- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #8241 üzenetére
kutitomi73
nincs mit. Minden jót neked!
A tokot palee69 is szerette volna, csak Te 10 perccel korábban kérted.
Add tovább, ha úgy gondolod. -
sanyci
senior tag
válasz
kutitomi73 #8241 üzenetére
Hardveresen és driver-szinten csak megerősíthetem a WP-s tapasztaltaidat, de az MS felhője (az hogy nem nagyon támogatja a Google ökoszisztémát) hazavágja az egészet!
Nekem muszáj volt visszajönnöm Androidra, mert szinte minden a google-höz köt, és az MS megoldásai 5-10 évvel vannak a google-felfő mögött...
(pl. névjegyszinkron, naptár-szinkron, levelezés, g+ privát szolgáltatásai, sms-archiválás és hívásnaplózás gmail-be) és az NFC-lock hiányzott még nagyon, de a vas, a térerő, a kijelző olvashatósága napfényben (Nokia CBD), a kamera, az üzemidő mind-mind durván gördülékenyebb érzés, tisztább és jobb volt, mint bármelyik Samsung/HTC/Huawei felső-középkategóriás telóm... -
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #8073 üzenetére
csibe17
-alakul!
-csak fejlett recovery-ből tudod feltenmi az Fmod-otkutitomi73
-a tok a sajátom. Egy napot használtam, nagyon jó, gumis a széle, perem a kijelzőnél,, pontos, ... eredeti Samsung.
Nem tetszik, hogy vastagabb miatta a telefon, ezért azóta dobozban a szekrényben, eladó.Trooper82
Sok ébrenlét , merülés, ez inkább jellemző a 4.4-re, mint a 4.2-re.
Próbáld ki a JB alapú romokat. -
papsoka
aktív tag
válasz
kutitomi73 #7667 üzenetére
Megelőztél
-
sanyci
senior tag
válasz
kutitomi73 #7641 üzenetére
Nekem alulról súrolja a 16.000-et...
-
KlinkerDR
csendes tag
válasz
kutitomi73 #7638 üzenetére
Köszi!
))))))))
-
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #7637 üzenetére
kutitomi73
köszi, összehasonlításnak jó az infóKlinkerDR
-
válasz
kutitomi73 #7520 üzenetére
Ok?
-
L.L.
senior tag
válasz
kutitomi73 #4744 üzenetére
A galéria-menü-megjelenítendő tartalomnál ki van pipálva az eszközön lévő tartalom?
-
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #4702 üzenetére
íme a link
erre gondoltál? -
silvergod
őstag
válasz
kutitomi73 #4651 üzenetére
-
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #4657 üzenetére
Egyenlőre nincs extra terv.
Az advancen megszokott alapbeállításokkal (->blog) már kiválóan működik/fogyaszt az S4 mini, viszont mindent lehet javítani.A fenti legyezős vezérlő integrálása a 4.2.2-be volt az egyik, ami számomra fontos volt (köszönet attika79-nek) , valamint egy callrecorderes tárcsázó a másik elképzelés.
Ahogy Madoc írta, itt már nem az elfogadható működés miatt kell módosítani, de megéri, mert javulhat a tel.
Tartottam az akkuidőtől (korábban olvastam negatív tapasztalatokat), de szerencsére ez még jobban teljesít mint a 9070-es az Fmod-al.
-
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #4651 üzenetére
-
sanyci
senior tag
válasz
kutitomi73 #4594 üzenetére
Mivel raktad fel?
Pontosabban mivel rakjam fel a T-s ROM-ra, ha nem akarok mindent újrahúzni? -
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #4545 üzenetére
Lassú, hisztis, sokat hibázó program (szerintem)
Még az Advance-s tapasztalatok alapján (igaz, hogy GB-JB váltásnàl), rengeteg probléma volt, ebből az Advance / samu rossz híre
Valamint más samu fórumokon is az odint javasolják, a kies max a driverek miatt kell, letölti, utána már lehet is törölni, csak a driverek maradjanak. -
BBoy
tag
válasz
kutitomi73 #4457 üzenetére
Nekem is ma jött a frissítés. (kártyafüggetlen készülék)
Sima OTA frissítésként a telefon töltötte le! -
Fricy78
tag
válasz
kutitomi73 #4451 üzenetére
Nekem egy média marktos gyári függetlenem van, nálam még nem jelentkezett a frissítés. XXUBMJ7 van.
Most néztem a samfirmwaren és csak telenorra adtak ki egy frissítést.
-
silvergod
őstag
válasz
kutitomi73 #4453 üzenetére
Valóban kijött a Telenornál is...Valaki feldobta már van valami tapasztalat vele esetleg?
Én várok a visszajelzésekre..nehogy rosszabb legyen mint ami van...... -
Tamás88
őstag
válasz
kutitomi73 #4451 üzenetére
De csak a Telenorré, a T-mobile a mai napig cseszett firmware-t kiadni.
-
scream
veterán
válasz
kutitomi73 #4414 üzenetére
A gyári sosem lesz olyan gyors és személyre szabható mint a Nova, de ezt úgyis majd csak akkor tudod meg, ha már kipróbáltad.
-
Sznoka
újonc
válasz
kutitomi73 #4416 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Sznoka
újonc
válasz
kutitomi73 #4413 üzenetére
Köszi! Az gondolom az újratelepítés nem? Most amatőrnek látszhatok, de majd ha megcsinálom, úgy is nézek majd valami videót, hogyan kell
. Attól megoldódik?
-
scream
veterán
válasz
kutitomi73 #4409 üzenetére
Arra, hogy amikor ki/belépsz a menübe, lapozol a főképernyőn vagy az alkalmazástárban, akkor ne legyen semmilyen animáció, amikor oldalt vált, vagy programba be/kilép.
-
scream
veterán
válasz
kutitomi73 #4407 üzenetére
Én amikor felteszek egy új ROM-ot a következőket csinálom:
Fejlesztői menüben -> Összes animációt 0x veszem vissza, majd a Nova-ban is kikapcsolom az összes ilyen animációs fícsört és az animáció sebességét beállítom a "Fénynél gyorsabban"-ra. Ilyen beállítások mellett nem volt még gyorsabb indítóm.
Mivel az említett beállítások miatt nélkülöz minden animációt, ezért nyilván kevesebbet is eszik, szóval szerintem igen, az.
-
scream
veterán
válasz
kutitomi73 #4404 üzenetére
Csak ajánlani tudom, már sok mindent kipróbáltam, de mindig visszatérek hozzá.
-
istvan47
senior tag
válasz
kutitomi73 #4404 üzenetére
KitKat Launcher_1.3.2-PRIME
-
Akelaus
senior tag
válasz
kutitomi73 #4401 üzenetére
Köszönöm! Próba kép megpróbáltam megcsinálni a Samsung Apps-al. Rányomtam, és feldobta azt, hogy szeretném-e lecserélni a gyári verzióra. Ha jól emlékszem ez frissült valamikor. Viszont megcsinálva amit kért, le is tiltotta. Sajnos találtam olyan alkalmazást ahol a tiltás nem látható. :S
-
ThinkorClimb
csendes tag
válasz
kutitomi73 #4378 üzenetére
Én is így vagyok vele, az üzemidőn kívül mindennel meg vagyok elégedve. Mondjuk én már elbasztam a garit, mert úgy rootoltam hogy ugrott a számláló
Így valami más romot megnéznék, csak abban nem nagyon vagyok otthon még, hogy mit lenne érdemes...
-
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #4380 üzenetére
silvergod, kutitomi73
Valsz. segítene: (saril említette ezt a német ubml romot).
-előtte egy gyári adatok vissza.. , +formázás, full wipe, és Odinnal az UBML 4.2.2. Ebben jobb(újabb) a modem.A jelenlegi J7 knox-os, de az nem gáz, az UBML is az, mindössze a régiókód mászik el, de ez az 1 év garos telóknál nem számít, + úgy tudom, hogy visszállítható.
-
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #4378 üzenetére
-Ebből hány óra volt a kijelző?
-kb hány %-os fényerő?
-Mennyi idős a tel?
-2/3G/LTE?
-milyen rom van a tel.n J7?(Nekem még nincs minim. Eladó az Advance, de Fmod-al tökéletes, nem akarom olcsón "eldobni", majd .....)
-
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #4376 üzenetére
Hi!
Te is az Advance-ről jöttél?Neked mennyi az a rossz akkuidő?
-
ferob
őstag
válasz
kutitomi73 #4325 üzenetére
A Samsung termékregisztráció oldalán egyértelműen le van írva, hogy a feltüntetett garancia lejárati dátum csak tájékoztató jellegű és a gyári garancia hossza ettől eltérhet.
Így a te bolti garanciás telefonod biztosan nem rendelkezik 2 év gyári garanciával, mert feltételezem érvényes garancialeveled sincs, amit a Samsung vagy pl. egy szolgáltató állított ki.
-
Agi70
aktív tag
válasz
kutitomi73 #4216 üzenetére
Elvileg a Vikinger kernel legújabb verziója tudja ezt, de kell hozzá egy Y kábel is amivel laptophoz vagy hasonlóhoz kötöd, hogy szuflát kapjon.
-
Tamás88
őstag
válasz
kutitomi73 #4214 üzenetére
Nekem van ilyen kábelem, és sajnos nem megy rajta.
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
kutitomi73 #4060 üzenetére
Az arabé a bolt aki kint van sziriaban.A masik arab van most a boltban.
Holnap bemegyek aztan meglatjuk mire megyek. -
saril
senior tag
válasz
kutitomi73 #4052 üzenetére
wakelock detector?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest