-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz bendi007 #5805 üzenetére
Akkor szerintem mielőtt nekiállsz mindent megkérdezni:
0. lépés: Android kezdőknek
1. lépés: 1. hszHa ezek áttanulmányozása után van még kérdés, kérdezz nyugodtan.
(egyébként hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak: hosszan nyomd a bekapcsológombot, majd a menüből válaszd ki az adatforgalom kikapcsolás opciót, így a mobilnetet letiltod a kütyün. visszakapcsolni ugyanígy)
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz bendi007 #5825 üzenetére
1. a + memóriakártyát formázni kell. le van?
2. a pc-ről csak a + sd-t nem látod, a telefon belső memóriáját igen? vagy egyiket sem?
3. ha egyiket sem, akkor -> pontosan ebben a sorrendben. (de ha nincs formázma, vagy a telefon nem szereti a kártyát, akkor ez sem segít.)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Keem1
veterán
válasz bendi007 #5990 üzenetére
Bár kaptál már választ, én csak egy kicsit pontosítanék.
1.) Optikai zoom nincs, digitális van, de ugye erről tudjuk, hogy a nagyobb méretű képből készíti a szoftver (= a legnagyobb felbontásban nem használható, hiszen ennél már nincs nagyobb), ez tehát felejtős, mint bármilyen más készülék esetén a digit. zoom. Nekem van optikai zoomos fényképezőgépem, hidd el, tapasztalat, amit írok, felejtős a digit zoom.
2.) A fentebb írt mappába ha bemásolod a hangot, megjelenik a hangválasztóban. Ha csak az adott app számára (sms, e-mail, gmail, stb.) akarsz értesítési hangot választani, akkor az adott alkalmazás beállításaiban tedd, így nem ugyanaz a globális értesítési hang lesz mindenhez. Tehát sms esetén az sms app beállításaiban kotorássz!
-
sheep
addikt
válasz bendi007 #12636 üzenetére
hello
örülünk ha tetszik a telefon, szerintem is nagyon jó a kategóriában. Az első hsz. -t olvasd el pls, ott le van írva minden.
Röviden annyi, hogy a hivatalos android verzió 2.3.6, de fel lehet rá rakni a 4.1.2-t is9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
beccyboy
aktív tag
válasz bendi007 #18832 üzenetére
Volt már sokaknak, valami rosszul megírt alkalmazás okozza. Törölj olyan alkalmazásokat, amiket pl mostanában tettél fel. Ami után megszűnik, az okozta.
Acef: Ja, így voltam vele én is, csak gondoltam kipucolom, mert nem kell. Aztán elgondolkodtam, h mégi kell sajnos.
Caffeine addict.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- HP notebook topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Canon EOS DSLR topic
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- További aktív témák...
Állásajánlatok