- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lune
tag
válasz
Sanraith #140 üzenetére
Megjött a cucc még kedden. Ez valami fantasztikus. Teszi a dolgát, pedig nem kímélem. Már rajzolgattam is vele, olvastam, videóztam. A hangja remek, az egész szépen, simán fut. Igaz, a kijelzője nem egy amoled, de belső térben tökéletesen megfelel.
Iszonyatosan csúszós, egyelőre csak otthon használom, de ott is nagyon ügyelve rá, mert tok nélkül még féltem.(A tok már megrendelve.) Ha kapok olcsóbban majd eredetit, figyelem az akciókat, akkor veszek rá, de 20k-t nem adtam érte.
Most legyen valami.
Jó csere volt, hogy a tollért feláldoztam az amoledet. Ennyiért, szerintem bőven megérte.Köszi a segítséget!
-
Lune
tag
válasz
Sanraith #137 üzenetére
Megrendeltem. Igaz, nem a tokos helyről, úgyhogy majd kínából jön hozzá tok. Én nem adok 19k-t egy tokért. Jó nekem a 3e Ft-os kínai is.
Egy kérdés, érdemes, kell rá üvegfóliát vagy valamilyen más fóliát venni? Rontja-e a toll használatát? Bocsi, ha buta kérdés, de teljesen kezdő vagyok ebben a toll ügyben.
-
Lune
tag
válasz
Sanraith #135 üzenetére
Értelek, de ugye IPS és IPS között is van különbség, mint ahogy amoled és amoled között is. A samsung híresen jó az amoled panelekben, a telefonjaiknak gyönyörű a kijelzőjük, de IPS kijelzővel nem találkoztam mostanában. Ezért kérdezem, hogy a tollat feláldozzam az amoledért? Illetve a két proci is különbözik. Az a snapdragon a másikban elég elavultnak tűnik. A telómban is 855 van, a mostaniakban már 865, ebben pedig egy általam ismeretlen proci. Szóval nagyon nem tudok dönteni, mert az időtállóság is igen fontos na meg a sebesség.
-
Lune
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok. Volt egy ipad mini 3-mam, de beleütköztem egy olyan hibába (mármint nekem hiba), hogy az egyetem e-learning felületén némely pdf-eket nem látott és emiatt trükköket kellett folytatnom, hogy tudjam rajta nézni, emiatt úgy döntöttem, hogy androidos tabletet szeretnék.
Két tabet keltette fel a figyelmemet, ami árában is elérhető számomra. Az egyik, a Samsung S5e, a másik pedig a S6 lite.
Na és itt kezdődnek a problémák, a melyiket válasszam? Mivel lehetőségem nincs megnézni őket személyesen, csak a ti segítségetekre számíthatok. A teszteket már végig néztem a youtube-on, az összehasonlító videókat is, de nem lettem okosabb.
Kérdések:
- Mennyivel rosszabb (ha rosszabb) az S6 lite kijelzője, mint a másik amoledes?
- Számomra fontos a sebesség, a tesztekben számomra nem egyélrtelmű, hogy melyik a döcögés mentesebb. Tudom, nem lesz egy erőmű, de azért ne kelljen 2 percet várni, mire betöltődik valami. (Kissé túlozva.)
- Melyik az időtállóbb? Ugyanis nem 1 évre venném, legalább 2-3 évet szeretnék az eszközzel eltölteni.
- Mire kell? Olvasás, főleg netes anyagok, cikkek, pdf-es e-bookok, némi film, youtube, netflix stb. Mivel inkább tanulásra kellene, ezt tartom szem előtt.
- A tollat nem simerem, ezért nem tudom, hogy fogom-e hasznáni, bár kecsegtető ez a digitalizáló funkció, néha jól is jönne a munkám kapcsán, ha tudnék rajzolni ilyen módon.Tudom, hogy mindenkinek más a szempont, de a sebesség az elsődleges és a kijelző. Árban kb. ugyan ott vannak, ezért lamentálok. LTE nem érdekel, csak wifis verziót akarok. Nem szándékozom a természet lágy ölére sem kivinni, lakás és munkahelyi használat lenne zárt térben.
Megköszönöm, ha hoztok érveket mellettük-ellenük és természetesen nem ragaszkodom ezekhez, ha valakinek van jobb ötlete, jobb áron, akkor azt is szívesen fogadom.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest