Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crane75
senior tag
Sziasztok. Kipróbálná vki légy szíves a hangos kép funkciót? Nálam csak sima kép marad a rögzítés után. Előre is köszönöm.
-
samu74
addikt
Esetleg ha valakinek lenne gondja a vodás hívásértesítő sms-el,most találtam megoldást rá.
Aktív Hangposta szolgáltatás esetén az Előfizető hívásait nem elérhető esetre a +36 70 909 0999-es számra, nem aktív Hangposta szolgáltatás esetén az Előfizető hívásait nem elérhető esetre a +36 70 909 0998-as számra kell átirányítani, illetve, ha az Előfizető aktív Hangposta szolgáltatással rendelkezik, de időszakosan nem kívánja a Hangpostát „nem elérhető” esetre használni, azonban a Hívásértesítő szolgáltatást igénybe kívánja venni, akkor a hívásait ilyen esetre a +36 70 909 0998-as számra kell átirányítani.
Tehát alapból több telefonomon is a +36 70 909 0999 szám volt aktív,de a hangposta meg ki volt kapcsolva nem is kaptam meg az sms-t ha nem voltam elérhető...Most átírtam,és mükszik!Legalább tudom mikor dobálja el a hálózatot. -
norbeey
tag
Sziasztok!
Most léptem be a táborba és keresnék egy ehhez hasonló vagy pont ilyen eladó tokot. Gyártótól lehetne rendelni de nem éri meg a szállítás miatt. Nagyon sokat megnéztem de az összes gagyinak néz ki szerintem és google keresés alapján csak a speedshop árul ilyet de nekik sincs készleten és mostanában nem is lesz.
-
-
600700
senior tag
Akit érdekel minőségi fitBAG tokok. Microfaser belsővel ami nem karcol.
http://shop.fitbag.de/
-
törölt tag
Mcsd UFS tech. Ez már igen, kíváncsian várom az árakat
50-70$ lesz kint, nálunk?
#Gixxer88: ezt is tanulni kell..
-
Gulyopapa
addikt
Valaki segítene privátban beállítani az email szinkronizálást? Nem manuálon van és mégsem szinkronizál, csak akkor ha lefelé meghúzom a képernyőt.
Előre is köszi! -
-
válasz
petrson #5980 üzenetére
A külcsín nálam 2. szempont, első a védelem. Szegény SGS2-m is úgy kezdte a karrierjét, hogy az ingzsebemből a kövezetre esett - szerencsére cipőkötés közben ~40 centiről és megúszta - azóta elhatároztam, akármilyen telóm lesz, mindíg egy olyan tok fogja védeni, amiben kibír egy 2-3m-ről betonra ejtést és amiből nem csúszik ki. Ez a pár$-os fleabayes cuccoknak is menni szokott
Ha mindenki ezt csinálná, nem lenne tele az apró karcolt, töröttképernyős mobilokkal, amit a 60-100eFt-os javítási ktg-ről mit sem sejtő vásárlókra próbálnak rásózni.
-
petrson
senior tag
válasz
t72killer #5976 üzenetére
Én is a bőr tok mellett döntöttem, felhagytam a fólia/üveg/tok örökös kérdéskörrel
Ezt rendeltem tegnap, remélem hamar ideér, pofás darabnak tűnik. Nem olcsó, de minőségi bőr cuccot ami tetszik is, nem találtam jobb árban (tegnap még volt gravírozás nélkül is olcsóbban, 25 GBP..) -
Timeola
aktív tag
Tényleg hiányzik ebből a telóból az automatikus újrahívás funkció foglalt szám tárcsázása esetén? Vagy csak én nem találom?
Tudtok erre valami progit esetleg?
Rádiós játéknál jól jönne.. -
-
válasz
Szakiii #5972 üzenetére
Gondolkodtam már rajta én is,de annyira új még az Edge,hogy a gari miatt egyelőre nem szántam rá magam.
Még...
Pedig a rendszeresen jelentkező és bosszantó deep sleep sz@rság miatt nem lenne rossz egy olyan rom,aminél ez nincs jelen.
S6-on Noble rom 2.0 volt,nem is volt gondom vele,miközben a többiek már bosszankodtak a gyári romok alatt.t72killer:
Szerintem eléggé!
i6-on volt hasonlóm,de dobtam le róla mert a térerő se volt az igazi,a wifi hatótávja meg rendesen leredukálódott.
Home made módszerekkel próbáld ki,tekerd körbe rendesen alufóliával! -
Hogy újabb tokos kérdéssel jöjjek
: egy alumínium tok vajon mennyire árnyékolja a térerőt (2-4G, Wifi, GPS)?
-
válasz
Szakiii #5970 üzenetére
Félre értettél.
Azt írtam hogy számomra az az unalmas amikor egy újonnan betévedő fórumtárs teszi fel ugyanazt a kérdést,amit már előtte akár 10-20 hsz-szel korábban is sokadjára tett fel egy akkor szinten újonnan betévedt topiklakó.
Sokszor olvasok olyat,hogy például éppen a merülést boncolgatjuk egyhuzamban 10-20-30 hsz-en keresztül,aztán jön egy új emberke aki a téma kellős közepébe bedobja a "Nagyon merül!Mitől van ez?" kérdést,na az ami unalmas és bosszantó,sokszor még 1-2 sort se képesek az emberek visszaolvasni a topikban.
Azzal, hogy egy már megkezdett témát viszünk tovább,semmi gond nincs. -
Szakiii
addikt
Oké én ezt értem de kb mi másról lehet itt beszélgetni egy olyan fórumon ahol senki se romol? De most komolyan. A hibákról? Azért annyira nem gyakori kb csak hibákról beszélgetnénk ez a forum ki is halna. Nem tudom miről szeretnétek itt beszélni
De ezt már egyébként meg is válaszoltátok mert írtátok hogy pár száz hsz óta csak ez megy, tehát ha erről nem beszélnénk akkor már egy ideje állna a fórum.
-
-
válasz
Szakiii #5967 üzenetére
Az az unalmas kicsit,hogy a legtöbben nem olvasnak kicsit se vissza,pedig kb az utolsó 100-200 hsz nagyrésze a tokokról,a fóliáról és a merüléses problémáról szólt és mindegyik témát rendesen körbe jártuk már.
Ugyanez megy az S6 topikban is.
Tapasztalat megosztással nincs gond,se a téma kitárgyalásával,de az újra és újra feltett kérdések a új topiklakóktól kezdenek unalmassá válni.
Sokan nem tudják hogy hogyan működik a kereső funkció az oldalon,vagy éppen csak lusták kicsit visszaolvasni,pedig elég gyorsan választ találnának a kérdéseikre.
Ezt ne vegye senki személyes támadásnak,de tanuljuk már meg használni az oldalt a saját és mások érdekében is! -
Szakiii
addikt
válasz
#67656192 #5965 üzenetére
De most miért unalmas az hogy keresi mindenki a megfelelő tokot és fóláit úgy hogy hiába a sok kérdés meg tapasztalat megosztás még mindig nincs jó fólia pl.
Egyébként én azon kevesek közé tartozom aki romolni fogja az s7et
még nem jutottam el oda de a héten el fogok.
-
-
petrson
senior tag
válasz
bulikavagyok #5962 üzenetére
Mit vártok, miről beszéljenek, a telefonra nincs root, custom ROM, stb. Ez már csak ilyen nyugdíjas topic
-
-
Angel78
aktív tag
Benéztem talán van valami újdonság, érdekesség vagy valami, de csak a tok meg akksi téma.
Random módon be-be kukkantottam az S6/S7E topikba és csak google+akku téma.
Nem érzem, hogy bármit kihagytam volna az elmúlt hetekben -
Meglássuk
. 10% körül még versenytárs/utódmegjelenés nélkül is képes egy prémium teló ára egy hónap alatt esni, főleg ha 1-2 bolt akciózik is egyet (most németajkú boltokat figyelek, sehol egy akció).
Persze én se azt mondom, h feleződnek az árak, csak tippelem/remélem, h a nagyobbik edge 100+€-s felára csökkenni fog, ahogy az s6 edge se annyira drága már az alapgéphez képest. Szval egyelőre türelem
.
Másik dolog, ami ütni fog az 500+€-s/150+eFt-os telók piacán, az a szifon 7 szintén koraőszi megjelenése.
-
válasz
t72killer #5958 üzenetére
Azért nem eszik olyan forrón.
A Samsung se olyan hülye hogy egy vagy több másik termékének az eladásait kannibalizálja.A Note nagyobb lesz mint a másik 2 csúcs Samsung,erősebb lesz,plusz ott az S-pen és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások,árban bőven az S7 Edge fölé lesz pozícionálva,az S7-hez képest meg pláne mocsok drága lesz,szóval nem hiszem hogy túlságosan lenyomná a két S árát,nem egy a célközönség,már a méret miatt sem.
Akinek 5" körüli teló kell az az S7 mellett fogja letenni a voksát,akik meg már megvették elég kis százalékban fognak egy sokkal nagyobb és sokkal drágább telefonra váltani.
A Note4 se nyomta le látványosan az S5 árát,ahogy az S6 Edge+ se a S6/S6Edge árát. -
+ #5950: köszi
. Ez lesz akkor, a note7 érkezését szépen kiülöm. Ha 5évig bírta az sgs2, az a 2 hónap már nem oszt/szoroz
.
-
RiglerL
csendes újonc
válasz
manokaki #5941 üzenetére
Neked 4 es fel ora SOT al 533 mah evett az aksid nekem masfel ora uzemidonel majdnem 400 at...Ez akkor miert van? Meg mit ajanlotok mert a disabler programmal kilottem mindent es meg mindig eleg szar:/...esetleg egy full reset? Mert egy hete jott egy frissites es nemtudom h ilyenkor szokas e resetelni. Nem tudom mi szivja ennyire:/
-
Szakiii
addikt
Sziasztok, milyen fóliát ajánlotok a telóra?
-
törölt tag
válasz
t72killer #5947 üzenetére
Hááát, én is lebeszélnélek a használtról. Sajnos tényleg olyan sok mindenen el lehet csúszni, hogy szerintem nem éri meg a kockázatot.
(#5949) DBob:
A SIM lock megmarad, mert az független a ROM-tól. Független ROM-mal a szolgáltató bejelentkező animációja és alkalmazásai nem kerülnek fel.
-
Ha már a szolgáltató függés téma...
A független ROM-ot rápakolva a telefonra, önmagában az nem elég a függetlenítéshez? Nekem lockolt telefonom van, tervezem is hogy így marad még hosszú évekig, de jó lenne tudni ha már lesz új amibe belerakom a mostani kártyát, ezt fel tudom használni más célokra...
-
Ákkk
addikt
válasz
t72killer #5947 üzenetére
Ez a kód s6 és s7 esetében se jelzi☺
Én használtan nem vennék sok dolog van amit nem tudsz ellenőrizni de ha a szervízbe kerül ott látszik és hiába van bármi papír róla többe kerülhet a leves mint a hús.
A szolgáltatóit simán letiltják.
Ismerek olyan srácot aki így vett készüléket és elvileg függetlent és nem volt az ráadásul gyári ota frissítés után derült ki a knox ugrás addig a phone info se mutatott semmit még most is rohangál a pénze után pár 10 ezer szerintem nem ér ennyit.
Kijön 1-2 hónap múlva note 7 és 15% ot csökken az ára ennek is. -
-
törölt tag
válasz
t72killer #5945 üzenetére
Nekem nem csinált semmit a kódra. De ha teszel bele egy másik SIM kártyát, kiírja, ha szolgáltatózáras. Elvileg kikapcsolni sem kell hozzá.
-
Marshmallow-n is működik a *#7465625# -kód? (lock ellenőrzése)
-
air
nagyúr
Megjött a fólia, amit rendeltem scapegt ajánlására.
Hát én nem ajánlom senkinek. $1,44 volt 2 darab, de semmit sem ér.
Természetesn nem "curve".
Az elsőt feltettem gyönyőrűen, buborékmentesen. Valóban ráhajlott az oldalán is, mert nem merev, hanem lágy fólia. DE! Ahogy a felső réteget elkezdtem lehúzni, jött fel a fólia a kijelzőről.
Menthetetlenül nem lehetett buborékmentesen visszasimítani. Kuka.
A második már rendesen fel sem ment. Az is a kukában végezte.
Raktam már fel pár fóliát készülékekre, 7"-os tabletre volt hogy hetente többet is, de ilyet egyik sem csinált. Ez most vagy egy hulladék termék, vagy egyszerűen rosszul volt előállítva.
A felső réteghez erősebben tapadt a fólia, mint a kijelzőhöz.
A Verus tok viszont nagyon bejött. -
Tiszta sor
Csak eddig nem volt különösebben gond, hogy a bolti ár alatt 20%-kal meg tudjam szerezni a kiszemelt kütyüt egy korai felhasználótól. Most is akadnak lehetőségek, csak 40-50 "ajánlat"ból kell kihalászni azt az 1-2t, ami tényleg használható. Aztán lehet nem rágódom rajta soká, 20k-ért nem érdemes hetekig keresni-nyűglődni + a végén szívni, mert az eladó mégiscsak vmi valós probléma miatt adta el a telót.
Még egy kérdés: IMEI-ből meg lehet tudni, hogy egy adott készülék SIM-lock-os-e, vagy vmi egyéb zűr van vele? Ha igen, hol? Ez az IMEI-csekkoló pl sim-lock-ot nem jelez.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
mono7806 #5932 üzenetére
Én S4-et használtam 2,5 évig, arról váltottam, karcmentesen váltam meg tőle. Ezen sincs fóliám, tokot vettem rá, mert azért a háta kap hideget-meleget, illetve a tok védi a keretet is. Én ennyivel letudtam a védelmet. Az igaz, hogy ha pofára ejted, ott megvédheti a fólia. De semmivel sem rosszabb az S4-nél.
-
Bocsi, hogy a topicot szemetelem ezzel, nekiálltam egy s7 edge használtpiaci beszerzésének, de ennyi csalóval, ügyeskedővel még nem találkoztam, pedig nem ez az első kütyü, amit használtan vennék
.
Említeni "elfelejtett" sérülések, "elveszített" garipapírok+tartozékok tömege, "á dehogy SIM-lockos a szolgáltatótól vett teló...", meg küldd a pénzt én meg majd vmikor küldök valamit olaszországból
("természetesen" tiszta olaszul válaszol a tag a németajkú területen feladott hirdetésre írt német érdeklődésre). A pár tényleg legitnek tűnő hirdetésben viszont annyiért próbálják adni a 3 hónapja használt telót, amennyiért boltban is megkapom.
Röviden kész agyrém.
-
600700
senior tag
Van most karbonfoliám( is)
-
mono7806
tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a topikban. Folyamatosan olvasom is, de holnap megérkezik az S7-esem, így kérdeznék már most is
Láttam, hogy többen tesznek a telefon kijelzőjére védőfóliát. Valóban érdemes? Egy S4 minim van jelenleg, ez is Gorilla Glassos, két év után gyakorlatilag egy darab karc nincs a kijelzőjén. Az S7-es kijelzője jobban karcolódna, mint az S4-esé? Nem mondom, az oldala, hátlapja kissé már karcos, de maga a kijelzője egyáltalán nem.
Ha ajánljátok a védőfóliát, milyet ajánlanátok?
Fontos lenne, hogy Budapesten legyen az üzlet, ahol - akár plusz pénzért - de fel is ragasztják nekem. Nem cserélgetek sűrűn telefont, főként nem kijelzővédő fóliát. Régebben GPS-ekre, e-book olvasókra tettem fel, azokkal mindig volt valami gondomBuborékos maradt, ferdén ment rá, stb. - inkább bíznám olyanra, aki legalább egyet feltesz naponta
Láttam pár telefonon már olyan tokot (?), ami a telefon hátlapját, oldalát teljesen körbeveszi, gumiszerű anyag, biztos tudjátok, mire gondolok
Ilyesmiből milyet ajánlanátok? Nagyon "tapadósak" ezek az anyagok? Csak próbálom elképzelni, sosem volt még ilyen "védett" telefon a kezemben. Egyfelől nyilván nehezebben csúszhat ki az ember kezéből, de pl. zsebbe mennyire könnyen csúsztatható?
Igazi tokot nem akarok, számomra kényelmetlen a használata. Nem szeretném, hogy valamiből még elő kelljen halászni, vagy ki kelljen nyitni, hogy ránézzek, van-e üzenetem, vagy mennyi a pontos idő.
-
Ezekkel a szellőzőre rögzítős megoldásokkal csak 1 bajom van.Lehet hogy nyáron jól hűti a klíma navi+töltés közben a telót,de télen telibe kapja a jó meleg levegőt,ami nem biztos hogy túl egészséges hosszú távon.
Volt hasonló nekem is,de mire a hideg kocsit felfűtöttem,igen durván forró lett a teló hátulja. -
Deck
titán
Ez a dupla ablakos mód nagyon állat!
-
kengyel
nagyúr
válasz
TazLeacher #5912 üzenetére
Most hirtelen átfutva a leírást, képeket, nagyon is stabilnak tűnik. A mostanim is tapadókorongos volt, csak egy rosszabb úton, simán leesett. Szerencsére, a telefonnak nem lett baja. Nagyon sok pénzt nem szeretnék beleölni, csak egy kicsit legyen stabil.
Köszi a pontos leírást, és a tippet.(#5913) Promi
Mennyire mondható ez stabilnak ? Így jónak tűnik, csak ne essen ki belőle.
-
válasz
TazLeacher #5910 üzenetére
Számodra felesleges folyamatokat és nem használt gyári appokat tudsz vele letiltani (amiket amúgy nem tudsz törölni),ezzel erőforrásokat tudsz felszabadítani,bizonyos esetekben plusz üzemidőt szerezni.
Pl ha nem használod a play filmeket,vagy a gyári mail alkalmazás,vagy mondjuk nem VR-ozol,akkor az ezekhez kapcsolódó dolgokat tudod tiltani,de ez csak 3 példa volt,rengeteg szemetet lelehet tiltani.Amit letiltasz,az addig úgy marad,amíg fel nem oldod a tiltást,magától egyik se fog újraaktiválódni.
Persze csak okosan szabad tiltogatni,mert ha letiltasz egy olyan folyamatot ami kell a rendszer normális működéséhez,akkor abból probléma lehet. -
Deck
titán
válasz
TazLeacher #5914 üzenetére
Folyamatosan.
DrJános: Eddig is így volt..
-
DrJános
aktív tag
-
Promi
aktív tag
válasz
kengyel #5909 üzenetére
Autós tartó szellőző rácsra nekem ez nagyon bevált, és olcsó.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kengyel #5909 üzenetére
Rohadt drága, de csak egyszer kell megvenni:
Brodit.
Megveszed hozzá a ProClip-et. Minden autóhoz külön van, a legtöbbhöz több féle. Nem kell szétfúrni a műszerfalat, nem kell szétbarmolni az autót. Ez az egy ami nem "örök", mert autó cserénél cserélni kell.
Vettem hozzá egy egy univerzális tartót. Amíg normál méretű telefonoknál maradsz, addig ez örök. Nem az autóra ragasztod/fúrod fel, hanem a ProClip-re. Ha Telefont cserélsz, akkor csak átállítod. Egyébként beülsz a kocsiba, becsúsztatod, és ott van. Nem kell nyomkodni, nem kell állítgatni. Autócserénél meg lecsavarozod a ProClip-ől, veszel az új autóba egy ProClip-et, ezt rácsavarod, és ennyi.
Én speciel az ilyen szétfúrjuk a műszerfalat dolgoktól hányok, az ablakra tappancsozás pedig felejtős. Egyrészről szerintem mindegyik hajlamos elengeddni egy idő után, és rohadt nagyon tud esni a telefon, másrészről engem speciel zavar. Arról nem is beszélve ha valami nagyobb egyterűd van, amiben hosszú az ablak, konkrétan ülő helyzetből nem éred el a telefont, mert olyan messze kerül.
Nálunk jelenleg 3 autóban van, 3 különböző telefonnal, és mindegyik hibátlanul teszi a dolgát ~ 1 éve. Ha kell tudok csinálni képet/videót. Én már elég régóta (6-8 éve...) használok Brodit ProClip-et kocsiba, csak régen nem volt ez az univerzális cucc, hanem minden telefonhoz külön tartó volt. Az úgy kicsit húzós volt, mert telefoncseréknél 6-8.000 Ft, autócserénél megint annyit. Most így teljesen rendben van.
-
Deck
titán
válasz
TazLeacher #5910 üzenetére
Kikapcsolja a felesleges appokat.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Még alig van pár hónapos az autóstartóm, és máris kiesett belőle a telefon.
Tudnátok ajánlani egy stabil tartót ? -
Geri1985
tag
-
Branding-ok között szabadon mászkálhat az ember? (az csak a ROM-tól függ, vagy van valami "mélyebben"?)
-
DrJános
aktív tag
Hali
Ugye jól emlékszem, hogy a készülék regisztrálására a my Samsungon 2 hét van megadva?
Mert tegnap próbáltam, de szerintem a végén kidobott a rendszer.
Nem írt semmi olyat, hogy készülék regisztrálva csak a leg elejére kerültem.
Lehet, hogy én csesztem el valamit, de azt valószínűbbnek tartom, hogy azért nem engedte mert még nem telefonáltam vele és az lehet a gond. Legalábbis remélem. -
Ha már mindenki sír az akkuidő miatt, beszállok én is.
Nekem a Google Play eszi meg az akkut. Ha hozzá nem nyúlok egész nap (ami nálam default), akkor is maximum egy napot bír.Sajnos ultratakarékos módban is ezt csinálja, pedig akkor valóban mindent kilő tudtommal. Visszalépve normál üzemmódba látszik, ultratakarékos módban is a Google Play ette az akkut. Restart se segített...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest