Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
Elemerke23 #31922 üzenetére
Minden telefon annyit ér, amennyit adnak érte...
Sok függhet a korától, státuszától (pl. független-e) vagy az állapotától. Itt az aprón 60 körül kínálják őket.
Vízállónak elvileg vízálló (IP67), cserébe el kell viselned a dugaszt az USB csatlakozónál. Sosem fürödtem vele, és Sonyval sem tudom összehasonlítani, szerintem nem rosszabb annál. De mielőtt dézsába tenném a használt készüléket én azért megnézném a készülékház és a tömítések állapotát. Sőt, tulajdonképpen egyáltalán nem tenném dézsába...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest