Hirdetés
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #1772 üzenetére
Hát ezt benéztem.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #1772 üzenetére
Tehát arról gőzöd nincsen, hogy hol, milyen művelet alatt akadhat meg, csak annyi, hogy akad. Értem, köszi.
Gondoltam tapasztalatból beszélsz, de akkor mégse.
Nem a vitakeltés a célom, csak tényleg érdekelne, hol akad. -
Tibee86
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #1765 üzenetére
Szifonon példát plz, tényleg kíváncsi lennék, hol akad meg egy 5s.
-
spawn21
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #1765 üzenetére
Mert jók is.
Az, hogy valakit zavar az igazság eléggé elszomorít.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #1747 üzenetére
Ezt is, gondolom ez az m$ fizetős
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #1745 üzenetére
Itt megkukkanthatod ha érdekel!
-
mycso
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #1589 üzenetére
Szia, végül is valami hasonlók vannak, bár ez a samsungos progi tényleg jól sikeredett.
Amiket régebben használtam, meg ajánlott a telefon ellenőrzésére:
CPU-Z vagy System Info Droid
-
ystuc
tag
válasz
f(x)=exp(x) #1383 üzenetére
A képernyő sosem égett be nekem, nem amiatt kellett kijelzőt cserélni. Nálam komoly használatban van a készülék, GPS, mobilnet szinte folyamatos, és természetesen a kijelző is sokat világít. Ha jól vettem ki a cikkből, akkor én is valami power-user féleség vagyok...
-
[P]laci
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #1383 üzenetére
én még mindig tartom azt az állításom, hogy normál használat mellett 2 év 2 hónap alatt elég nehezen ég be a képernyő, szóval ezt felhozni mindig elég felesleges már...
btw az átlaguser 10x hamarabb töri ripityára a kijelzőt, minthogy eljusson erre az állapotra. -
maxim01
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #1270 üzenetére
Ja! Bocs elírtam valóban...
-
mycso
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #1268 üzenetére
Play vagy samsung apps: Samsung WatchOn
-
Bar1
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #1056 üzenetére
Honnan az info? Pár napja az a hír terjedt el, hogy műanyag lesz, szálcsiszolt fém kinézettel.
-
válasz
f(x)=exp(x) #823 üzenetére
támogatja, csak vannak bizonyos korlátozások.
tothl; eltérő típusú telefon és rendszer alatt lett kialakítva a fájlszerkezet, címzés...stb, ezért javasolt mindig azzal a telefonnal eszközölni azt, amiben használva van, pláne ha alkalmazások is dolgoztak a memóriakártyára, ellenkező esetben adódhatnak problémák úgy, hogy sem a telefonokkal, sem pedig a memóriakártyával nincs gond, hanem csak a készülékek és rendszerek eltérősége okoz gondot.
-
baladam86
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #823 üzenetére
Ezt nem értem igazán. Én is vidáman használom 4.4-es rendszerrel a 64GB-os kártyát. Szerintem arra gondolsz, hogy az alkalmazások 99%-a nem tudja írni, ez a fejlesztők dolga, hogy kiküszöböljék. Képeket, videókat, zenéket, dokumentumokat lehet rajta tárolni, ahogy eddig is.
-
válasz
f(x)=exp(x) #545 üzenetére
én nem kérdezem, mert nagyjából képben vagyok, pont azért írtam, amit!
s4 alá sincs kitkat óta normális root lehetőség - pedig komoly oldalakon írtak ki rá vérdíjat! -, és ez itt pedig az s5 téma, szintén kitkat és knox.
zenék, képek és filmek mehetnek a memóriakártyára, de sok embernek nem csak arra kellene, pláne s4 és s5 alatt, ahol a bekapcsolás után csak az integrált alkalmazásokat frissíti le az ember, és marad szűk 8 gigabyte szabadon, kompromisszumokkal kicsivel több... -
Parallaxis
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #542 üzenetére
Mire nem jó a root.
Hát ha nem kell egy 200 ezres készülékhez garancia, akkor hajrá
Van olyan root ami nem ugrasztja a számlálót
KitKat alatt nincs.
A Note 3 XDA-s topicjában is már bőven 3000 dollár felett jár a jutalom annak, aki megoldja, de egyelőre senkinek nem jött össze.
-
stilo18
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #237 üzenetére
Én arra írtam, hogy kérdezted ki az aki ezt veszi a G2, One Stb helyett...
Gazdagok, tech fanok...A komment másik része Bone-nak ment, nem akartam 1 percen belül 2 kommentet írni...
-
stilo18
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #231 üzenetére
Tech fanok, gazdagok..
Nagyjából ez a két réteg...
Ugyanis nem érnek 100 000 ft plusszt egy S4,One-hoz képest...Azért abban a táblázatban amit Bone linkelt nem rossz az M8 a kisebb aksival...valamit megint jól programozott a HTC...
Bár tény, hogy az S5 is igen szép eredmény...Mondjuk egy G2-t elmegy 90-ért, 100-at hozzá kell rakni...szerintem nem ér meg ekkora különbözetet, hogy megérje cserélni..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest