Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
RR3-ban a beállítások között van egy olyan opció, hogy Cloud Save. Ehhez vagy Facebook vagy Google+ fiókkal be kell jelentkezned az RR3-on belül. Így aztán elmentheted az aktuális játékállást pl. a telefonodon, aztán a tableteden Restore from cloud után ott folytathatod, ahol abbahagytad.
-
darkmann
őstag
RR3-on nem állítottam semmit, csak letöltöttem és a Cloud Save-ből visszaállítottam a mentett játékállást. Asphalt8-cal nem játszok. Viszont viszonyítási alapként RR3-at használtam/használok Wayteq Xtab-100QCR-en (4 magos Rockchip+Mali400MP4+2GB Ram) és Sony Xperia SP-n (Qualcomm MSM8960Pro+Adreno 320+1Gb Ram) és eddig ezen fut a legzökkenőmentesebben és ezen tölt be a leggyorsabban is.
-
Blac1
aktív tag
Szia! Az S3-hoz nem tudom viszonyítani mert nem volt olyan telefonom. S2-öm volt ez előtt.
Szerintem gyors, és ezt a tesztben lévő videó nem igazán adja jól vissza. Játékokkal nem probáltam, de az de a böngészés gyorsabb mint az S2-nél. A kijelzője gyönyörű, mondjuk ezért választottam ezt és mondtam le a 4G-ről. A ram kezelésről. Nem tiltottam le semmit. Három vidget megy és folyamatosan fut a viber és a skype. 650Mb a szabad memóriám. Most még sokat nyomkodom és 3 óra felett van a kijelző idő.
Röviden ennyi. Ha valami még érdekel kérdezz nyugottan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged