igazi a gépelés nekem. Nagyon hiányzik viszont a windows, elsősorban azért, mert sokat dolgozok powerpointtal, excellel, worddel, és nem tudja az android ugyanazt hozni, sajnos. Van mód arra, hogy windows legyen egy ilyen gépen? Ez nagyon érdekelne. Köszi a választ előre is.
-
vodrosjozsi
őstag
Nem éri meg, talán még S6-ról sem.
Sima S7 van itthon, és igazából amilyen jó áron jutottam hozzá nem is fogok váltani 3-4 éven belül. Max akkor tenném ha teljeskörű windows 10 lenne az egyik gépen, de azt hamarosan mi is megtehetjük egy kis kerülővelSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
meri
aktív tag
Sziasztok! S8-ra váltott-e már esetleg valaki S7-ről? Érdekes módon mintha nem lenne annyira népszerű (még) ez a modell...
uff
-
Thom!
veterán
biztonsági csomag dec 1.
másnál is ennyire elvan maradva a frissítés?
-
Somatom
veterán
Nekem is a tablet dobta ezt a hibaüzenetet, különben nem ide írtam volna. Ha nálad működik, nálam meg nem, akkor egyértelműen a tablet beállításaiban van az eltérés. Ezért írtam, hogy ilyenkor igazán elárulhatná a tablet, hogy pontosan mit kéne átállítanom ahhoz, hogy működjön.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Teal'C
veterán
De ez a Tabbal van és semmit nem állítottam rajta. Megnyitottam az oldalt elővettem a tollat a felugróban ráböktem hogy fordítás. A kis viszintes ablak elején szöveg fordítás(eredetileg csak 1 szó) kijelölöd a szöveget 2mp és le van fordítva.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
Lehet hogy van valami beállítás ütközés a weboldal és a samu app között.
Pl sok weboldal nem enged kimásolni termék cikk számokat sem nem tudod kijelölni. Ami amúgy gyökérség mert 6-8 karaktert megjegyzel és beírod a googlebe rákeresni hol olcsóbb hol lehet kapni, web oldal meg pont azért nem engedi hogy nálluk vedd meg.[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Somatom
veterán
Itt a fórumon volt egy szöveg, amit le szerettem volna fordítani. Gondoltam, kipróbálom a Samu megoldását. Elővettem a tollat, edge palettán kiválasztottam a fordítást, de amikor a szöveget megérintettem a tollal, alul megjelent egy buboréküzenet:
"A biztonsági házirend tiltja a szövegek fordítását."
Fura lenne, ha a Samsung tiltaná a saját megoldását. Szerintetek ez mitől van és hogy lehetne működésre bírni a tollas fordítót?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest