- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Mobilman17 #13039 üzenetére
Knox 0/1 gari bukta.
-
Acef
addikt
válasz
Mobilman17 #12930 üzenetére
Megvan a képszerkesztő működéséhez szükséges apk
a g+(PulsOne.apk) kell hozzá, feltöltöttem a mappámba: Utólag telepíteni egyéb ... / Képszerkesztő és a g+ használatához system app-ba
-
Acef
addikt
válasz
Mobilman17 #12930 üzenetére
igen,
tudja, ha jól van beállítva rom, és nem gyenge a térerő, vagy WCDMA/GSM-en van.Nekem sajnos LTE-vel már jobban merül, mert felénk vacak a térerő, és folyton keres, ...
-
kispe82
tag
válasz
Mobilman17 #12929 üzenetére
Sajnos ez sem hozott megoldást a problémára. Nem reagál továbbra sem a hangparancsra.
Szerk
em értek hozzá,de nem az lehet a gond hogy kell még hozzá egy apk? Abból gondolom ezt hogy mielőtt nem volt benne újra az S voicos app,azelőtt egy másik app hiányát írta ki a kamera,hogy az a ludas a hangparancs müködésképtelenségét illetően.
-
Acef
addikt
válasz
Mobilman17 #12851 üzenetére
Mobilman17
Szívesen, és köszönöm a visszajelzést, valamint a tesztelést.
citromsas [link]
A kollégánál is jelentkezett a hangerő/torzítás probléma, javítottam, a mappámban már az új Fmod150320 UCOB1 van. -
Acef
addikt
válasz
Mobilman17 #12786 üzenetére
Amit a kolléga is javasolt eredeti akkut a samu szerviztől
-
Józsi_S4mini
csendes tag
válasz
Mobilman17 #12779 üzenetére
Nekem is hasonlóan legyengült az utóbbi időben. 2éves. 50% alatt teljesen kiszámíthatatlan úgyhogy mindig van nálam töltő. Szervizben volt nemrég más miatt ott azt mondták jó az akkum
Egyebként másik akkuval kipróbáltam tökéletes. Majd ha rosszabbodik vagy kezd púposodni veszek bele egy újat (: úgyis megérdemli.
-
Acef
addikt
válasz
Mobilman17 #12782 üzenetére
Így o.k. lehet a beállítás és használat.
A 4+1 fájlos romot még nem használtam. Odin/repartitionnal tetted fel?
Akkor gyengül az akku, vagy van egy éhes appod.
Az akku kalibrálást is írták néhányan, neken ez még nem kellett, nem próbáltam, és ezért nem is hiszek benne. -
ztoldy
senior tag
válasz
nekem is így volt az akku % jelzésnél, de 20%-ig lassan jutott el, onnantól viszont nagyon gyorsan lemerült
-
Acef
addikt
válasz
Már rátoltam egy repartos kitkatot is
Őőő. Ilyen nincs. Max JB, de az is csak knoxtalan telefonra megy fel. A tiéd knoxtalan?%-os csökkenés
Lehet, hogy gyengül/romlik az akku, de a sok rátöltés, a ritka reboot, esetelg a töltés közbeni reboot, gyakori akku ki/be is okozhatja.Kijelzőidő
Gyengülő akku, sok utólagos app, a rom hibás beállítása miatt lehet. -
törölt tag
válasz
Mobilman17 #12694 üzenetére
Én szétszedés után gariztattam, nem szóltak, hogy problémás lenne...
-
pipi69
csendes tag
válasz
Mobilman17 #12533 üzenetére
-
Tamás88
őstag
válasz
Mobilman17 #12416 üzenetére
Indulás utáni laggolás teljesen normálisnak tekinthető, hiszen ekkor tölti be az automatikusan induló alkalmazásokat, és ekkor frissülnek a kitett mini alkalmazások.
-
ztoldy
senior tag
válasz
Mobilman17 #11951 üzenetére
Mivel elég sokat romolok a telefonjaimon, ezért naponta jópárszor rádugom és leszedem USB-ről a telefont, de nincs semmi kopás az USB körül. De a lényeg nem is ez, hanem, hogy kopás miatt nem fogják garanciában neked cserélni/javítani stb.
-
Eladó445
tag
válasz
Mobilman17 #11944 üzenetére
szia. szerintem nem fogják neked ezt garanciába kicserélni, mert nem tehetnek róla, hogy te hogy használod a telefonodat. akkor sem cserélik ki, ha leejted a csempére a telefonod és betörik a kijelzője. max szervizbe küldik és pénzért megjavítják. ha szoftveres probléma van a telefonnal és egyéb belső dolgok vagy gombok nem működnének megfelelően akkor megjavítják garanciába. de ha most hülyeséget mondtam akkor bocsi
-
törölt tag
válasz
Mobilman17 #11944 üzenetére
Kérlek használd a "Kép" gombot a képek linkelésénél... Vagy a "Link" gombot.. én biztos nem fogok egyet sem így megnézni azok közül, amiket ide másoltál...
-
Acef
addikt
válasz
Mobilman17 #11939 üzenetére
Mobilman17
XXUC-től 2-es.ruszi_tomi
Blogomban az Odin - 4.2.2 / 4.4.2 rom felrakása fejezetben részletesen ... -
Tamás88
őstag
válasz
Mobilman17 #11919 üzenetére
Már csak egy béta FW kellene, akkor ott sok minden kiderülne.
(#11918)
Nekem megy a root, mivel próbáltad rootolni? -
törölt tag
válasz
Mobilman17 #11919 üzenetére
1.5GB RAM-al és 2x17xxMHZ processzorral gyenge?
Nem baj ott van a CM csapata aki gőzerővel dolgozik a CM12.1-en és a majdani CM12.2 (CM13) on is.
-
szemesi69
addikt
válasz
Mobilman17 #11893 üzenetére
Egyik jó a másik nem, ez van. Te szerencsésnek mondhatod magad, mert a tiéd jó. Az enyém merülős volt nagyon, végül is csere lett belőle, igaz 6 szerviz kellett hozzá. Most egy A3-am van ami 1.5 nap 6 óra kijelző idővel még, mindig maradt 20%-on.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest