- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi haladó szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Azt vágjátok, hogy full lezárt képernyőnél is ha ránézel akkor felold a telefon?
-
Reverting
őstag
válasz
alcapone386 #15712 üzenetére
Nekem is... jol eldugtak...
))
-
leslien
nagyúr
válasz
alcapone386 #15896 üzenetére
miért nem?
-
Reverting
őstag
válasz
alcapone386 #15889 üzenetére
Remeljuk a beta2 rom is majd ilyen egyszeren felrakhato lesz...
-
badmad
senior tag
válasz
alcapone386 #15889 üzenetére
Ja azokat persze szintén zenész...
-
badmad
senior tag
válasz
alcapone386 #15880 üzenetére
Na újra raktam és lás csodát tudom menteni a névjegyeket ahova akarom...Csak halkan jegyzem meg szerintem előtte is ment volna csak nem vettem észre ,hogy teljessen máshogy kell beállítani mint az oreoban..
De a lényeg,hogy mükszik...Nekem nagyon bejön ez a pie ...minden hibájával együtt.Napi szinten nekem mostmár így teljessen jól használható...Köszi a segítséget.
-
Macskasy
tag
Csengohang valasztonal van ugye hogy sajat zenet valasztok, de az vagy a zene elejetol indul vagy csak a kijelölt részek. De nem lehet sehogy kijelölni. Random valaszt maganak egs pontot ahonnan indul es kesz. Minden szamnal mashonnan indul. En ertem felre hogy ki lehetne jelolni a nekem tetszo reszt ? (beta)
-
alcapone386
őstag
Érdekes autóstartó: link
Ebayen persze occsóbb. Mondjuk én mágneses tartót használok, de ötletnek nem rossz.
-
ZGO
tag
Sziasztok, tapasztalatotokra (ha volt ilyen), vagy véleményetekre lenne szükségem.
Sima S9 készülékem van, augusztus óta, 0km, egyik MM-ban vásároltuk.
1 hete észrevettem, hogy nem teljesíti a kalkulált időre a telefon feltöltését sem gyorstöltő, sem normál töltés mellett. 900km-t lenavigált nekem végig 4G-n hibátlanul.
Pl:
(10:38) 45%-os akkukapacitásnál feltettem gyorstöltés funkcióval, telefon szerinti szükséges idő ehhez: 1ó 2p
(11:59) eltelt idő: !!!1ó 21p!!! és az akksi csak 74%-on volt! Erre jelzi, hogy MÉG 38p kell neki a teljes feltöltésig... Hát kb majdnem még 1 órát volt töltőn mire 100% lett... Gyorstöltés funkcióval...Normál töltéssel most tesztelem, de szerintem siralmas lesz.
Furcsa, hogy gyorstöltés ellenére nem melegszik sem a telefon, sem a töltőfej.
Tegnap már fogtam, és teljesen 0-ra reseteltem a telefont (WP / WD).Sajnos ez sem segített.Nem tudom eldönteni, hogy a töltő vagy a telefon a hibás... elkerülhetetlen lesz a szerviz talán?!?
Üzemidőre viszont hozza az elvárhatót (1 nap kb). Ez dícséretes mondjuk -
csorbajeno
veterán
válasz
csorbajeno #15874 üzenetére
Hmm...az a helyzet, hogy egyes kontaktoknál ott van a többlet hangerő, míg másoknák a Megosztás ikon van ott. Utóbbit még nem próbáltam, nem tudom mire való pontosan, de nem a hangerő növelésére, abban biztos vagyok.
-
badmad
senior tag
válasz
alcapone386 #15868 üzenetére
Ez így tiszta sor...Akkor hagy kérdezzem meg nekem most szolgáltatós pannonos rom van fent.Ezt mire kellene lecserélnem ,hogy felmenjen az update.zip de az aktív csc is jó legyen?
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Mi az ajánlott UV ragasztós üveg sima S9-re jelenleg, ami nem DomeGlass árkategória? Ebay, GB stb.-re gondolok.... -
HawerKing
őstag
elovettem ma retro laptopomat es toltam ra androidot
az S9 el vettem fel a videot
nagyon idegesit, hogy FHD 60FPS 10percre van limitalva
ezert is allitottam sima FHD re itt mar nincs limit
lenyeg a lenyeg aki gondolja ra kattanhat a videora [link] (Phoenix OS a rendszer neve es android 7.1.1 alapu) am a DEX is ehez hasonlo ??? -
i400
senior tag
válasz
alcapone386 #15869 üzenetére
Köszönöm, semmi gond! Pont ezt akartam elkerülni mert a Telekomos sim megszivatott már az elején, így belakás után rögtön factory resettel indítottam...
-
alcapone386
őstag
samfirm programot letöltöd a PC re. Téma indítóban itt van az elérése.
és azzal kellene XEH romot leszedni
utánna pedig odinnal felrakni a 4 fájlos XEH romot.A baj, hogy minden el fog veszni, tehát biztonsági mentésre szükség van. Sajnos még melóban vagyok, itt nem tudom lépésről lépésre leírni
-
alcapone386
őstag
válasz
laci laci #15866 üzenetére
Végül én így raktam fel a piét:
Oreo: factory reset
Oreo elindít de nem lakom be, start gomb megjelenésénél kikapcs a telefon
Recovery --> pie update
pie elindul utána nem lakom be startnál, hanem kikapcs a teló
recovery indít--> factory reset
teló indul és belakígy csináltam. Nálam minden jó eddig. (telefonáláskor többlet hangerő nincs, de névjegy mentése hibátlan)
-
i400
senior tag
válasz
alcapone386 #15860 üzenetére
-
laci laci
addikt
válasz
alcapone386 #15863 üzenetére
Lehet megpróbálom az egészet újra és nem csinálok a végen factory resetet..
-
Darth11
aktív tag
válasz
hanati64 #15854 üzenetére
Nem kell levenni a tokot és bármilyen vezeték nélküli töltővel tudod tokkal együtt tölteni.
Én a gyári samsungot vettem a gyors töltés miatt. EP-PG950
Lehet, hogy pénteken lesz valahol akcióban.
Kocsiba nem rég jelent meg az S9-el kompatibilis QI töltős tartó, ha már pitaka tokod van, ezt is tudom ajánlani, nekem nagyon bejött.
-
alcapone386
őstag
Nekem csak akkor jön elő a többlet hangerő, ha felveszik, tehát élő kapcsolat van.Szerk: már nekem sincs. Factory data óta nincs? Hmmm. Akkor eltűnt.
Pie romról beszélek.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
csorbajeno #15853 üzenetére
Pedig nem, nálam megvan (szintén TMH), először én sem láttam, de például a 1414-et próbából megcsörgetve működik.
-
alcapone386
őstag
Jelenleg egy öszvér romod van a készüléken. Osztrák rom, de a csc-d XEH. Így sajnos ha jön frissítés osztrák romra, azért nem kapod meg, mert XEH a CSC-d. Ha XEH re jön, azért nem kapod meg mert osztrák a romod. Erre a "bug" ra akkor jöttem rá, amikor BTU ra akartam állni, de XEH lett belőle. BTU rom felment, de az aktív csc-m XEH lett és nem jött frissítés. Felraktam samfirmel leszedett eredeti XEH romot és azonnal jött a frissítés.
Lehetséges, hogy nálad is ez a helyzet.
-
Manka76
senior tag
Pie bétában másnak is eltünt a bluetooth és az ébresztés ikon az értesítési sávból?
-
alcapone386
őstag
Pie alatt ha van egy ismeretlen számom (nincs benne a névjegyzékben) nekem simán engedi menteni google fiókba. Sim re sosem mentek.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csorbajeno #15853 üzenetére
Xeh-n meg a novemberi frissitesu romnal is volt.
En hasznalom, mert ha ceges autoval megyek ott nincs bluetooth kihangositas csak a telefon kihangositasa es akkor jol jon a plusz hangero. -
hanati64
tag
Kérdezném azoktól akiknek Pitaka tok van a telóján, hogy lehet-e tölteni a telefont a tok levétele nélkül, hálózati vezetéknélküli töltővel. Ha igen, ti milyet használtok?
-
dvarw.mtl
tag
PIE alatt hol lehet azt kikapcsolni hogy ne kapcsoljon be a kijelző ha döntögetem a telót.
Idegesítő egy funkció, bekapcsol állandóan.
Szerk.: tárgytalan már megtaláltam
-
bajaki
őstag
válasz
okezsoke #15845 üzenetére
Én meg vagyok elégedve a telefonnal (S9+). OnePlus 6-ról váltottam kb. 2 hónapja. A rendszer gyors, pörgős, nem igazán találkoztam komolyabb akadásokkal/laggal. Kamerában nekem jobbnak tűnik az S9+, mint a 6 volt (6T-ről nem tudok nyilatkozni), AOD is jobban bejön mint az Ambient Display.
-
|AP|
veterán
látom, hogy mindenki pie-lázban ég, de jönnék egy töltős kérdéssel
keresem a legolcsóbb, legegyszerűbb, de gyorstöltésre alkalmas, gyári Samsung vezeték nélküli töltőt.
Ezt találtam, de van egy olyan sejtésem, hogy nem adnak mellé töltőfejet és kábelt. 3-4-ezerért lenne külön, szintén gyári fej-kábel, tehát összesen kb. 10k-ban van.
Van ennél kedvezőbb ajánlat, ami gyorstöltésre képes és lehetőleg gyári, de ha nem, akkor megbízható minőségű? -
okezsoke
tag
Sziasztok!
A7-et cserélnék S9+-ra.
Kicsit dilemmázom, mert az A7 ingyér van, az S9+ meg 180 körül az 1 év garis verzióban és hát elég sok píz ez egy telefonért.
Így 9 hónap után hogy érzitek, jó vásár volt?
Kacsintgatok még a Poco és a Oneplus 6T felé.... -
badmad
senior tag
válasz
HUTCHDB #15839 üzenetére
Ez érdekes az extra hangosítás nekem mükszik...névjegyzék fül is van.Akkor úgy látszik van akinek így van akinek úgy de hol ez hol az nem megy.Ezért beta ez még nagyon....Nekem volt egy rövid ideig egy xiaomi a1 telóm azon volt alkalmam a google one rendszeren a piet kipróbálni...mit mondjak nagyon tetszett.Amint olvasom neked nem.Elkel fogadni mindenki más szempontok alapján dönt.Szóval nagyon várom a végleges verziót....
-
DeFence
tag
Hát itt olvasgatva azért mindenkinél adódnak valamilyen szintű problémák.
Én inkább kihagyom most a frissítést és várok egy későbbi verzióra, ha nem lesz már több csak a végleges akkor arra.Lehet egy hülye kérdés kicsit szégyellem is magam, hogy megkérdem hiszen már annyi féle rom cserén estem át, de ha későbbiekben felrakok Odinnal egy samfirm-ről leszedett kártyafüggetlen (pl. Nordic Countries) romot, az semmiben sem befolyásolja a knoxot, nem ír át semmit a garancia ugyanúgy él tovább igaz?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
badmad #15838 üzenetére
Ehhez kapcsolodoan.
Nekem ugyanitt, tehat a hivas kozbeni tarcsazobol hianyzik az extra kihangositas (ha jol tudom megnovelt hangero vagy valami ilyesmi a neveoreon) es hianyzik a nevjegyzekek fül is. E miatt nem tudok keresni masokat hivas kozben csak ugy, ha kilepek a tarcsazobol, es ugy be a nevjegyzekekbe, ami nekem mar kicsit korulmenyes. -
badmad
senior tag
Sajnos Én is találtam egy komoly hiányosságot a pie betaban.Hívás után ha hozzá akarom adni a számod a névjegyzékemhez nem tudom.Feldobja,hogy hova szeretném menteni de ennyi.
Nekem ez nagyon fontos a munkámhoz így akármenyire is tetszik(persze némi fentartással)megy vissza a régi rendszer.
-
HUTCHDB
nagyúr
A mai napot meg megadom a pie-nek.
Ujabb problemakent jelentkezik nalam, hogy nem.jonnek meg az email-ek, (samsung gyari mail kliens) csak akkor, ha a kepernyot feloldom.
Bent tartom a memoriaban, (lakatolom) hátha... -
Macskasy
tag
Ebben a pie betaban van gesztus vezérlés ?
-
dvarw.mtl
tag
Sziasztok! Az mitől lehet hogy pie alatt nem tudok apk fájlokat telepíteni. Telepítés elindul de nem megy végig.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Sanya72 #15819 üzenetére
A töltő csatlakozónak nem szabadna lötyögnie.
Az SMS problémád oka pedig akár az is lehet, hogy bent maradt az üzenetek app és/vagy a hozzá tartozó folyamatok valamelyik gyári akkumulátor optimalizáló listában (ezt a beállításokban tudod ellenőrizni). De ugyanúgy lehet erre magyarázat az elhasználódott SIM kártya vagy szolgáltatás probléma, kimaradás.
-
BogyóBP
addikt
Azt irja a leirás hogy az micro sd kártya helyett másik sim is tehető a telefonba. Ezt honnan tudom eldönteni hogy amit én kaptam az ilyen verzió vagy csak 1 simes?
-
i400
senior tag
Az létezik hogy a magyar sim bekavar a frissítésekbe? Osztrák XEH romos készülék, magyar Telekom kártyával és még mindig a szeptemberi frissítésen áll és szerinte nincs ennél újabb...
-
laci laci
addikt
Ami nem tetszik a pie rendszerben az a sms és a tárcsázó kinézete. Illetve a themes nem működik..
-
Sanya72
csendes tag
Sziasztok! Volt már valakinek olyan gondja, hogy lezárt képernyőnél nem érkezik meg az SMS, majd amikor feloldom pl. fél óra múlva akkor megérkezik.A másik kérdésem, hogy a töltőcsatlakozónak mindenkinél van egy kis lötyögése, mert A8-ról jöttem, és annál miután bekattant meg sem mozdult, ezen meg olyan mintha ki lenne belül lazulva. (S9+)
-
badmad
senior tag
válasz
leslien #15814 üzenetére
Most nézem a phone info alkalmazással,hogy az aktív csc az nállam xeh.A magyar xeh romra felraktam a DBT romot data factory resetek megvoltak utánna jöt az update zip.pie telepítés.Mit szúrtam el ,hogy nem a DBT az aktív csc.Német simet használtam volna az aktiválásra akkor jó lenne?Ez most jutott eszembe
-
mSchumi87
senior tag
Hasznal valaki GoodLock 2018-at? Hogy mukodik ez?
-
alcapone386
őstag
válasz
leslien #15814 üzenetére
No itt vagyok. Azért akartam DBT re állni, mert ebben az esetben tuti jött volna OTA update pitére is. Így mindig majd manuálisan lehet frissíteni.
S7edge nél is így volt. Első pie beta verziót mindenki fel tudta rakni, de utána csak a hivatalosan regeltek tudtak updatelni. Utána a manuális frissítés is megszünt. Remélem s9 nél nem tiltják le a manuális update lehetőséget.Pitéről oeróra 4 fájlos legfrisebb rommal vissza lehet lépni. TMH rommal simán visszament.
-
leslien
nagyúr
válasz
laci laci #15813 üzenetére
akkor ne várd mert kell Német sim kártya... S9 vagy S9+?
itt van a Pie update zip -
laci laci
addikt
Ha dbt romom van fent és a Samsung membersben, ha nem adja fel a beta pie opciót, akkor már nincs?
-
-
Dominator
aktív tag
válasz
alcapone386 #15795 üzenetére
Az vajon igaz, hogy ezek az UV ragasztós megoldások kitöltik és így láthatatlanná teszik a meglévő karcokat?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
alcapone386 #15799 üzenetére
Az arcodba tolja, nem is kell keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged