Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Érdemes felrakni ezt az új JB romot, ha amúgy is AOKP (4.1.2)-t használok?
Mert nálam ez eddig nagyon nyerő a millió beállítási lehetőségével. -
zozo2001hu
tag
válasz
sirarcheer #998 üzenetére
Polaris office megmaradt és még egy érdekesség, működik landscape módban is a home screen, picit furcsa az elrendezés de megszokható:
-
sirarcheer
senior tag
válasz
zozo2001hu #996 üzenetére
A polaris office is megmaradt?
(#995) Kvardlipot Ez most word volt. Ha pdfet tölt be nem volt ilyen opció.
(#994) mycso Sejtettem hogy én bénázok.
Akik a WiFI megosztást kérdezték, én I4 ről osztom meg és csak a gyári firmware-rel működik normálisan. Sem a CM9, sem a CM10 sem az AOK nem működött rendesen.
-
NoMagix
addikt
válasz
zozo2001hu #996 üzenetére
úúú de jó!
széthúzták az alsó sávon a "gombokat"!! végre!
nagyon nem tetszik, hogy balra beszorították a sarokba az ICS-en!ezt majd wifin is megtalálja a tab?
vagy jobb összedugni a számítógéppel? -
zozo2001hu
tag
Nos, feltettem ezt a firmware-t gond nélkül Odin v3 1.85 program segítségével, semmilyen problémába nem ütköztem kb. 5 perc alatt megtörtént a frissítés.
Meglepődve tapasztaltam, hogy az összes telepített alkalmazásom és a beállítások megmaradtak! Ezzel rengeteg időt megspóroltak nekem, lelkiekben már felkészültem az alkalmazások visszatelepítésére.
Jelenleg így néz ki a firmware verziószáma:
Lecserélték a Launchert JB-nek megfelelően, így most fent kapott helyett a notification és a dátum valamint az egyéb állapotjelzők, hogy ez most jó-e azt mindenki döntse el saját maga.
A végére kiteszek egy képernyőmentést erről is, gyorsnak tűnik a ROM, de ez úgy is pár nap használat közben fog majd kiderülni igazán.
-
Panthera
őstag
válasz
sirarcheer #992 üzenetére
Ez nem pdf, ugye? Azt is lehetne ilyen szépen tördelni?
-
mycso
veterán
válasz
sirarcheer #993 üzenetére
Pedig sammobile-on kint van: [link], illetve bent van az 1.-ben is.
(az ajánlott programokat, majd módosítgatom)
-
sirarcheer
senior tag
válasz
zozo2001hu #989 üzenetére
(Bocs, lejárt a szerkesztési határidő...)
Ez jó hír, viszont jelenleg csak Franciországban elérhető.
Nem találtam magát a firmware-t fent semelyik oldalon még. -
sirarcheer
senior tag
Jó lett a leírás.
Én a multimédiához felvenném az MX playert, van hozzá plusz kodek és ingyenes.
File kezelés Total Commander, és a file másolásra a pár napja említett Airdroid.
Könyvolvasáshoz Polaris Office. Itt tudtam teljesen képrenyőre kirakni a könyvet úgy hogy tudjam olvasni és kényelmesen lapozni. Csatoltam egy képet: -
iNfAntRy
senior tag
válasz
Helyes, köszi! Sokkal korábban érkezett, mint ahogy ígérték. Alig várom, hogy wifi közelbe kerüljek és letöltsem a jelly beant. Sajnos itthon mobilnetem van, azt nem tudom megosztani.
-
NoMagix
addikt
válasz
wow, köszi!
várom a tapasztalataidat! -
zozo2001hu
tag
Sziasztok!
Megnéztem a sammobile oldalán már kint van a hivatalos 4.1.1 ROM a wifi only verzióhoz.
Részletek:
GT-P3110 - France
PDA: P3110XXCLK5
CSC: P3110XEFCLK1
Version: 4.1.1
Date: 2012-11-20
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United KingdomDélután lehet kipróbálom!
Itt pedig egy cikk ezzel kapcsolatban: [link]
-
-
napata2
tag
Kolléga próbálta Concorde Tab One (21.000 Ft) Wifis tabletjét egy Huawei 3G-s modemmel, simán működik a net róla. (Sőt a Concorde készít a Cocncorde Tab One-hoz független 3G-s modemet.)
Nem akarom elhinni, hogy a 3x annyiba kerülő Galaxy Tab 2 7.0 Wifi készüléknél nem megy 3G-s modemmel az internet.
Ez valóban így van? -
mycso
veterán
Hali,
(#983) napata2:
- Igen tud
- volt már aki próbálta, nem működik (vannak rá próbálkozások XDA-n, egyelőre sikertelen)
- tudtommal fekete-szürke és fehér színekben kapható, tudásban természetesen nincsen különbség(#984) Permet Elek: a 3G változatot, mindenképp
-
Permet Elek
senior tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de a t-mobil le tudja tiltani ezt a tabletet, úgy mint egy telefont??
-
napata2
tag
Pár kérdésem lenne még:
- WiFI hot spotot tudó okostelefonra tud WiFi-vel csatlakozni?
- 3G-s modemmel próbáltátok már a netet?
- Milyen színekben kapható? Ezüst, titánium, Expresso? Itt csak színekben van különbség? -
mycso
veterán
Nos, berakattam az #1 hsz.-ba.
És tényleg, ha valami elírás/kérdés/hiányosság van akkor jelezzétek, bele rakom/javítom. -
zord01
senior tag
Azóta találtam végre egy olyan youtube videót, ahol nem csak megmutatják a tokot, de beszél is róla a tesztelő srác, és elmondja, hogy nem mágneses, nem tartaja a helyén semmi az előlapot.
Ami a pofátlanság részét illeti, 10k-t elkérni egy HDMI átalakító kábelért nem az? Vagy 6k-t egy USB OTG-kábelért?Amúgy egyre inkább érdektelen a dolog, mert ma megint megnézte mind a két cuccot, és a Nexus 7 kijelzője annyival jobb, hogy egyre inkább arra felé hajlok. Plusz sokkal gyorsabb a N7, nincsenek benne olyan meg-megdöccenések, mint a Samuban.
Más kérdés, hogy mind a fizikai megjelenése, mind az alap android felület rondább. Meg nincs hátlapi kamera - mondjuk ez számomra pont tök 8, úgyse használnám - és telefon funkció sincs, ami már inkább zavar. Persze ezt sem terveztem soha telefonnak használni, de extrém körülmények között még akár hasznos is lehet, szökő-évente egyszer.Szóval ATM úgy állunk, hogy N7 3G lesz, amint megjelenik, már másnap.
-
mycso
veterán
Nos, várom az észrevételeket: [link]
Ha mindenki megfelelőnek találja, akkor berakatom az 1.-be.
-
mycso
veterán
Nos, mivel sok volt a kérdés/kérés root-a, CWM-el, gyári rom felrakásával kapcsolatban, ezért nekiláttam elkészíteni az ide való irományomat (a többi írásomhoz hasonlóan), vélhetőleg pár órán belül kész leszek vele, akkor linkelem, vagy berakatom az 1. hozzászólásba.
Természetesen, majd várom az ötleteket/észrevételeket az irománnyal kapcsolatban. -
sacro
tag
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy főzött Romról, sikerült már valakinek visszrakni a gyári? Ha igen akkor hogyan? Hol vannak a tabhoz gyári romok? Nekem tmobile-s a wifis van. P3310.
-
zord01
senior tag
Egy kérdés!
A hivatalos tokkal, névleg ezzel:
találkozott már valaki?
Az volna a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ha ezt becsukom, tehát ha a tok tetejét ráhajtom a tabletra, azt ott is tartja valami, mondjuk egy mágnes, vagy patent, vagy akármi, vagy simán lifegni fog, mintha csak egy könyv borítója lenne?
Köszi előre is...
-
mycso
veterán
válasz
Danielmagua #967 üzenetére
Igen igazából azért is fogalmaztam félre, mert nem feltétlenül a többi készülék, hanem inkább az android hibája, hiszen az android nem ismeri fel az Ad-Hoc hálózatokat.
Elvileg, amit linkeltem, azzal orvosolható, de mondom nagyon vegyesek a tapasztalatok a működésével kapcsolatban.
-
mycso
veterán
válasz
Danielmagua #965 üzenetére
Az úgy lehet, hogy a lumia is hotspotot hoz létre, mint írod is.
Igaz az előző hozzászólásom picit máshogy értelmezhető, tehát átfogalmaznám, sok készülék (amik nem androidosak) hotspotot nem, csak ad-hoc hálózatot tud létrehozni. Remélem így megfelel.
-
mycso
veterán
Ugye-ugye...mindenki irkálja, hogy felesleges a 3g modemes változat, mert majd úgyis megosztja a netet telefonról...
Nos, elvileg van rá megoldás, természetesen root jogosultság kell hozzá és a wpa_supplicant fájlt kell cserélni, egy módosítottra.
Ahogy olvasgattam megoszlanak a vélemények, van akinél működik van akinél nem, igazából készüléke is válogatja....Root/CWM-hez nemrég linkeltem pár megoldást: [link]
-
Digital
addikt
Hali!
Létezik olyan főzött rom, ami támogatja az Ad hoc hálózatokat? Egyébként melyiket érdemes felpakolni?
Találok valahol leírást hogyan kell root-olni?
Mondjuk jó szájbarágósan! -
napata2
tag
Sziasztok!
Volt szerencsém kipróbálni ma egy Concorde Tab One-t, otthon 2 falon keresztül látta a Wifi jelet (router: TP-LINK 741ND), de csatlakozni már nem tudott rá, nem volt elég erős a jel.
Nyugtassatok meg, ehhez képest a Galaxy Tab 2 7 Wifi-je jobb és fogom majd vele a jelet normálisan?
(pl. Az ASUS laptop vígan fogja, nincs gond vele.) -
potkem
aktív tag
Segítségre lenne szükségem.
Van egy Samsung Galaxy Tab 2 készülékem.
Az istennek nem tudom pc-vel felismertetni.Már próbáltam windows frissítéseket is hátha..... de nem segített az sem.( az eszközkezelő nem ismeri fel. Telepítésnél hibát ír
Már kipróbáltam nem egy drivert, még sem ismeri.
Nem vagyok bamba, ott vagyok a dologban de már nincs ötletem.
Operációs rendszerem Windows 7 Ultimate 64-bit. -
iNfAntRy
senior tag
Én is így gondolkoztam. Nekem életemben nem volt okostelefonom, nem is lesz szerintem egy jó ideig. Amióta megvan a tab, azon intézek mindent. A telefont meg amúgy is csak telefonálásra meg sms-re használom. Arra vettem egy új samsung kagylótelefont, 7 napig bírja az akkuja
-
NoMagix
addikt
véleményetek szerint a tabhoz kapott usb-re raknék egy "anya" átalakítót, akkor az működhetne akár OTG vagy adatkábel gyanánt?
vagy ez a kábel ki van herélve? -
napata12
csendes tag
Az Ipon-nál 61.600 Ft körül van, egyszer vettem onnan valamit pár éve, azzal nem volt gond.
WiFi only verzióban gondolkodok, mivel itthon úgyis van WiFi, ha meg magammal vinném, akkor a mobilról kapná a netet (WiFi HotSpot). Egyébként 70.000-ért a helyi MediaMarktban is kapható. -
zord01
senior tag
válasz
napata12 #938 üzenetére
Extrem digital tényleg elég megbízható hely, eddig még rossz tapasztalatom nem volt velük. Ha a sima Wi-fi only verziót akarod venni, akkor ott megveheted, viszont ha a 3g-sen töröd a fejed, szerintem t-mobile-ossal jobban jársz. Listaáron, előfizu nélkül 85k, és nem piszkálnak bele a szoftverbe, csak annyi, hogy t-mobel függő a 3g-s modem.
Tokot én is keresek. (Bár igazából még a tablet sincs meg, nagyon örlődök a tab2 és a Nexus 7 között, előnyök és hátrányok frontján pont egymás mellett állnak, és árban is ugyan ott lesznek, szóval kicsit döntésképtelen vagyok)
-
patya3110
csendes tag
Mikor jön a gyári jelly bean és mivel lesz jobb mint az ICS?
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
napata12 #938 üzenetére
Üdv, Extreme Digital-ban is megveheted, én ott vettem kb 5 hónapja, minden rendben vele. Szolgáltatóknál is körülnézhetsz, bár ott inkább a 3G-s verziók a népszerübbek.
Hazai boltot, ahol olcsón lehet jó tokot venni, azt jelenleg én is keresekDe lehet, hogy vaterán veszek majd.
-
napata12
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani, hol lehet megbízható boltból Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi-t venni, ilyet szeretnék Karácsony környékén.
Fóliát, olcsó de jó tokot milyet ajánlotok (belföldről)?Köszönöm!
-
zord01
senior tag
Ez nem is hülyeség, bár nekem az veri fel az agyam leginkább, hogy most még ezt is lehet cipelgetni, ha azt akarom, hogy menet közben is meglegyen a lehetőségem arra, hogy pendrive-ot tudjak rátenni. Macera. Simán ráfért volna egy USB kannyukat.
Azt véletelnül nem tudja valaki, hogy meddig lesz a 7"-ost Tab2-höz támogatás? Android 4.2-t megkapja vajon? Mert egyelőre nincs hír róla. Úgy fest 4.1.1-nél megáll a tudomány.
-
spike70
tag
Sziasztok. Egyszerű a kérdésem: Ezt vegyem, vagy várjam meg a Nexus 7 3G-T? Csak internetezésre használnám, a 3G fontos.
Köszi. -
patya3110
csendes tag
Hello, azt szeretném kérdezni,hogy a gyári jelly bean mikor jön és ennek mik lesznek az előnyei?Előre is köszönöm a választ.
-
NoMagix
addikt
meg is van,DuoNet Sim
-
noto
senior tag
Ja ha olyan telod van!
-
noto
senior tag
-
iNfAntRy
senior tag
Akkor én szerencsés vagyok
Nekem eddig csak 1 alkalommal merült 1%-ot mikor éjszaka bekapcsolva hagytam. Mondjuk szinte mindig kikapcsolom, csak akkor nem ha ébreszteni akarok reggel.
-
NoMagix
addikt
igen, hasonló nálam is, nem veszélyes, de néha reccen...
lehet, hogy az energiatakarékos móddal van összefüggésben? és talán be is volt kapcsolva?
na mind1, még marad...
néztem az akkut, nekem is 1-2% esés van éjszaka, ez így jó.
azt mondjuk nem értem, miért van a wifis verzióban repülőmód?tyűűű 100K
(40K lesz összesen)
-
noto
senior tag
Playnál nekem is szokott akadni:-(
Más oldalaknál pl itt piszok gyorsan hasit akkármilyen gyorsan pörgrtem meg se reccenAzt tapasztaltam hogy néha ajànlatos kikapcsolni a tabot mert volt hogy egy északa 8%merült a tab meg is lepődtem na kezdi megadni magàt vagy valami app szivja
DE nem egy kikapcsolàs után megint 1%esik az akku egy északa alatt ami nagyon jo szerintem:-)
Csak egy minőségi darab ugyhogy nem bántam meg egyáltalán pedig 100k vettem anno -
NoMagix
addikt
válasz
Sanyaman #917 üzenetére
Már nyomtam rá egy újraindítást, valamennyit javult.
Most próbáltam pl. a nosalty receptes oldalt, ha elfektetve próbálok görgetni, akkor időnként nem "szalad végig a tetejétől az oldal aljáig, de álló módban sokkal simábban megy.
lehet az én ujjacskáimmal van a baj...
Nincs telepakolva még a cucc, szerdán kaptam kézhez, 3 oldal van beállítva és oldalanként 4-5 ikon.
Se film, se zene, csak pár kép. -
iNfAntRy
senior tag
Én is ugyanúgy vagyok , mint Ftomm kolléga. De még ha értenék is hozzá , akkor sem cseszegetném szegény gépet.
Teljesen jó így ahogy van. Egyáltalán nem szaggat, nagyon gyors. És én is inkább kifizettem a 80k-t ezért a tabletért, minthogy vegyek valamai wayteQ, vagy vmi no name tabletet 40K-ért, ami mondjuk 2 hónap alatt tönkremegy, meg gyenge az akku stb. -
NoMagix
addikt
Igen, ezért választottam én is ezt a Tab-ot!
Van 2 év garanciám és rendes támogatás!
Előtte volt nálam egy Cube kínai "csoda", erős volt a vas, közepes minőséggel, de gyengus volt az akku.visszatérve ehhez a géphez (3110 wifi only), néha szaggat a Play vagy pár weboldal, amikor barangolok rajtuk, ez mitől lehet?
másnál is ilyen?
Teljesen alap a cucc, nem buherálom, nem is értek hozzá. -
noto
senior tag
Krisztian 112
Pár tizezres tab pár év mulva menni fog még kétlem:-(
Beleszoktam olvasni néha a W..... forumba
mert majdnem ilyen pàr tizezrest vettem de hála nem:-)
Olvas bele a forumokba rengetek elégedetlen és csalodott tulaj
Pl akku egy északa 50%merül nekem ez 1%nem mindegy!
Semmi tàmogatás nem lesz a tabhoz
Itt nemnagyon van elégedetlen tulaj na meg rengeteg hibàs gép
Àtgondolando mit is vesz az ember ha hosszu távon is használni akarja! -
erzol
őstag
válasz
krisztian112 #910 üzenetére
Vegyél hozzá egy ilyet:otg kábel
-
krisztian112
senior tag
ezen a táblagépen nincs se HDMI, se USB host csatlakozó se? Miylen tablet ez? Még egy pendrivet se tudok hozzá kötni? Ezeket a funkciókat a pár10ezres kínai cuccok is tudják... Pedig ilyet szeretnék venni.
-
zord01
senior tag
-
Zsombe
senior tag
válasz
Trabanti #905 üzenetére
Szia,
Én is hasonlóan jártam, mint Te. Csak én CM9-ről szerettem volna visszatérni gyárira, mert nem jött be ez a főzött rom. Azonban a backup nekem is hibás volt.
Végül úgy döntöttem, hogy teszek egy újabb próbát a 4.1.2-vel, de ezúttal nem a CM10-et tettem fel, hanem az AOKP Milestone 1-et. Azt kell mondjam ez nagyon bevált, már jó pár napja nyúzom ezt a ROM-ot és semmi negatív tapasztalatom vele. Gyors, stabil és nem művel furcsaságokat.
-
Trabanti
csendes tag
Hello mindenkinek.
Lenne 1-2 kérdésem... A 4.1.2 van a tàblán. Az alsò navigàcìós sáv nem minden esetben tünik el. Pl. könyvolvasàsnàl pàr màsodperc múlva csak a hàrom pötty làtszik, míg a játékoknál végig ott van, a lányom jò párszor mellényúlt és egyből kiléptette a programmból. A második kérdésem az lenne, hogy valakinek nincs meg véletlenül a T-mobilos 3100-ás romja? Mikor telepitettem ezt az új ROM-ot az általam készìtett backuppot nem tudtam visszatenni, mert hibàt jelzett az MD5sum vagy valami.... Ez a rom nem az igazi. Nem minden játéknál forditja a kijelzőt' ha viszintesen van és elinditok egy jàtékot /Tribez/, akkor állóba préseli bele a látnivalót. Jobban járnék egy CM9-cel?
Köszönöm elöre is. -
Calibra72
aktív tag
Hát ez így elég béna
-
noto
senior tag
Igen :-(
Csak sajatgép :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Teclast T60 plus táblagép
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest