Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborgyula
tag
válasz
kissandras20 #14266 üzenetére
Ez az egy hiba nálam is rendszeresen előjön, de egyébként ha indítom hibátlanul elindul a névjegy.
-
trobi28
addikt
válasz
feelurself #14294 üzenetére
És hogy én is adjak egy jó tanácsot, ha valós a probléma akkor javítják, cserélik, nem lesz gond. Kamu hiba nem biztos hogy sikert arat
-
törölt tag
válasz
gariztatás elött a rootot szüntesd meg...ha sikerül akkor supersu-n belül teljes unroot, ha nem, akkor odinnal tedd fel a kitkat-et...
-
kazanka
őstag
válasz
Ez azért nem ilyen egyszerű.Először is registrálod a telefont a My Samsungon.Természetesen csak akkor ha gyári vagy szolgáltató garanciás,ha elfogadja a gép akkor lesz egy fiókod,ahol kérheted a javítást.
-
feelurself
aktív tag
Mellesleg ez a gariztatas hogy mukodik ?
Mert en kaptam egy szamot, amit elvileg ha felhivok kijonnek es.....
De olyanert is kijonnek pl ha aztmondom gyenge az akksi es csereljek ? Vagy hogy valami lotyog/zorog a hazban(ez amugy valos "problemam") ?
Ja, es nem utolso sorban mit kell kezdenem a rootolt kitkattel hogy ne legyen problema a gariztatas ? -
trobi28
addikt
válasz
Ghostman78 #14291 üzenetére
De, és néha most is ott vagyok
Pár hete többet voltam ott, mert megvolt még az s4 is az s5 mellett
Szerintem lesz még s4-em, mert nem szoktam meg az s5 méretét -
törölt tag
A hozzászólásom kiegészítése [#14260]
[PAN 4.4.2 ANE2] Telenoros KitKat 4.4.2Jelenleg letöltés alatt: VDH 4.4.2 ANE2
Más: lolli alatt másnak is bekrepált a gyári időjárás widget? nekem full átlátszó lett és csak az órát meg a dátumot mutatja....
-
válasz
trobi28 #14289 üzenetére
ja nem az ügyfélszolgálatos mondta, hanem a szervizes kolléga aki tájékoztatott , hogy nem javítják többet a telót (hatodszorra) hanem csere utalványoznak
akkor kérdeztem rá, hogy milyen az S5 gari kezelése S4hez képest
mondjuk pont 1.5 évesen halt meg az aksim (másodszorra) ami alapból nem gari már
méltányosságbeli cserét kértem az aksira , azért vittem TMXhez személyesenmásik 5 gari lakásban történt nálam
alaplap,aksi, kijelző, "króm" kopás, gsm antenna és aksi megintremélyem S5nél szerencsésebb leszek, bár a "kamera error" kurvára idegesít
ráadásul nálam 4.4.2-n és 5.0-n is van / voltTe amúgy nem S4 fórumba voltál még pár hete ??
-
trobi28
addikt
válasz
Ghostman78 #14287 üzenetére
Azért kérdeztem, hogy változott volna 1 hét alatt?
Én sem hittem el csak azt amit a TMX-es hölgyemény mondott, felhívtam a Samsung ügyfélszolgálatát, és ott is ezt a választ kaptam.
De jövő héten frissítem a tudásom, és ismét megérdeklődöm -
forest601
tag
válasz
Igen...napi szinten 2x es kamera hiba is volt
-
válasz
trobi28 #14283 üzenetére
S4-emet múlt héten csere utalványozta a samsung.
2015.02.13.-án a TMX mondta személyesen az infot, mikor átvettem az utalványt és elmentem venni egy S5öt.Csak gondoltam megkérdezem itt is
Egy Updatet lehet neked is mégérne az info , ha ennyire kategórikusan nemet mondtál.
Vagy szarul mondta a TMX nekemUi: mycso kolléga is megerősített benne látom
-
trobi28
addikt
-
trobi28
addikt
válasz
Ghostman78 #14282 üzenetére
Nem.
Nekem javították az S5-öt, a szervizbe. Elviszi futár majd visszahozza. Olvastam én is olyan hogy azonnal cserélik a készüléket, de nekem 2× volt szervizbe, szép listát kaptam a csere alaktrészekről (alaplap, hátlap, kijelző stb).
Annyiban igaz, hogy sajnos háznál már nem tudják javítani a vizállóság miatt -
megtudja valaki erősíteni azt a pár hetes infot, hogy a samsung "házhoz jövünk" privacy policyja az lett S5nél, hogy cserélik a telefont default. IP védelem miatt otthon nem szétszedhető.
Pl. ha az alsó csati takaró törik, és kopott a króm hatású keret, az február elejétől telefon cserét jelent, illetve a kamera hiba sw is
-
törölt tag
válasz
#09819904 #14280 üzenetére
Közben ráleltem XDA-n...
" If you would like to flash the latest 4.4.2 DevBase (ANK7):
- flash G900FXXU1ANK7_DevBase_alexndr.zip with WIPE DATA ticked in Aroma
- power off the phone or remove battery
- go to DM and flash ANK7 BL + ANK1 CP"Szóval valamiért "ANK1" kell hozzá...
-
törölt tag
Hello! Valaki használja esetleg közületek ezt a ROM-ot? : [ROM][G900F][ALEXNDR] ★ ANK7 ★ DevBase, Multi CSC, Safe De-Bloat, KNOX 0x0
Ugye ezt a ROM-ot MobileODIN-al lehet felrakni, közbe pedig a PC-s Odinal kell felrántani rá a MODEM és BOOTLOADER részt.
Nekem egyenlőre nem tiszta, hogy melyik "MODEM" fájl való hozzá ebből a listából: [link]
mert hozzá való "ANK7" verzió nincs a listában...
Valaki esetleg tudna segíteni?? -
törölt tag
válasz
N.otorious #14276 üzenetére
igen, csak ezt a recovery menüben kell megcsináli
-
törölt tag
válasz
N.otorious #14274 üzenetére
igen, de flashelés után full wipe! mert csak úgy fog elindulni
-
N.otorious
senior tag
Az ANE2-őt simán visszarakhatom 5.0 ra ugye?
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #14270 üzenetére
próbáld meg másik sim kártyával, ha úgy is csinálja akkor ne bíbelődj vele, küld szervizbe, ha másik sim-mel jó, akkor cseréltesd ki a kártyádat...ezek ilyen kísérteties hibák...neked van, nekem nincs...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
FrankMonzano #14265 üzenetére
Igen,lehet koze hozza. Nekem olyan problemam volt,hogy kaptam egy mms-t valakitol,de az minden nap ugyanabban az idoben megint jott. Megorultem mar tole. Felhivtam a szolgaltatot,aki kuldott egy pdf fajlt,amiben a te altalad emlitett menupontok vannak. Azokat kellett beallitanom arra,ami a leirasban szerepelt. Azota minden tokeletesen megy.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Nekem is volt a "gyári" lollipop-al.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Szintén fagyogat, meg ugye belassul. Mondjuk nem volt 'kötelező' fr reset update után. 5.1 után muszáj lesz, addig várok. Kénytelen leszek backupolni, már amennyit root nélkül lehet
-
nfsu17
veterán
válasz
FrankMonzano #14265 üzenetére
szerintem nincs köze hozzá, én volt hogy azt töröltem is
-
kissandras20
aktív tag
Névjegy leállt... elég gyakran kapom ezt a hiba üzit. Lollipop, gyári beállítások visszállítása is megvolt.
Másnak is volt ilyen? -
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #14259 üzenetére
Bementem a halozatoknak a hozzaferesi pontokba : ott 2 db cucc volt --> telenor online es telenor mms. egyik sem volt kijelolve. A Telenor online-t kijeloltem, mar 2 kolunbozo szamrol is fogadtam hivast, sikerrsen. Ennek lehet koze hozza, vagy a hozzaferesi pont csak a mobilnetet buheralja?
-
törölt tag
válasz
gorog67 #14263 üzenetére
"Sok felhasználó". Tehát nem arról beszélünk, mint a sebességmérő tesztek esetében, hogy egymás mellett egyidőben indítják el az appokat és ugyanúgy használják. Ez már egy baki. A másik az amit itt is olvashatunk, hogy hivatalosan vagyis 0-s Knoxal is sokaknak nem úgy megy a ketyere, mint a többieknek.
Mondjuk a droid nekem szimpatikusabb. Fagyást 5.0 alatt még nem tapasztaltam. -
gorog67
aktív tag
válasz
#09819904 #14262 üzenetére
"sokak telefonján futó alkalmazások elemzésével lehet lemérni azt, mennyire stabil egy mobil operációs rendszer"
A módszertant nem írja, de feltételezem, hogy sok felhasználó sok programjáról van szó és nem egy valamilyen szempont alapján válogatottról. Csak azért linkeltem be ezt a cikket, mert itt a fórumon mintha a KitKat-ot írnák stabilabbnak, ami még a programfejlesztők lassúságával is magyarázható lenne, de a felmérés szerint már most is jó a Lolli és a rajta futó programok is. Vagyis remélhető, hogy a KitKat-ra telepített programok gond nélkül futni fognak Lolli alatt is, legalábbis én így értelmezem a felmérést. (Én még nem frissítettem, ezért saját tapasztalatom nincs.) -
törölt tag
válasz
gorog67 #14261 üzenetére
Ez azért elég fals cím. Maga az alaprendszer ugyanolyan stabil. Az alkalmazások által generált hibákról az adott fejlesztőknek kell(ene) gondoskodni.
Ez olyan, hogy írok egy zenelejátszó alkalmazást, ha összeomlik akkor kijelentem, hogy az a rendszer hibája. Azért ez nem igazán van így!
Viszont, ha olyan appokat teszteltek volna ami viszont az iOS alatt nem fagy aki, akkor megint más a kép. Statisztikusi varázslat, semmi több. -
gorog67
aktív tag
Azt írja az újság, hogy a Lolli stabilabb, mint az IOS 8, de a KitKatnál is:
Az Android stabilabb, mint az iOS -
törölt tag
javalslom az alábbi linkek beillesztését a topik összefoglalóba...
Az alábbi Odin 1 fáljos rendszerek csak a G900F(Snapdragon procis) modellhez jók!
Az ANE2-es rendszer Towelroottal KNOX ugrás nélkül rootolható, így a gari megmarad és lesz root jog isEzzel az appal lehet ellenőrizni a KNOX állapotát(Warranty Valid - Van garid, Warranty Void - Buktad a garid)
[XEH 4.4.2 ANE2]
Független Kitkat 4.4.2
[TMH 5.0 BNL9]
Telekomos Lollipop 5.0
[TMH 4.4.2 ANE2]
Telekomos Kitkat 4.4.2
[PAN 5.0 BOA3]
Telenoros Lollipop 5.0További rendszerek még letöltés alatt, csak sajnos a csigafutár lassan hozza le a netről
amit még Mega tárhelyre fel fogok tölteni: PAN 4.4.2, VDH 5.0 és 4.4.2, XEH 5.0Tömörítve vannak így a Mega nem fog durrogni hogy töltsétek el a Mega beépülőt mivel a feltöltött fájlok nem érik el a 2 gigát
-
törölt tag
A jack rész nem adott semmilyen fej- illetve fülhallgatóval hangot. A hátsó hangszóró pedig kihagyott.
Erre szoftverfrissítést javasoltak. Ami 5.0-nál vicces... Nekiestek, downgrade. Ott sincs hang. Közölték, hogy átmeneti a probléma, pár nap és beáll...Hihető!
Mondtam a szakinak, hogy ez szerintem kicsit több, mint szoftverhiba. Ráakarta fogni, hogy olyan beázás miatt van a hiba, ami zárlatossá tette az alaplapot és arra nem vonatkozik a garancia...Közöltem a faszival, hogy nyissák szét a készüléket és nézzük meg! Ha igaza van, még a munkadíjukat is kifizetem! Na, itt hirtelen sebtében már vakarászta magát.
Végül vártunk közel fél órát. Nézegette, agyalt. Aztán enyhén szólva üvöltöttem, hogy most azonnal állapítsa meg a hibát. Jé, két perc alatt jött az új készülék. -
törölt tag
válasz
FrankMonzano #14250 üzenetére
A hálózati bejegyzések jók? Mert ahogy a Win-t a regedittel, úgy egy készüléket egy pici beállítással el lehet hajtani.
Bár, ha olykor tudsz hívást fogadni, akkor még érdekesebb... -
törölt tag
válasz
gergotakacs #14249 üzenetére
Pszt!
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #14250 üzenetére
így már világos
érdekes, ilyennel csak akkor találkoztam mielőtt egy sim kártya megdöglik....
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #14246 üzenetére
amíg nem végzel a beállítással addig a teló nem fogad sem hívást, sem sms-t, csak a mobilnet meg ha van...mivel az úgymond "aktiválást" nem fejezted be addig a teló nem használható teljes mértékben! ez teljesen normális...például a windowst se tudod addig használni még telepítés után nem fejezte be a teljes beállítást....ez teljesen normális, de ondok valamit, a samsung kicsit hülyén csinálta meg a rendszert, ezt az s3-nál vettem észre, nem volt sim kártya a telóban, de még is jelzett térerőt....na akkor ez hogy is van?
-
trobi28
addikt
válasz
FrankMonzano #14240 üzenetére
Egyet nem tettél meg: Alkalmazáskezelőben két "Sovtverfrissítés" app van. Az egyik tíltható. Azt tíltsd le, és nem tud frissíteni még ha akarnád sem
És te tudsz hívni? Regisztrálva van a hálózaton? -
törölt tag
válasz
FrankMonzano #14244 üzenetére
őőőőő....izé...hogy is? csak hogy tiszta legyen....5.0-ról visszaflashelted odinnal a 4.4.2-őt...eddig tiszta...és mióta a 4.4.2 van fent értesítő sms-t kapsz a helyett hogy beérkezne hozzád a hívás vagy flash után jöttek az sms-ek miután a beállításokat megcsináltad? nekem ez a része nem tiszta... mert flash alatt ha hívnak az természetes hogy nem tudnak elérni, de az hogy frissen rakott rendszeren van is térerőd, de a hívást nem fogadja a telő, az csak szoftver hiba lehet sztem
-
FrankMonzano
őstag
Kovetkezo kerdes: Amiota odinoztam es cserelgettem a 4.4.2-re a lollit, azota folyamatosan jonnek az smsek, hogy nem fogadott hivasom volt. Kerdezik az ismerosok, hogy miert vagyok kikapcsolva? Ez mitol lehet urak?
-
mycso
veterán
válasz
FrankMonzano #14240 üzenetére
Root-al megoldható.
-
mycso
veterán
válasz
FrankMonzano #14229 üzenetére
Nem csinálsz rosszul semmit, ez ilyen. Lolliról kitkatra állás után kell a fr (full wipe), mert amúgy bootloop (samsung logónál).
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #14233 üzenetére
Passz! Ha fullra wipeolsz, mellé f.reset megy, akkor elméletileg az én logikám szerint az adott ROM-nak kellene mennie, amit ráengedsz.
Lehet HCF-be nyomja. -
trobi28
addikt
válasz
FrankMonzano #14233 üzenetére
Én vissza tettem a 4.4.2 őt, de nem szedi le a frissítést. Kivettem a pipát, és letíltottam az appok között a Szoftverfrissítés-t
-
törölt tag
válasz
#09819904 #14232 üzenetére
én a lollit tettem vissza 4.4.2 után, auto reboot,f.reset time és nand earse all, a droid nekem se indult el, csak az után hogy a recoveryben nyomtam egy full wipe-t...érdekes, jobban megy mint ha 4.4.2-őt frissítettem 5.0-ra...néha egy kicsit kiakad
vagy én akasztom ki?
érezhetően sokkal gyorsabb mint a 4.4.2 és akku időben is jobb, a z lehet hogy javítottak a GPS kezelésen, mert 4.4.2 alatt ha bekapcsoltam az akkunál végig jelezte hogy megy, 5.0 alatt pedig csak azt jelzi mikor használja...
-
FrankMonzano
őstag
válasz
#09819904 #14232 üzenetére
Akkor én írtam rosszul,bocsi. Tehát az Odin telepítés után csak villogott a logó 10 percig. Kolléga tanácsára beléptem a recoverybe és wipe data/factory reset, ezután elindult a rendszer.
NA mostmeg ahogy újrahúztam mindig leszedi a Lollit... akármit is lövök ki, mindig ráfrissít. Hihetetlen....
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #14231 üzenetére
Azt írtad, hogy "full wipe a recoveryben módszerrel". Én ezt úgy értelmezem, hogy beléptél Recovery módba és ott kértél rá a Volume-al full wipeot. Lehet tévedek!
Az Odinnál passzolom, hogy mi van akkor, ha kihagyod a pipát. De vélelmezhető, hogy akár az is bezavarhat.
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #14229 üzenetére
Mi történik akkor, ha kihagyod a wipeolást? Mert emlékeim szerint ez bekavarhat.
-
FrankMonzano
őstag
Érdekességből újra feltettem a 4.4.2-t, mert előzőleg csak ment a Samsung logó az Odin telepítés után és az akksi ki-be full wipe a recoveryben módszerrel lehetett csak elindítani a Droidot. Most újra megcsináltam és megint ez volt a helyzet. Mit csinálhatok rosszul?
-
102jenő
csendes tag
Szia mindenki! kérhetek mega linket ang9 xeh-hez.sammobil harmadszor áll le.
-
törölt tag
jó kis oldal, érdemes néha rátekinteni
ha frissítés érkezik
-
-
törölt tag
válasz
kazanka #14219 üzenetére
Én azt szoktam mondani, hogy amíg hivatalos úton van ROM-olva a készülék, legyen az Flash Tools, Odin vagy adb parancssor, addig a készülékkel nem fordulhat elő probléma. Természetesen itt fontos azt is megjegyezni, hogy wipeolás, f.resettel szükséges! Azok akik ezeket nem hagyják ki, én még nem hallottam hibát jelezni. Persze ne vegyük ide az app kompatibilitást, hiszen az más.
De alapvetően probléma nincs a készülékkel. A user error arány jóvalta magasabb, mint az effektív HW vagy SW error.
-
kazanka
őstag
válasz
Sanyikademe #14218 üzenetére
Szerencsére az enyémmel sincs semmi baj,csak a pesszimisták szerint idő kérdése.
-
törölt tag
A hülye vagy ismétlődő kérdéseket veszik támadásba! A gondokról eddig mindegyik fél leírta a saját tapasztalatát.
Leírták azt is, hogy miért. Kíváncsiságból, vagy épp az SD kártyás megoldást várták, vagy a felröppent témázhatóságot (ami például már az LG G2-be alapból ott volt KK alatt) és még lehetne sorolni.
Hogy miért térnek vissza? Van aki azért, mert nem jön be például a színe miatt. Van akinek a funkciók hiánya egyenlő azzal, hogy ennyi erővel maradhat a kitkat is. És még lehetne sorolni az indokokat.
Romok dögivel...
A Knox meg orosz rulett alapon csak egyszer. Gondold azért át a dolgokat!
-
Emtra
tag
A válaszokból kiindulva arra következtetek hogy egyes személyeket hatamába kerített a hype és támadásba vesznek mindenkit, de ledfőképpen azt aki látja a dolgok mögött a valós kézzel fogható gondokat...
Ha meg nem tetszik a lalipop akkor meg mi a francnak frissítettetek ! ott volt a stabil kitkat stb. romok is vannak dögivel
-
törölt tag
Édes Istenem ez a kérdés...
Igen, ahogy bármelyik gyártó esetében, úgy a Samsungnál is előferdül minőségbeli probléma. Ilyen készülékek általában az első kiadások között vannak, amiket a gyártó a hivatalos szervizek útján cseréli.
Konkrétan van aki áttér egyik márkáról a másikra. Csak/munka/stb. okból kifolyólag.
-
AndrewTdi
addikt
itt mindenki megbánta, hogy megvette. Sőt. A fórum is hamarosan bezáródik, mert a fórumnyitást is mindenki megbánta.
de vásárlástól számított 3 napon belül fel fog keresni a Samsung vezérigazgatósága, hogy 2szeres áron visszavásárolják a készüléket, és kapsz ingyen egy iphone 6 plust /és / vagy/ Blackberryt. ha kifogynak a készletek, akkor Alcatelt. -
Emtra
tag
zsîr mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy az a szóbeszéd igaz-e?
hogy aki s5-öt vesz az utána megbánja hogy megvette... különböző minőségi vagy egyéb okok miatt...)?
van itt olyan aki iphone-ról váltott vagy tért vissza?
köszönöm előre is
-
törölt tag
válasz
N.otorious #14205 üzenetére
Az ujjlenyomatos galibára akartam, csak lentebbi válaszra klikkeltem.
Amúgy megoldódott azóta? -
törölt tag
válasz
feelurself #14198 üzenetére
Vannak esetek amik nem kerültek még terítékre. Például van aki a Fejlesztői beállítások alatt tud többet, van aki az alap Beállítások menü almenüihez ért, van aki a ROM-oláshoz, Knox biztos megoldáshoz vagy bármi egyébhez. Nyilván ami nincs leírva, vagy épp szakmai nyelven, vagy épp szlenggel van leírva, annál megértem, hogy többször is kérdeznek. Ilyen emberekkel sosem volt semmi bajom! Sőt, ha időm engedte inkább dobtam nekik privátot vagy megadtam a számomat és lepörgettük a dolgokat.
De akik tényleg annyira nem veszik a fáradtságot, hogy olvassanak, értelmezzenek, hanem várják a sült galambot, azokkal nem lehet mit kezdeni. Maximum éreztetni lehet a törődést, hogy kapcsoljanak.
Néha hagyok pár napot, hogy megnézzem mi történik, ha nem látják egyesek, hogy írok. Egyből beindul a papagájszindrómás kérdésismétlés. Aztán örömmel olvasom, hogy más fórumtársak is unják a repeat gombot.
Eddigi legkeményebb téma a garanciáztatás volt. De ott fogtam magam tegnapelőtt, karon fogtam az embert és elkísértem a hivatalos Samsung szervizbe balhézni. Aztán csak nézett, hogy hangosabban és jobban reklamálok, mint Ő. Nekem az volt a lényeg, hogy amit tényleg el lehet intézni, az hamar és korrekten legyen elintézve. Megtörtént! Még akkor is, ha a biztonsági őr is el lett hajtva.
De a siker nem maradt el!
-
törölt tag
válasz
N.otorious #14200 üzenetére
Recovery/Download mód és ROM újrahúzás megvolt Odinnal?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest