- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blueman3333
csendes tag
Te idegbeteg vagy, vagy csak szimplán hülye? :-) Ez nem a te oldalad, a kutya nem szólt hozzád! Kicsit normálisabb viselkedést, vagy menj kezeltesd magad :-) 4 kérdőjel volt, nem 8-10... :-) nehezen megy a számolás is? Amiket mondtál már rég megcsináltam, még előtted, és semmit nem ért! Nem ez az első telefonom, és nem is az első fórum, ahol jelen vagyok, és kérdezek, de ritkán futok össze ennyire idegbeteggel! De tudod mit?? Ha kérdezek, te ne válaszolj, és kész! Attól hogy te nem találkoztál még egy hibával, attól az még létezhet, sőőőt akkor is létezhet, ha te (mint egy főisten) nem találod rá a megoldást! Tudod, van olyan, mikor a te tudásodat meghaladja a probléma! És tudod, ezért kérdeztem tovább is! Nem tudtam, hogy a te engedélyed kell a kérdezéshez is... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest