Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Raspberry Pi
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CP111
aktív tag
Ahan! Ha nem én lennék mobilos szervizes akkor már nem is hihető amot saját rokontól tudok! Nevetséges vagy!
Androidról beszélek! Minden sz@rt mindig bezár a hüvej sw-e! NEM lehet beállítani úgy h.ne zárja be akkor sem! Így sok értesítést nem kap meg a user!
Xiaomi is ilyen hulladék! -
subset
senior tag
Nem a kamera, hanem a samsung galéria csinálja a timelaps effektet egy képből.
De csak olyan szabadtéri képekből tud amin látszik a nap, vagy látszanak felhők stb...
A software által timelaps-ra alkalmas képeknél egy kis sárga ikon jelenik meg a kép alján...észre fogod venni -
adamklark
senior tag
egyébként pont olvastam hogy tervezik az arccal fizetést, ha kompetitív lesz akkor lehet fejlődni fog samsungnál is az arcfelismerés, bár őszíntén nekem elég az ujjlenyomat:
https://hvg.hu/gazdasag/20220601_mastercard_biometrikus_fizetest, bár mennyire bulvár hír azt nem tudom -
geryboro
senior tag
2db mate 20 prom volt, 1. a kamu vizallosag miatt doglott be, masodik android frissites utan fosta ossze magat mikor a 2sim-bol mar csak 1-et kezelt.
mate 20-hoz kepest az arcfelismeres olyan -10%, mert ugye a matet vaksotetben is fel tudtad oldani.
40-45w gyorstoltes kozel azonos a meret miatt.
kameraban forradalmi volt a mate, de azota eltelt 4 ev, szoval s22u-ban csalodni nem fogsz.
kijelzo ppi-t leszamitva minden masban jobb a samsung. -
Nincs Ultrám, ezt majd megmondják azok, akik napi szinten használják. Kezdetek óta követem a topikot, mert kiemelt figyelemmel olvasom a történéseket a telefon miatt, így azért az általános dolgokban azért merek válaszolni egy-egy embernek. A régebbi modelleket is követtem, az alapján én azt olvasom ki, hogy jobb lett az ujjlenyomat olvasó, sőt, mint tudjuk, maga a leolvasó terület mérete is megnőtt kicsit.
iPhone-on megy Face ID-val minden, de sajnos neked az azért esik ki, mert a Watch 4 már wear OS-es és nem megy iPhone-al, mint a régebbi modellek, de ezt úgyis tudod.
-
-
Dr V
őstag
Dxomark egy kínai kamu oldal, már az S21U-t lehúzták, de mindenhol jókat írnak róla. Nem tudom a véleményüket objektíven kezelni.
A gyorstöltés számomra teljesen elfogadható, hogy neked milyen, lenne azt nem tudom. Neten nézzél teszteket, segíthetnek.
Arcfelismerést nem használom, de az ujjlenyomat teljesen élhető, ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest