- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nordino
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta e már közületek sony(ericsson) MW600-as bt fülessel párosítani? -
-
nordino
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy mióta az elmúlt időben elkezdtem otthon Wi-Fi hálózaton keresztül használni a telefont,azóta ha GSM hálózaton keresztül használnám a netet,azon keresztül a telefon "Nem sikerült kapcsolódni az internethez" hibaüzenetet dobja vissza.
Tudtok erre valami megoldást? -
nordino
tag
Sziasztok!
Korábban írtam egy olyan problémámról,hogy a telefon egyszer csak nem érte el GSM hálózatról a netet csak az otthoni Wi-Fi-n keresztül.Most csináltam egy gyári visszaállítást a szűz rendszerre és gondoltam így megoldódik a probléma bármi is csesződött el rajta,hisz mikor megvettem természetesen gond nélkül tudtam a GSM hálózaton keresztül netezni.Ám nem így lett mert "a hálózat nem érhető el" még a szűz rendszerről sem.Tanácstalan vagyok.Van valami ötletetek? -
-
nordino
tag
Hívást fogadni-indítani gond nélkül tudok a hálózat mód is automatikuson van,úgyhogy holnap akkor beszélek tré-mobilékkal nem-e küldték vissza az előfizetésemet a kőkorszakba.
Még annyi hogy szerintetek a a modem hardware-sen beadhatja a kulcsot,mert ha tré-nél nem látnak hibát akkor már csak ez maradhat a végére. -
nordino
tag
Ma volt egy érdekes beszélgetésem a t-ügyfélszolgálattal.Korábban volt egy Net&Roll limitbővítő csomagom az előfizetés mellé,majd ezt lemondtam sms-ben.Mint kiderült ez az sms-ben lemondás mindenfajta mobilnet opciót megszakít még az alap előfizetéshez kapcsolódót is,ezért célszerű a lemondást az ügyfélszolgálaton keresztül intézni mert akkor az alap szolgáltatásokat vissza tudják rögtön állítani.Tanulságos.
[ Szerkesztve ]
-
nordino
tag
Hali!
Most frissített a telefonom lollira,és már nem emlékszem hogy változtattam meg a főképernyő hátterét ( a feloldás elöttit) valaki árulja már el a titkot legyen szíves.
Köszi. -
nordino
tag
Van valami mód rá hogy nagy méretű játékok teljes egészében az SD kártyára legyenek áthelyezve?
Mert alkalmazáskezelőben hiába jelölöm ki hogy "áthelyezés SD kártyára" alig szabadul fel helyem a telefon memóriában,az SD-n meg lenne vagy 110GB hely ezekre. -
nordino
tag
Srácok,ezeknél a modern akkuknál még elvárás hogy első használatkor pöcsig le kell meríteni és úgy feltölteni hogy a cellák maximális hatékonyságúak legyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest