- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sikerült megáztatnom a tabletet
Szárítgattam rizsben, meg próbáltam vákuumozni is, de nem lett jó. Nem veszi fel a töltést, egy sárga háromszögben lévő piros felkiáltójel (vagy hőmérő ?) jelenik meg rajta.
Hova érdemes vinni megnézetni, ahol nem 10 eft-ért mondják meg, hogy javíthatatlan?
-
Ma jött egy szoftverfrissítés.
Csak a szokásos biztonsági frissítés van benne, vagy van valami érdemi újítás is benne
-
A tabihoz tartozó SPen akkujának a töltöttségét hol lehet megnézni?
-
-
-
-
válasz
ShadowLac #984 üzenetére
Attól függ, hogy mennyiért adnák.
A teljesítményével nincs gond, a kijelző amoled-es, tehát osztályon felüli, az S-PEN szépen működik.
Viszont nem 5G-s, nincs benne AX-es wifi, nem frissül már az android (megrekedt a 12-esen), szóval kezd korosodni.
Szép állapotban, jó állapotú tokkal szerintem max. 90-95 eFt-ért érdemes megvenni, ha többért adnák, akkor szerintem felejtős már ez a tabi.
-
Nekem a TAB S6 mellett van napi használatban egy TAB S 8.4 tabletem is. Az is működik hibamentesen
Természetesen egy csomó dolog csak döcögősen megy rajta (nem játszom a tabbal, de a sima applikációkon is érződik az eltelt idő), frissítés jó, ha évente jön rá, az akkumulátora még gyári, de így is hoz 2-3 órás SOT-ot. A képe gyönyörű, kontrasztos, élettel teli, beégés nyomokban sincs rajta, a mai napig elmehetne AMOLED reklámnak
Úgy látom, hogy a Samsung tabletek csak erkölcsileg tudnak elavulni, fizikailag nagyon jól bírják.
-
Azt látom, hogy gyárilag nincs AOD alkalmazás a tabletre, de van olyan letölthető app, ami legalább egy órát varázsol a kikapcsolt kijelzőre?
-
válasz
thomasvold #957 üzenetére
Billentyűzetes tokot keresnék...
-
-
Milyen billentyűzetes tokot érdemes venni a tablethez?
Létezik egyáltalán magyar kiosztású billentyűzet, vagy csak matricával lehet magyarosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy Tab S6, hasonlóan a konkurens csúcstáblákhoz, nem olcsó. Cserébe nem sok kifogása lehet annak, akinek valóban szüksége van erre a műfajra és androidos platformban gondolkodik.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest