Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Az akkuhasználat menüben miért jelez cella készenlétben időt, ha nincs benne sim?"
Ezen már én is törtem a fejem...
Én úgy néztem, hogy jelen készüléknél leginkább a számítási teljesítménnyel korrelál (pl. processzor igényes alkalmazásoknál nagyobb arányt mutat pl. a kijelzőhasználathoz képest.) A csökkentésre pedig "repülőgépes" üzemmódot ajánl, amit be is lehet kapcsolni, de láthatólag ettől semmi nem változik (pl. a Wifi ugyanúgy kapcsolható.)Ami nekem még feltűnt, hogy státusz sorban megjelenő elem ikon több töltést mutat mint amit százalékosan mutatnak az alkalmazások (pl. QuickSettings, CoolReader, stb.) Ja, és 15%-os töltöttségnél figyelmeztetett legutóbb, hogy ideje tölteni (48% volt a 7 óra 15 perc kijelzőhasználat, 2% a WiFi, ha jól emlékszem, 2% standby (kb. 2 és fél nap), a maradék volt a cella készenlét (repülős módban
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Steam Deck
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Tesla topik
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- MSI Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én úgy néztem, hogy jelen készüléknél leginkább a számítási teljesítménnyel korrelál (pl. processzor igényes alkalmazásoknál nagyobb arányt mutat pl. a kijelzőhasználathoz képest.) A csökkentésre pedig "repülőgépes" üzemmódot ajánl, amit be is lehet kapcsolni, de láthatólag ettől semmi nem változik (pl. a Wifi ugyanúgy kapcsolható.)