Hirdetés
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ancsako #2603 üzenetére
Határozottan igen. 5.0.2vel semmi gondom nem volt. Tökéletes üzemidö (A memori leak ellenére is) 5.1.1 után igazi katasztrófa (Alig 3 óra kijelzö idö) Samsung Mo ügyfélszolgálat semmit sem ért. Kértem öket h downgardelni szeretnék mert használhatatlan a telefon, de ök csak azt hajtogatták h jó az és mindenképpen egy technikus csatlakozna a mobilomra. Én meg mondtam nekik h erre nem lesz alkalmuk mivel még a párom sem nézi a telefonom ök sem fogják. Nem elég h ennyi pénzért vettem meg de még a support is le szerepelt.
-
válasz
Dr.FantastiK #2601 üzenetére
Odaadtam a páromnak
-
Köszöntem hogy itt lehettem , de ennyi elég volt az Edge-böl és a samsungból is.
Sziasztok.
-
válasz
kbadam83 #2518 üzenetére
Semmi extrát. Net , fb , messenger. Emailt saját magam nézek állandó szinkron off. Fényerő automatán. Játék nagyon ritkán. A szokásaim azóta sem változtak. De 5.1.1 óta ilyen, akármilyen rommal is próbáltam. Azt észre vettem hogy kb 30%körül az akksi fogysztása hirtelen meg ugrik de nem tudom mitől
-
Ha valaki esetleg még nem fedezte fel már van Prémium szolgáltatásunk
-
válasz
ForRedGlory #2227 üzenetére
Én sem. Az elem nem található.
-
-
válasz
fermacht1994 #2089 üzenetére
Lehet. Én a portugál romot raktam fel de benne van a XEH csc. De ugye root kell hozzá hogy át állítsd.
-
válasz
fermacht1994 #2072 üzenetére
Meg a T-és is
-
Ha valaki egy PIT file-al meg tudna ajándékozni meg köszönném
-
Voda 5.1.1 is kint a sammobileon
-
válasz
ForRedGlory #2008 üzenetére
Na azt még a gépemre sem. Nem hogy a telómra
-
válasz
kakuk100 #2005 üzenetére
Full wipe factory előtte utána. Angol volt (van) fent. Sammobileról töltök én is csak. Új odin .
VSAMSUNG. Flash végén valahol a hidden és a radio közt.Ez az angol rom egy katasztrófa. Már nagyon meg bántam hogy fel raktam. Tele van buggal zabálja az akkut. Képernyő feloldás alatt elő hozzá az oldalsávot néha a billentyűzetez is. Már ott tartok hogy le fogom biztositozni....
-
Ki akartam próbálni a 2 új megjelent 5.1.1 romot de hibával kirakott az Odin. Valakinek esetleg sikerült fel tenni?
-
Na. Az új G925FXXU2BOFJ rommal (United Kingdom / Ireland
) való küzdés után 25%os akksinál és kicsivel több mint 1 napos üzemidövel 4óra eddig a kijezö idöm (elsö töltés).Akinek az van fenn és rossz az akku idö igy rakja fel.
Aktuális ROM --- gyári recoveryben reset + wipe cache ------Odninnal új ROM ------ recoveryben reset + wipe cache. Enjoy
Aki szereti tiltogatni az appokat annak a Debloater jó barát. Nem kell hozzá Root
-
válasz
ForRedGlory #1976 üzenetére
Nekem sem volt jobb , most ujra pakoltam az egészet. Full wipe stb.. És javaslom a Debloatert programot. Root nélkül lehet tiltani minden pakkot ami a romban van. Még azt is amit csak roottal lehetne. Eddig 75 alkalmazás szaladgált 5.1.1 alatt a memóriában. Most 20-23
Akkuról még nem tudok nyilatkozni mert friss a telepítés,de reménykedek.
-
Már nagyon megbántam az 5.1.1et. Akku idö 3 ora, memória tele van átlag 80% foglalt 75 háttér alkalmazással. És persze vissza sem lehet rakni az 5.0.2öt mert uj a bootloader.
-
Hát első feltöltés de az 5.1.1 eszi a ramot meg az aksit is. Ha így folytatja megy vissza a gyári T rom.
-
-
válasz
tomee007007 #1861 üzenetére
Nekem a 2.5 nap csak a z2vel sikerült 6.5 óra üzemidővel. De ez sem rossz főleg hogy kisebb ugye kisebb az akksi is
-
-
Urak. Létezik XEH Rom ? Ha igen hol?
-
válasz
Oppenheimer #1790 üzenetére
Igen. Újra tele lesz minden olyan appal amiket nem is használok. Ha esetleg van valakinek egy Tés build.propja az xdas beállítasokkal nagyon meg köszönném
-
válasz
ForRedGlory #1788 üzenetére
Hát nem tudom mit csinál pontosan de ha pl törlöm a ramot 50% szabad ez eddig ok. Pár perc és újra 80% fölött van
-
válasz
ForRedGlory #1786 üzenetére
A komplett bulid.propot használod ami kint van vágy csak azt a pár sort?
-
-
válasz
fermacht1994 #1580 üzenetére
Jobb szeretem az lte feliratot. Ne kérdezd. Be igedződés
-
válasz
fermacht1994 #1578 üzenetére
LTE vagy 4g ikon van benne
-
válasz
fermacht1994 #1572 üzenetére
Odinbol 3.10. Ha fenn vannak a driverek indítsd el a telefont download módban. Dugd rá gépre és várj egy kicsit. A Windows szépen elfogja kezdeni pakolni a drivereket. Ha kész odint rendszergazdaként indítsd és az AP fület válaszd ki. Ha nem indul akkor a telot indítsd újra download módba.
-
Valaki tud adni egy magyar XEH romot? Sammobileon nincs sajnos.
-
válasz
silentkiller #1496 üzenetére
Rendeltem HD flexet. Remélem be válik
-
válasz
fermacht1994 #1491 üzenetére
Hát igencsak jól esne. A z2n bezzeg a nilkin üveg úgy áll mint Katiban a gyerek..... Erre meg
-
Tegnap megjött a screenknight fólia. Hipi szupi csilivili. Pontos felrakási utasitás szerint eljárva felraktam. Hátulra szépen felmegy, elöre viszont a széleken nem tapad meg sehogy sem. (100as szöget nem próbáltam
)
Nem való erre a telefonra mert méret pontatlan sajnos
. Elöl is, hátul is.
-
Na meg jött a screenknight (full body) Holnap fel rakom, remélem nem jön fel
-
Hali. Pingpong rootot valaki használja e, valamint xposeddet lehet már használni? Másik romot nem akarok csak a gyárit ki pucolni.
-
Sziasztok. Sikeresen hozzá jutottam egy 32es edgehez. Első blikkre tetszik bár az a fránya akksi lehetne jobb is. Esetleg valaki használta már a pingpong rootot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Revolut
- ASUS ROG Ally
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest