- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
válasz
dragon1993 #54381 üzenetére
Azért nem tudnék tükörbe nézni a jövőben, ha egy főzött ROM sem került volna a telefonra
Kel egy kis változatosság
(#54382) petir: Köszi, rá is nézek
-
kristof_
tag
Most így lassan 3 éves készülékkel végre lecserélném a gyári ROM-ot én is. Életem első telefonja aminél pánikszerűen nem toltam fel egy főzött ROM-ot 2 hónap után.
Kinek mi az a ROM ami atomstabilan bevált? Nem izgat, hogy milyen android van rajta igazából csak, hogy ha egyszer felteszem ne kelljen vele többet foglalkoznom. -
kristof_
tag
Az, hogy nincs típushiba szerintem túlzás
A kérdező átvételnél mindenképp vizsgálja meg alaposan a képernyő szélét világosabb háttérnél (is), mivel előforduló hiba, hogy kis sötét "félkörök" vannak a kijelzőn. Én is így jártam az első elhozott készülékkel, illetve a fórumon és egyéb oldalakon is több ilyen esetről olvastam.
-
kristof_
tag
válasz
Zsolaf #36713 üzenetére
+no more: Azt sejtem, hogy én csinálok valamit rosszul, de nem nyomom a gombot amikor nem érzékeli. (fun fact: most kipróbáltam úgy, hogy folyamatosan nyomom a gombot, és jobb aránnyal oldódott fel a telefon
)
Ti az ujjlenyomatotok mentését, hogy csináljátok? Az ujjatok csak egy kisebb területét regisztráljátok a telefonnal vagy a hüvelykujj hajlatáig szinte az egészet? Szerintem itt rontok el valamit. Bár a fura nekem az, hogy ha már világít a kijelző és úgy akarom feloldani akkor tényleg rögtön teszi a dolgát. -
kristof_
tag
Én az ujjlenyomatolvasóval nem boldogulok. Beállítottam mind a négy lehetőségre a jobb hüvelykujjamat, de ha fel akarom ébreszteni a telefont úgy, hogy megnyomom a home gombot és rajta is hagyom az ujjam, akkor kb csak 10-ből 4szer oldódik fel egyből. Ha egy minimálisan a gombnyomás után felemelem az ujjam és visszarakom pontosan ugyan úgy, már azonnal feloldja. Szintúgy, ha már aktív a kijelző és odaérintem az ujjam nagyon gyorsan 10-ből 10szer feloldódik. Nem értem mi lehet a baj.
Másik érdekes dolog amivel nem tudok dűlőre jutni, hogy ez egy picit javul, ha kikapcsolom a Smart Lockot. -
kristof_
tag
Na ma megvettem én is a telefont és annyi kérdésem lenne az ujjlenyomatolvasóval kapcsolatban, hogy az csak úgy működik, ha előtte valamelyik fizikai gombbal felélesztem a telefont és aztán ujjlenyomatolvasóval belépek? Az nem megoldható, hogy lezárt képernyőnél csak odahelyezem az ujjam és feloldódjon rögtön?
-
kristof_
tag
Sziasztok!
Kicsit visszaolvasgattam és nem nagyon látom, hogy sok panasz lenne a készülékre. Most terveznék telefont cserélni és elég erőteljesen gondolkodok egy s7 edgen. Megéri még szerintetek megvenni? Minimum 2 évig tervezném használni, de inkább tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Yettel topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest