- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Használt VGA / videókártya ajánló
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Vikthor #48923 üzenetére
Download vagy recovery mód bejön rajta esetleg? Szerintem amíg nem lehelsz bele életet, nem fogod elérni a belső tárhelyet.
Tudom, eső után köpönyeg, de javaslom a párodnak a szinkronizációk bekapcsolását (pl. névjegyek google fiókba, fotók bármelyik felhőbe, beállítások szintén google fiókba, stb-stb.). Nekem nem csesződött el az előző telóm, de mikor elindítottam az újat, pár perc múlva szinte minden ugyanúgy fogadott, mint az előzőn (még a háttérképem is ugyanaz lett mint a régi telón).
-
Vagany
őstag
válasz
Vikthor #31592 üzenetére
Nem tudom pontosan, kb 5 éve megy
Megy a torrent nem szoktam torrentet létrehozni, de amit leszedek azt többszörösen visszaosztom, bár manapság leszedni se nagyon, 1-2 cucc havonta, de tetszik a közösség, az úttörő ott segít ahol tud. Nem iszok, nem cigizek, nem kávézok, de a gép az megy, ha le akarok ülni elé, nincs kedvem várakozni, csak benyomom a monitort és megy
. kb 10-12 e a teljes havi számla, ebből kb 5e a gép az nagyjából napi 4 szál cigi lenne és akkor hol van még a kávé meg az alkohol
.
-
Vagany
őstag
válasz
Vikthor #31588 üzenetére
PC Monitor és TeamViewer programokat használom, de a bekapcsolás csak a helyi wifi-ről megy a PC Monitorral, mondjuk nekem nem nagy gond mert állandóan megy a gép. A TeamViewer-rel megy szépen lehet vezérelni a gépet bárhonnan mobilneten is.
szerk: dobolson
De elég ha kicsit türelmesebb, van aki dolgozik is nem csak kockul. -
Gyula84
veterán
válasz
Vikthor #31038 üzenetére
a 16GB-os verziónál talán 10GB hely van amit fel lehet használni (gyári rom) sd kártyára meg nem lehet telepíteni
pár játék és meg is telik a belső memória tehát én most biztos a 64GB os belső memóriával rendelkezőt venném(#31040) Vikthor
valami programmal tudtam, de akkor is vacakolni kell vele -
válasz
Vikthor #30981 üzenetére
egyrészt új típus még a j - az i9506 sem sokkal korábbi -, másrészt sok olyan verzió van, amiket (csak) konkrét régiókba szántak.
biztos beszerezhető majd itt is mindegyik, ahogy az i9500 is, ha nem is hivatalos forrásból, így némi kompromisszummal.
nekem jó az a szar i9505 is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest