Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
válasz
simi811118
üzenetére
Köszi a segítséget, rá nem jöttem volna
Végül ezt választottam remélem bevállik. Na majd rendelek akkor asszonynak pótakksit az ebayról, ha tényleg ilyen jó áron van. -
Nerazim
őstag
Találtam két fajta akksit ami jó lehet bele, de nem tudom mi a különbség a kettő között. Mindegy melyik? EB-L1G6LLU vagy EB-L1G6LLUC?
Ui: Valaki használ ilyen utángyártottat? Jó ez?
-
Nerazim
őstag
válasz
simi811118
üzenetére
Köszi szépen.
Sajna nem nekem lenne, hanem feleségemnek. Én még meg is barátkoznék vele, hogy kilóg a hátulja. Marad a gyári valahonnan, még kutakodok akkor. -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Akksit honnan szoktatok venni? Van valami megbízható forrás? -
Nerazim
őstag
& 
Köszönöm a segítséget
sajnos ennyire nem értek hozzá, egy factory resetet csináltam azt tudtam hogy kell, most asszony teszteli aztán meglátjuk. -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható romot? Feleségem telefonja eléggé haldoklik mostanság. Volt egy frissítés pár hónapja azóta mintha teljesen kicserélték volna (rossz értelemben). Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Végül
& 
sajnos ennyire nem értek hozzá, egy factory resetet csináltam azt tudtam hogy kell, most asszony teszteli aztán meglátjuk.