Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mani17
tag
Sziasztok!
Csak érdeklõdnék, hogy hw-esen ez a jobb, vagy a sima S3?Nem tudom eldönteni hogy a Mali 400 MP4 a jobb, vagy az Adreno 305.De gondolom az elõbbi.Meg ugyebár a "sima" S3-ra több a custom rom is.Csak nem tudok dönteni a kettõ között, mert pl nekem nem érme többet a fél giga ram, ha a vidikártya erõsebb a sima S3-ba, mert kb ugyanannyiba tudom megvenni mind a kettõt, segítsetek dönteni
Köszönöm! 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak érdeklõdnék, hogy hw-esen ez a jobb, vagy a sima S3?Nem tudom eldönteni hogy a Mali 400 MP4 a jobb, vagy az Adreno 305.De gondolom az elõbbi.Meg ugyebár a "sima" S3-ra több a custom rom is.Csak nem tudok dönteni a kettõ között, mert pl nekem nem érme többet a fél giga ram, ha a vidikártya erõsebb a sima S3-ba, mert kb ugyanannyiba tudom megvenni mind a kettõt, segítsetek dönteni