- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Még mindig megéri ezt a telefont megvenni?
Nekem s3 van (amivel meg vagyok elégedve), de a feleségemnek lehet veszek egy s4 minit.
A kérdésem az, hogy mennyire jó beruházás hosszútávra jelenleg ez a készülék? -
Lehiñito
senior tag
válasz
#59070464 #652 üzenetére
Nem tudom milyen árat vár az ember egy pár napja megjelent szolgáltatós készüléktől.
Nem kell csodát várni árban a megjelenést követően. De azt se hagyd figyelmen kívül, hogy az sp nem most jelent meg, így az árát kár összehasonlítani a samuéval.
Csökkenni fog ez is idővel.Értem én, hogy sokan nem szeretnek kiadni ennyi pénzt telefonra, mert sajnálják rá a pénzt.
Ekkor el kell gondolkodni, hogy valójában mire van igénye és szüksége az embernek és azt venni.
Mondom én ezt úgy, hogy én sem x@rom a pénzt. -
-
Lehiñito
senior tag
Ette az aksit?
Nálam úgy van beállítva, hogy ha érzékeli, hogy a zsebben/tokban van a telefon akkor nem jeleníti meg az ikonokat, csak akkor ha kiveszem. Én nem érzem, hogy terhelné az aksimat. Mondjuk 1650mAh az aksim, ha ez jelent valamit. Lehet itt az ideje, hogy újra kipróbáld. Hátha tapasztalnál érdemi változást. -
Lehiñito
senior tag
válasz
jackal79 #311 üzenetére
Milyen okostelefonod volt eddig, amiben nem csalódtál, ha egyáltalán volt ilyen, és miért nézelődsz a "műanyag" telefonok iránt?
Megkérdezhetem ha nem vagyok túl indiszkrét?aryes 312. hozzászólásán, vagy inkább úgy fogalmazok, gondolatmenetén elgondolkodnék a helyedben, nem mond hülyeséget.
(#313) pampika: pannonnál 64k hűséggel ami elég jó ár önmagában. Pláne, ha a vodkához hasonlítom.
-
Lehiñito
senior tag
Köszi az infót. Alapból kerülöm a "szakembereket" a teszkóban. Mondjuk majdnem minden üzletre igaz legyen az MM vagy euronics. Kész vagyok a szakértő eladóktól, mikor sokszor azt sem tudják, mit kérdezek, csak hajtogatják, hogy ez jobb meg az jobb.
Ezekre a helyekre csak szemrevételezni szoktam menni a készülékeket, hogy milyen élőben.
140 elég keményen hangzik, bár látom az ED is ennyiért vesztegeti. -
Lehiñito
senior tag
válasz
mtsjtclinch8 #257 üzenetére
+1 Az S4 minire.
-
Lehiñito
senior tag
Szerintem is korrekt telefon. Sokan fogják vinni hűséggel szolgáltatóktól, még részletre is. 5ezres előfizuval 92 a vodkánál. A hűségidővel én úgy vagyok, hogy ígyis úgyis lebeszélem az 5-6ezret havonta. Ami plusz pont számomra, az az alumínium keret. Megőrülök attól, hogy az sgs plus-om keretéről pattog a króm (a,töltőnyílásnál), úgy hogy le sem ejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest