- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Születésnapos a Noctua
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kerekfej
üzenetére
Nincs bajom a másolási sebességgel, te írtad még annó, hogy kíváncsi vagy, hogy másoknál hogy megy. (WiFi-n szoktam másolni, háttérben, ha fél óráig tart, hát fél óráig tart...
)Lehet, hogy lesz okos telefonom, de a G70-től nem hiszem, hogy megszabadulok: ennél kisebb kijelzőt nem szívesen bámulnék hosszabb ideig, és töltő meg pótaksi helyett is inkább ezt cipelem.
xAttilax #901: Elsődlegesen mp3 lejátszónak nem vennék ilyet: zsebre vágni nem annyira egyszerű, plusz hiányoznak a fizikai médialejátszó gombok. Amúgy használható mp3 lejátszónak is: buszban egy kézben megtartani, kezelni lehet (én pl. olvasni szoktam rajta), a hangja pedig (jó fülessel) elég jó.
agabe #965: Kösz. (A strapabírósága szimpatikus, meg még pár apróság.)
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
Nem biztos,hogy felesleges...sgs mellett mindenkeppen megtartanam, mert annak a kijelzojehez kepest ennek jobban olvashato a weblapokon a szoveg (vagy barhol) mert a pentile matrix elrendezesu samoled kijelzon az kenyelmetlenebb...joval.
sgs2-nel mar mas a helyzet, ott klassz a kijelzo erre is.
R
Ha ebben is lenne sim slot, akkor ez lenne a sgs duplaplusz...es 100ezerbe kerulne.Mondjuk az is igaz, ha elobb lett volna sgs (barmelyik) akkor nem biztos, hogy vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PayPal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)